Μπάνιο με την Σόφη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με την Σόφη είμαστε φιλαράκια εδώ και πολλά χρόνια. Στην αρχή της γνωριμίας μας κάτι πήγε να παίξει… Αλλά την εποχή εκείνη η Σόφη ήταν κολλημένη μ’ έναν τύπο, κι επειδή στα υπόλοιπα ταιριάζαμε απόλυτα, είπαμε να το κρατήσουμε σε φιλικό επίπεδο, πράγμα που έγινε.

Το καλοκαίρι είχαμε πάει για μπάνιο σε μια σχετικά ερημική παραλία με το φουσκωτό μου και αφού κάναμε το μπανάκι μας και είχαμε αράξει στον ήλιο, μου λέει κάποια στιγμή:

-    «Μου φαίνεται ότι το ζευγάρι που κάθεται δίπλα μας και κάνει γυμνισμό μας γουστάρει. Επειδή μ’ αρέσει πολύ ο τύπος, θες να το παίξουμε κι εμείς ζευγάρι, μπας και γίνει τίποτα και γαμηθώ μαζί του;»

Κοίταξα στο πλάι και όντως ήταν ένα πολύ όμορφο ζευγάρι που μας έριχναν ματιές και χαμόγελα. Τους επέστρεψα το χαμόγελο, έπιασα την Σόφη από το κεφάλι και άρχισα να την φιλάω στο στόμα ενώ ταυτόχρονα έβαλα το χέρι μου μέσα από το στρινγκάκι που φόραγε και άρχισα να της χαϊδεύω το μουνί.

Τρελάθηκε! Δεν το περίμενε και στην αρχή σφίχτηκε. Μετά από λίγο όμως χαλάρωσε, μπήκε στο παιχνίδι και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο πάνω από το μαγιό. Το ζευγάρι δίπλα μας τσίμπησε και άρχισαν κι αυτοί τα φιλιά και τα χάδια. Σε λίγο είχαμε γδυθεί κι εμείς και είχαμε πλησιάσει το άλλο ζευγάρι, στο οποίο η γκόμενα έπαιρνε ήδη πίπα στον δικό της που ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα.

Ξάπλωσα κι εγώ, έπιασα την Σόφη από το μαλλί και της κατέβασα το κεφάλι στον πούτσο μου. Στην αρχή πήγε ν’ αντισταθεί αλλά με δύναμη της έσπρωξα το κεφάλι και της έχωσα τον πούτσο μου στο στόμα της. Μετά από λίγο μου κάνει νόημα ο τύπος… «Αλλάζουμε;». Άλλο που δεν ήθελα! Λέω στη Σόφη:

-    «Πήγαινε να πιπώσεις τον διπλανό…»

Οπότε αμέσως τα κορίτσια αλλάξανε θέση. Μόλις την είδα να έχει στο στόμα της τον άλλο πούτσο τρελάθηκα! Καύλωσα ακόμα περισσότερο. Αφού τσιμπουκώθηκε για τα καλά γυρίζει και μου λέει:

-    «Θέλω να με γαμήσεις. Πιάσε μου μια κρέμα που έχω στην τσάντα μου».

Της την δίνω και τι κάνει το πουτανάκι; Πιάνει και βάζει μόνη της κωλοδάχτυλο με την κρέμα στο κωλαράκι της ενώ με κοίταζε λάγνα και μου έκανε με την γλώσσα ότι τσιμπουκώνεται. Όταν ήταν έτοιμη, στήθηκε στα τέσσερα, άνοιξε με τα χέρια της τα κωλομέρια της και μου λέει:

-    «Έλα, χώσε μου τον!»

Τρελάθηκα! Πάω από πίσω κι αρχίζω να σπρώχνω το πουτσοκέφαλο μου στον κώλο της. Μου λέει:

-    «Σιγά, μην σπρώχνεις. Άσε με να τον πάρω εγώ».

Και όντως σιγά - σιγά άνοιγε η κωλοτρυπίδα της και ρούφαγε πόντο - πόντο τον πούτσο μου. Όταν τον έφαγε ολόκληρο μου λέει:

-    «Τώρα ξέσκισε με!»

Πράγμα που φυσικά έκανα. Την γάμαγα με λύσσα για ώρα, ενώ αυτή έγλυφε το μουνί της άλλης που τσιμπούκωνε τον δικό της. Σε λίγο ήμασταν και οι δύο έτοιμοι. Τις βάλαμε δίπλα - δίπλα στα τέσσερα, πήγαμε μπροστά τους και τους τα ρίξαμε στο πρόσωπο ενώ τις βρίζαμε και τις χαστουκίζαμε.

Το μπάνιο αυτό θα μου μείνει αξέχαστο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")