Γαμήσι με τον καθηγητή μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Στέλλα. Από την μέρα που πάτησα το πόδι μου στην τρίτη λυκείου ήθελα να γαμηθώ με τον καθηγητή της γυμναστικής και τα κατάφερα πριν από μια εβδομάδα!!! Εκείνη την ημέρα πήγα με ένα κοντό σορτς (γυμναστικής) και μια στενή μπλουζίτσα, κοντή, χωρίς σουτιέν και διαγράφονταν οι ρώγες μου.

Την ώρα της γυμναστικής είπα ότι δεν ένιωθα τόσο καλά και δεν έκανα. Όταν τελείωσε η γυμναστική είπα στον καθηγητή να με ακολουθήσει γιατί θέλω να του πω κάτι ιδιαιτέρως. Τον πήγα σε μια άδεια τάξη και έκανα πως δεν ένιωθα καλά και έπεσα. Ήρθε από πάνω μου και με ρώτησε:

-    «Στέλλα, είσαι καλά;»

-    «Όχι τόσο. Αλλά με στενεύει πολύ η μπλούζα. Με πνίγει! Δεν θα σας πειράζει να την βγάλω;»

Εκείνη τη στιγμή έχασε τα λόγια του. Εγώ έβγαλα την μπλούζα και κάθισα πάνω στην έδρα. Εκείνος με κοίταγε περίεργα και είχε καρφώσει το βλέμμα του στα βυζιά μου. Τότε μου είπε:

-    «Σε παρακαλώ, βάλε την μπλούζα σου...»

-    «Γιατί κύριε; Δεν σας αρέσουν;»

Εκείνη την στιγμή του πήρα τα χέρια και του τα έβαλα πάνω στα βυζιά μου αναστενάζοντας. Του είπα με μεγάλο θάρρος και θράσος:

-    «Κύριε θα θέλατε να με γαμήσετε;»

-    «Παλιοπουτανάκι… Αυτό θες; Θα το πάρεις!»

Τότε μου έβγαλε το σορτσάκι, έσκισε το στρινγκάκι μου, έβγαλε το παντελόνι του και άρχισε να μου χώνει τον πούτσο του τόσο βαθιά που μου ήρθε να ουρλιάξω, αλλά μου έκλεισε το στόμα. Έπειτα μου τον έβαλε στο στόμα και μου είπε να αρχίσω. Εγώ ρούφαγα με μανία τον 19 εκατοστά πούτσο του.

Σε μια στιγμή κουράστηκα και σταμάτησα να πάρω μια ανάσα αλλά μου έπιασε το κεφάλι και μου το έσπρωξε με δύναμη για να τον ικανοποιήσω... Μετά με έβαλε στα τέσσερα και μου τον έχωσε στον κώλο… Τότε του είπα:

-    «Πω πω!! Τι ευχαρίστηση είναι αυτή; Είσαι καταπληκτικός γαμιάς!»

-    «Σκάσε τσουλάκι! Ήθελες να σε γαμήσω; Τώρα θα δεις πουτανάκι!»

Πονούσα αλλά ένιωθα υπέροχα... Αφού τελειώσαμε έχυσε στον κώλο μου... Έπειτα μου είπε:

-    «Λοιπόν.. Ο βαθμός σου είναι άριστος. Εσύ είσαι εκπληκτική πουτάνα και σου αξίζει πληρωμή...»

Τότε μου έδωσε διακόσια ευρώ και μου είπε ότι άμα λείψω την επόμενη μέρα θα πάρω απουσία. Αν έρθω θα ξαναπάρω άριστα και τα διπλάσια ευρώ... Την επόμενη γαμηθήκαμε αγριότερα! Είναι καταπληκτικός.

Μέχρι σήμερα δεν σταματάμε. Εγώ έχω πάνω από χίλια διακόσια ευρώ. Τελικά είμαι μεγάλη πουτάνα. Μου άξιζε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")