Η Αντωνία η συνάδελφος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι σαράντα τριών χρονών παντρεμένος 1.86, 83 κιλά, αρκετά εμφανίσιμος αθλητικός τύπος. Πριν μια εβδομάδα έπρεπε να καθίσω παραπάνω στο γραφείο για να τελειώσω κάτι επείγουσες υποθέσεις. Δεν είχα προσέξει όμως ότι μια συνάδελφος μου ήταν κι εκείνη στο γραφείο της.

Η Αντωνία είναι παντρεμένη, σαράντα επτά χρονών, μέτρια, εμφανίσιμη, αλλά όταν την βλέπεις λες ότι ψάχνεται…

 


Κάποια στιγμή κτύπησε το κινητό μου και ήταν μια σχέση που είχα μέχρι πρόσφατα και μιλάγαμε για την σχέση μας και τα διάφορα κουραστικά. Όταν τελειώσαμε μετά από λίγο, ξανακτυπά το κινητό μου και ήταν η Αντωνία.

-    «Έλα!» λέω. «Τι ξέχασες;»

-    «Δεν ξέχασα… είμαι δίπλα στο γραφείο μου και ήρθα να σε ρωτήσω κάτι, και σε άκουσα να μιλάς με την γκόμενα. Κάνεις και τέτοια;»

Η αλήθεια είναι ότι ψάρωσα γιατί ο κύκλος είναι στενός και φοβήθηκα μην ανοίξει το στόμα της και γίνω βούκινο στην δουλειά. Άρχισα της δικαιολογίες και τότε μου λέει:

-    «Άστα αυτά τώρα, δεν με νοιάζει. Καλά κάνεις. Αν θες έλα δίπλα να τα πούμε…»

Πράγματι σαν την βρεγμένη γάτα πάω δίπλα και την βλέπω. Παρατήρησα ότι ήταν κόκκινη αλλά δεν πήγε πουθενά το μυαλό μου. Άλλωστε είμαστε δεκαπέντε χρόνια συνάδελφοι. Τότε γελώντας μου λέει:

-    «Άκου, καταλαβαίνω… Είμαι και εγώ παντρεμένη και σε νιώθω».

Τότε συνήλθα λίγο και ξεψάρωσα. Της λέω:

-    «Λοιπόν, αφού νιώθεις το ίδιο τι κάνεις;»

-    «Ψάχνω κάτι κρυφό και σίγουρο…» μου λέει.

Τότε κάνω ασυναίσθητα το πρώτο βήμα. Πάω δίπλα της και της δίνω ένα γλωσσόφιλο και λέω από μέσα μου: «Το πολύ - πολύ να ακούσω καμιά βρισιά!». Λοιπόν, όχι μόνο δεν άκουσα τίποτε, παρά εκείνη λυσσασμένη συνεχίζει καυλωμένη να μου λέει:

-    «Έλα καύλα μου… πιο σίγουρος από σένα δεν υπάρχει!»

Για μια ώρα το κάναμε πάνω στο γραφείο της. Η καρέκλα της, ο καναπές της, μας κατάλαβε για τα καλά το τι κάναμε και οι δύο, απελευθερωμένοι πλέον… είναι αυστηρώς… ακατάλληλο! Πραγματικά ξεζουμιστήκαμε!

Τελειώνοντας μου λέει:

-    «Και οι παντρεμένοι έχουμε ψυχή. Σε βλέπω τόσα χρόνια και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ευτυχώς που σε άκουσα να μιλάς στην γκόμενα στο τηλέφωνο και σε κρατούσα στα χέρια μου… Τώρα πια θα δεις τι έχει να γίνει!!!»

Νόμιζα ότι θα συνεχίζαμε αλλά από την επόμενη μέρα μου το παίζει σοβαρή. Από τότε με έχει τρελάνει αυτό και ψάχνω παντρεμένες…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")