Γάμα με δάσκαλε, γάμα με

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Θα σας πω μία ιστορία που έγινε πριν έξι χρόνια σε μία επαρχιακή πόλη όπου σπούδαζα. Δούλευα σε ένα μπαρ περίπου δύο μήνες. Θαμώνας ήταν ένα ζευγάρι ηλικίας σαράντα ετών ο άνδρας και τριάντα και κάτι η γυναίκα η Μαρίνα. Μετά από καιρό που γνωρίστηκα μαζί τους, ένιωσα ότι η Μαρίνα με κοιτάει κάπως περίεργα αλλά ποτέ δεν έκανα κάποια κίνηση.

Κάποιο βράδυ, ενώ κάθονταν στο μπαρ, μου είπαν ότι είχαν πρόβλημα με τον γιο τους που πήγαινε δευτέρα δημοτικού γιατί δεν μπορούσαν να τον βάλουν να διαβάσει. Τότε βρήκα την ευκαιρία και προθυμοποιήθηκα να τους βοηθήσω πηγαίνοντας να το διαβάζω εγώ. (σκέφτηκα ότι θα ήταν ευκαιρία να πλησιάσω την Μαρίνα η οποία με καύλωνε όποτε την έβλεπα να μου χαμογελάει πονηρά).

 

Η Μαρίνα ήταν μια πολύ σέξι γυναίκα με κοντό μαύρο μαλλί και απίστευτο σώμα, το μόνο μειονέκτημα ήταν το μικρό της στήθος.

Ξεκίνησα τα μαθήματα και είναι γεγονός ότι ο μικρός είχε αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά στα μαθήματα. Το διάστημα αυτό εγώ έβλεπα συνεχώς να με φλερτάρει αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα γιατί ήταν συνεχώς στο σπίτι η πεθερά της. Ώσπου μια Κυριακή με πήρε τηλέφωνο η Μαρίνα και μου ζήτησε να πάω σπίτι να κρατήσω τον μικρό γιατί κάτι έπαθε η πεθερά της και την πήγαν στο νοσοκομείο. Εγώ δέχτηκα και πήγα.

Όταν πήγα και χτύπησα το κουδούνι μου άνοιξε η Μαρίνα με ένα καυτό σορτς και ένα μπλουζάκι χωρίς σουτιέν με την ρώγα της να πετάγεται τόσο πολύ που θα σου έβγαζε το μάτι. Καύλωσα αμέσως αλλά και ντράπηκα. Η Μαρίνα μου είπε:

-    «Καλώς τον! Σου έχω μία έκπληξη…»

-    «Τι;», την ρωτάω.

- «Σου είπα ψέματα. Απλώς, μέχρι το βράδυ θα είμαι μόνη σπίτι και ήταν μια ευκαιρία να κάνεις ιδιαίτερα και σε εμένα…»

Τότε αμέσως άρχισε να με γλωσσοφιλάει… Έβγαλα το καυλί μου έξω και της το έβαλα στο στόμα. Την παρακάλεσα να μην το αφήσει από το στόμα μα της μέχρι να της χύσω και την τελευταία σταγόνα. Πράγματι το ρούφαγε μέχρι το λαρύγγι, δεν άφησε τίποτα χαμένο.
Τότε την βάζω στα τέσσερα και άρχισα να της γλύφω την κωλοτρυπίδα και τα μουνόχειλα της κι αυτή να φωνάζει:

-    «Γάμα με δάσκαλε, γάμα με!!! Το ήθελα από τότε που σε είδα…»

Τα υγρά της είχαν γεμίσει το πρόσωπο μου. Ενώ είχα σκληρύνει πάλι, έχωσα το καυλί μου στο μουνί της που ήταν έτοιμο να εκραγεί. Την γαμούσα δυνατά ενώ ταυτόχρονα την χτυπούσα στα κωλομέρια.

Τότε είδα δίπλα μου το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης. Είχε κυλινδρικό σχήμα. «Ότι πρέπει για την κωλάρα της!», σκέφτηκα και αφού της τον άνοιξα με τα δάκτυλα το έχωσα όλα μέσα. Αυτή είχε βάλει τα κλάματα από την ηδονή και φώναζε συνεχώς:

-    «Γάμα με δάσκαλε, γάμα με!!!»

Αφού την γαμούσα και από τις δύο τρύπες, την γύρισα και της έκανα κατάθεση στο πρόσωπο. Τα ήπιε όλα!

Εκείνο το μεσημέρι την έσκιζα για τρεις ώρες από παντού.
Γαμιόμασταν για έξι μήνες περίπου μέχρι που πήρε μετάθεση ο άντρας της και έφυγαν από την πόλη...

Πάντως μέχρι τώρα ήταν μακράν η πιο καυλιάρα μαθήτρια που είχα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")