Η Τάνια το άλλο ζευγάρι κι εγώ

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ένα καλοκαίρι που είχα τσακωθεί με την φίλη μου, αποφάσισα να πάω μόνος μου διακοπές σ’ ένα μικρό νησί των Κυκλάδων. Το νησάκι ήταν γλύκα και είχε κάτι υπέροχες, ερημικές παραλίες. Σε μια από αυτές γνώρισα την Τάνια, ένα θαυμάσιο κορίτσι με το οποίο γρήγορα ταιριάξαμε.

Είχαμε μια πολύ άνετη επικοινωνία και γενικά περνάγαμε τέλεια σε επίπεδο παρέας. Μετά από δυο - τρεις μέρες κι επειδή ο καιρός πέρναγε, έψαχνα να βρω τρόπο να προχωρήσω παρακάτω, αν και το μωράκι αντιστεκόταν και μου έλεγε ότι έχει πρόσφατα χωρίσει και δεν νιώθει ακόμα έτοιμη και τα γνωστά.

Τελικά η λύση ήρθε από μόνη της ένα σούρουπο σε μια ερημική παραλία. Είχε αρχίσει να δύει ο ήλιος και είχαμε μείνει μόνο εμείς και ένα άλλο ζευγάρι που καθόταν σχετικά μακριά μας. Σε κάποια στιγμή, ενώ συζητάγαμε, με σκουντάει η Τάνια και μου δείχνει τους άλλους. Το αγόρι φιλούσε με πάθος την κοπέλα, της χάιδευε τα βυζάκια και σιγά - σιγά γλιστρούσε το χέρι του προς τα κάτω. Άρχισε να της χαϊδεύει τα μπουτάκια, τα κωλομέρια και μετά έβαλε το χέρι του μέσα από το μαγιό και της χάιδευε το μουνάκι.

Εμείς είχαμε κυριολεκτικά καρφωθεί, ήταν αδύνατο να μην τους κοιτάμε. Ένιωθα το στόμα μου στεγνό, την καρδιά μου να χτυπάει γρήγορα και τον πούτσο μου να καυλώνει ακόμα γρηγορότερα. Γύρισα και κοίταξα την Τάνια. Ήταν πραγματικά μαγνητισμένη από το θέαμα, είχε τα μάτια της καρφωμένα στο ζευγάρι και δεν τολμούσε να με κοιτάξει στα μάτια. Σε λίγο, το άλλο κορίτσι πήρε την πρωτοβουλία. Γύρισε ανάσκελα τον φίλο της και με μια απότομη κίνηση του έβγαλε το μαγιό.

Στη συνέχεια άρχισε να τον φιλάει στο λαιμό και σιγά - σιγά κατέβαινε προς τα κάτω μέχρι που έφθασε στον πούτσο του. Τον πήρε στην παλάμη της, τον έπαιξε για λίγο ενώ τον απολάμβανε να τον βλέπει να μεγαλώνει και όταν έμεινε ικανοποιημένη, έσκυψε και άρχισε να τον ρουφάει απαλά και αργά.

Η καύλα μου δεν περιγράφεται. Δεν άντεχα άλλο, γύρισα, πήρα την Τάνια αγκαλιά και άρχισα να της χαϊδεύω τα μαλλιά και να της φιλάω απαλά τα χείλη. Σε λίγο άνοιξε το στόμα της και άρχισε να με φιλάει με τη γλώσσα. Πήρα θάρρος και κατέβασα το χέρι μου στα βυζάκια της. Οι ρωγούλες της ήταν ήδη καυλωμένες. Προχώρησα αργά προς τα κάτω χαϊδεύοντας τα μπουτάκια και τα κωλομέρια της, και αφού την ένιωσα να ανατριχιάζει, έβαλα το χέρι μου στο μαγιό και της χάιδεψα τα χειλάκια της.

Γρήγορα τα ένιωσα να φουσκώνουν, οπότε άρχισα να γλιστράω απαλά το δάκτυλο μου μέσα στο μουνάκι της. Ήταν ήδη υγρό και ζεστό. Έβγαλε έναν αναστεναγμό και άνοιξε λίγο ακόμα τα μπουτάκια της. Τότε της έβγαλα τελείως το σλιπάκι και άρχισα να την γλύφω απαλά και τρυφερά. Τρελάθηκε. Άρχισε να βογκάει, να τεντώνεται, να σπαρταράει.

Δεν άργησε να τελειώσει μ’ ένα βαθύ αναστεναγμό. Την πήρα αγκαλιά και γύρισα να δω τους άλλους. Η κοπέλα είχε ανέβει πάνω στον φίλο της, είχε πάρει μέσα της τον πούτσο του και γαμιόταν με αργό ρυθμό, ενώ μας κοίταζε χαμογελώντας. Τότε, γυρνάει και μου λέει η Τάνια:

-    «Έχεις προφυλακτικό;»

-    «Όχι», της απαντάω, ενώ έβριζα τον εαυτό μου.

-    «Δεν πειράζει…», μου απαντάει. «Σε θέλω σαν τρελή! Θα σε πάρω στο στόμα και θα τελειώσεις μέσα μου…»

Και άρχισε μια ονειρική πίπα, με εμένα ανάσκελα να με ρουφάει η Τάνια, ενώ έπαιρνα μάτι τους διπλανούς που πηδιόντουσαν στα τέσσερα.

-    «Μωρό μου ετοιμάσου να τα πάρεις!», της λέω.

Σε λίγο κι αυτή επιτάχυνε τον ρυθμό μέχρι που με πολλαπλούς σπασμούς έχυσα μέσα στο στόμα της. Με κράτησε μέσα μέχρι να αδειάσω και μετά τον έβγαλε από το στόμα της χαμογελώντας.

Μερικές σταγόνες είχαν ξεφύγει και τρέχανε από το πλάι των χειλιών της. Τις μάζεψε με το δάκτυλο της, ενώ με κοίταζε προκλητικά, το έβαλε στο στόμα της και το έγλυψε αργά, με ηδονή. Λίγο έλειψε να ξαναχύσω αμέσως…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")