Η πρώτη μου φορά

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Για ευνόητους λόγους δεν θα σας αναφέρω το όνομα μου. Η ιστορία μου αναφέρεται στην πρώτη φορά που γάμησα. Τα είχα με μια κοπέλα καιρό, αποφασίσαμε από κοινού κάποια στιγμή να προχωρήσουμε, να φύγουμε από τα φιλιά και τις αγκαλίτσες. Χωρίς να έχω εμπειρία εγώ, αλλά ούτε και άγχος γιατί εντάξει, στο περίπου ήξερα πως θα είναι, από φίλους και τα σχετικά.

Μια βδομάδα πηγαινοερχόταν σπίτι μου. Το κακό όμως ήταν πως την βδομάδα που μπορούσε και ερχόταν αυτή, είχε περίοδο και δεν κατάφερα να κάνω σχεδόν τίποτα.

 


Βέβαια, όταν μου είπε πως δεν κρατιέται και πως γουστάρει τρελό πούτσο (η γκόμενα είχε ξεφύγει πραγματικά, έστελνε μηνύματα πως ετοιμάζει τον κώλο της για να τον πάρω από πίσω και άλλα τέτοια τρελά). Εγώ τρελάθηκα και προσπάθησα να βρω ένα μέρος για να την γαμήσω (δεν έπρεπε να χάσω αυτήν την ευκαιρία).

Τελικά μετά από λίγο ψάξιμο, ζήτησα το σπίτι από τον κολλητό μου που φυσικά δέχτηκε να μου το δώσει. Δυο - τρεις μέρες πριν την συνάντηση μας για το γαμήσι που είχαμε κανονίσει, την προετοίμαζα, φτιάχνοντας την και βρίζοντας την με αποτέλεσμα η γκόμενα να καυλώνει και να με παίρνει τηλέφωνο και να μου λέει πως τώρα βάζει δάχτυλο κτλ. κτλ.

Είχα καταλάβει πως η γκόμενα γούσταρε τρελά, και πια δεν φοβόμουν αν θα την έσκιζα ή όχι.

Ήρθε επιτέλους η μέρα. Πήρα τα κλειδιά και την περίμενα σε ένα σημείο, την πήγα στο σπίτι του φίλου μου (δεν ήξερε που έμενε). Όπως ανεβαίναμε στο ασανσέρ, αυτή μου έπιασε τον πούτσο και εγώ της έριξα ένα γλωσσόφιλο! Εκεί το πάρτι μόλις είχε αρχίσει!
Βγαίνουμε από το ασανσέρ, ανοίγω την πόρτα, βγάζω τα παπούτσια και κατευθείαν την οδηγώ στο δωμάτιο του φίλου μου.

Κατευθείαν την πετάω στο κρεβάτι και σε μερικά δευτερόλεπτα είχα μείνει μόνο με το μποξεράκι και αυτή με το στρινγκ και το σουτιέν. Πρώτα προηγήθηκαν τα προκαταρκτικά… Δηλαδή της έβγαλα το σουτιέν, της έγλυψα λίγο τα βυζιά της (που ήταν τρομερά μεγάλα μπορώ να πω!).

Μετά από κάνα πεντάλεπτο γλύψιμο, προχωράω με το χέρι σιγά - σιγά προς τα κάτω και φτάνω στο μουνί της. Κατεβαίνω μετά και με το στόμα σιγά - σιγά και της κάνω ένα μουνογλύψιμο, όλα τα λεφτά! Εγώ εκεί άρχισα να φτιάχνομαι και η πούτσα μου είχε βαρέσει κόκκινο (19 εκατοστά!).

Για κανένα δεκάλεπτο της έγλυφα το μουνάκι της (που της είχα πει να το ξυρίσει πολύ καλά την προηγούμενη μέρα, όπως και έκανε!). Τελείωσα με το μουνογλύψιμο και ανέβηκα να την φιλάω πάλι τις βυζάρες της.

Ενώ της έγλυφα τα βυζιά, κατέβασα το χέρι μου και της έβαλα το ένα μου δάχτυλο, για να συνηθίσει το μουνί της, πριν μπει ο πούτσος (γιατί αλλιώς θα την έσκιζα!). Ούρλιαζε από ηδονή η παλιοπουτάνα! Αργότερα έβαλα και δεύτερο, και τρίτο  δάχτυλο. Μετά αφού κατάλαβα ότι έχυσε τουλάχιστον τρεις - τέσσερις φορές, σηκώθηκα και της ζήτησα να μου πάρει μια πίπα.

Αυτή με μια χαρά στο πρόσωπο, πήρε την πούτσα μου και την έβαλε στο στόμα της.
Χωρίς να έχει κάποια εμπειρία, μόνο από κάτι τσόντες όπως μου είπε, έκανε ένα τρομερό τσιμπούκι, αν και ενοχλούσαν λίγο τα δόντια της.
Δεν έχυσα στο στόμα της, κρατήθηκα. Της λέω:

-    «Ήρθε η ώρα σου καριόλα. Ετοιμάσου να σε ξεσκίσω!»

Χαρά που έκανε μόλις το άκουσε. Ετοιμάστηκε, έβαλα κι εγώ το προφυλακτικό που είχα δίπλα (δεν ήμασταν για περιπέτειες στην ηλικία μας) και άρχισα να την γαμάω σε μια στάση αυτή από κάτω κι εγώ από πάνω.

Λόγω ότι ήταν η πρώτη φορά, έχυσα στο πεντάλεπτο! Αυτή το κατάλαβε βέβαια αν και δυσαρεστημένη. Το μαρτύριο της δεν είχε ακόμη τελειώσει. Βγάζω την καπότα. Της ζητάω να μου ξαναπάρει πίπα για να ξανακαυλώσω. Το κάνει, με πολύ καλύτερη μαεστρία αυτήν την φορά!

Δεν καύλωσα στο φουλ, η πούτσα μου εκείνη την στιγμή να ήταν γύρω στα 15 εκατοστά! Το ένιωθα γιατί δεν ήταν ούτε και τρομερά σκληρή όπως πριν. Φόρεσα και την δεύτερη καπότα, και μετά ήρθε ανέβηκα από πάνω μου. Για τριάντα λεπτά περίπου την γαμούσα σε αυτήν την στάση. Αυτή να ουρλιάζει από τον πόνο! Σίγουρα μας άκουσε όλη η πολυκατοικία! (Ήμασταν τέταρτο  όροφο). Αφού μου είπε πως κουράστηκε, σηκώθηκα, ανέβηκα εγώ από πάνω της, και μετά από δέκα λεπτά έχυσα πάλι.

Τελειώνοντας και μετά από μια μικρή συζήτηση, καύλωσα πάλι και κατάλαβα πως και αυτή ήθελε κι άλλο. Βάζω και το τρίτο  προφυλακτικό, και βουρ! Αυτήν την φορά την πήρα για ένα εικοσάλεπτο. Της σήκωσα τα πόδια στους ώμους μου (Να ‘ναι καλά οι ιστορίες και το xstream!). Της άρεσε αυτή η στάση, σίγουρα η πιο κουραστική.

Πριν τελειώσω την ρώτησα αν θέλει να καταπιεί τα χύσια μου. Αυτή στην αρχή διστακτική, αλλά στο τέλος λύγισε, έβγαλε το προφυλακτικό και λίγο πριν χύσω την έβαλε στο στόμα της και άρχισε να καταπίνει (Βέβαια δεν τα ήπιε όλα, γιατί όπως μου είπε αηδίασε, αλλά της άρεσε και την επόμενη φορά δεν θα αφήσει σταγόνα!).

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")