Α ρε Κική που να είσαι τώρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το 2004 ήταν πρώτη χρονιά που δούλεψα ως δάσκαλος αναπληρωτής σε ένα πενταθέσιο δημοτικό σχολείο σε μία κωμόπολη της Δυτικής Μακεδονίας. Την πρώτη μέρα στο σχολείο μου έκανε εντύπωση η διευθύντρια μια σαραντάρα χωρισμένη,(όπως με ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή ένα κουτσομπόλης ντόπιος συνάδελφος) ήταν γύρω στο 1.65 με σχετικά καλό σώμα και τεράστια βυζιά, πεσμένα αλλά πολύ καυλωτικά.

Η Κική δεν ήταν όμορφη στο πρόσωπο αλλά ήταν μια από τις πιο έκφυλες γυναίκες που είχα δει στην ζωή μου. Η πρώτη της κουβέντα μόλις συστήθηκα ήταν: «επιτέλους μου έστειλαν φρέσκο κρέας». Εγώ μόλις το άκουσα σκέφτηκα ότι τουλάχιστον στην ερημιά που ήρθα ίσως έχω κάτι καλό να ασχοληθώ.


Δεν έπεσα έξω, την δεύτερη μέρα που κάναμε τις κατανομές των τάξεων με κάλεσε στο σπίτι της για φαγητό, ώστε να με ενημερώσει για τα παιδιά των τάξεων μου. Βέβαια και δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Το βράδυ λοιπόν αφού ετοιμάστηκα πήρα ένα μπουκάλι κρασί και πήγα στο σπίτι της. Με υποδέχτηκε με ένα κολάν άσπρο και μια μπλούζα στενή (εννοείται χωρίς σουτιέν).

-    «Είστε πολύ σέξι!», της είπα.

-    «Καλά το πας μικρέ...» μου απάντησε.

Την ώρα που τρώγαμε και αφού η κουβέντα είχε πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα δεν άντεξα και την ρώτησα ευθέως πόσο καιρό είχε να κάνει σεξ. Η απάντηση της με αποστόμωσε:

-    «Μικρέ έχω να κάνω σεξ είκοσι ώρες και δέκα λεπτά και για μένα αυτό είναι πολύ! Θέλω μια πούτσα συνεχώς να ασχολείται μαζί μου».

Δεν έχασα χρόνο έβγαλα το καυλί μου και το έβαλα μέσα στην μελιτζανοσαλάτα που είχε φτιάξει, το πήρε αμέσως και το ρούφαγε με λύσσα..

-    «Γάμα με από τον κώλο», μου λέει.

Τότε παίρνω παρθένο ελαιόλαδο από την χωριάτικη και της αλείφω την κωλάρα με την γλώσσα. Δεν έχασα χρόνο και έχωσα την πούτσα μου όλη μέσα μέχρι το έντερό της. Θεέ μου! Τι κωλάρα ήταν αυτή δεν άντεξα και της έχυσα την τρύπα της. Η πουτάνα έβριζε συνεχώς:

-    «Σκίσε με πουτσαρά μου! Δώσε μου το μουνάκι μου στο πιάτο…!!!»

Έγινα πύραυλος αμέσως την πέταξα στο χαλί και της έβαλα τα πόδια στους ώμους μου και διείσδυσα στο καυτό μουνί της. Ειλικρινά έπιασα πάτο. Την σφυροκοπούσα με δύναμη και παράλληλα της έριχνα σφαλιάρες στα μπούτια… μετά από δέκα λεπτά περίπου σκισίματος άρχισε να φωνάζει:

-    «Χύνω καριόλη χύνωωωωωωωωωωωω!!! Θέλω τα χύσια σου στο στόμα τώρα! Σε διατάζω κωλόπαιδο!»

-    «Ότι πείτε κυρία διευθύντρια…» της λέω. «Πάρτα όλα μέσα!!!»

Τα έπινε σαν να ήταν η πιο ακριβή Γαλλική σαμπάνια. Το ξέσκισμα συνεχίστηκε μέχρι το πρωί. Όπως καταλαβαίνετε η επόμενη μέρα στο σχολείο ήταν δύσκολη...

Η χρονιά εκείνη ήταν η πιο παραγωγική της ζωής μου... Να είσαι καλά κυρία διευθύντρια όπου κι αν είσαι ότι και να κάνεις…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")