Η παντρεμένη διαχειρίστρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Είμαι είκοσι εννέα ετών 1.75 στο ύψος, με αθλητικό σώμα και γενικά προσέχω πολύ την εμφάνιση μου. Πριν οκτώ μήνες αγόρασα το σπίτι στο οποίο διαμένω μαζί με την μέλλουσα γυναίκα μου. Ένα μικρό τριάρι στον έκτο όροφο μιας καινούργιας πολυκατοικίας.

Στον όροφό μας υπάρχει άλλο ένα διαμέρισμα στο οποίο διαμένει ένα ζευγάρι, ο Νίκος και η Ελένη με τα δυο παιδιά τους. Ο Νίκος σαρανταοκτάρης, δημόσιος υπάλληλος με ενδιαφέροντα ψάρεμα, κυνήγι και καλή ζωή. Από την άλλη η Ελένη είναι τριάντα έξι ετών, εργάζεται σε εταιρία στο κέντρο της πόλης μας. Από εμφάνιση είναι γύρω 1.60 και κάτι, λεπτούλα, με ωραίο προσωπάκι και τέλειο στήθος.

Πρώτη μας γνωριμία με το ζευγάρι ήταν κατά τη μετακόμιση και αλλάξαμε τις πρώτες μας κουβέντες. Ο Νίκος απόμακρος τύπος σε αντίθεση με την Ελένη, η οποία συζητούσε για πολύ ώρα τόσο μ’ εμένα όσο και με την κοπέλα μου. Μας ενημέρωσε ότι είναι διαχειρίστρια της πολυκατοικίας και ότι χρειαστούμε να μας βοηθήσει.

Τακτοποιηθήκαμε, ο καιρός περνούσε, και επαφές με τους γείτονες δεν είχαμε πολλές. Καθημερινά ακούγαμε καυγάδες, κάτι που μου έλεγε ότι κάτι δεν πάει καλά. Πολλές φορές βρισκόμασταν στο ασανσέρ και ανταλλάσσαμε μια καλημέρα. Όσες φορές ετύχαινα μόνη της την Ελένη την έβλεπα άλλο άνθρωπο. Πρόσχαρη, μου έκανε ερωτήσεις για τη δουλειά μου και γενικά μιλούσαμε για ώρα. Πάλι όταν βρισκόμασταν όλοι μαζί, δεν μιλούσε καθόλου.

Λοιπόν όλα ξεκίνησαν ένα πρωί Τρίτης. Κατέβηκα στο γκαράζ της πολυκατοικίας, έβαλα μπρος την μηχανή μου και βλέπω την Ελένη να περιμένει ταξί. Την πλησίασα και της είπα αν θέλει να την πετάξω εγώ στον προορισμό της. Μου είπε ότι το θέλει πολύ και δώσαμε ραντεβού δυο τετράγωνα πιο κάτω γιατί δεν ήθελε να δώσει δικαίωμα στην πολυκατοικία.

Ενώ πηγαίναμε στο δρόμο είχε κολλήσει πάνω μου και μου έλεγε πόσο της αρέσει η βόλτα και πόσο ελεύθερη νιώθει πάνω στη μηχανή. Η συζήτησή μας έγινε πιο ανοιχτή και φάνηκε καθαρά ότι υπάρχει μια έλξη ανάμεσά μας. Μόλις φτάσαμε μου είπε ότι χρωστάει έναν καφέ για την χάρη που της έκανα (άλλο που δεν ήθελα κι εγώ).

Παρασκευή πρωί, μιας και έμαθα και το που εργάζεται, βρέθηκα εντελώς τυχαία εκεί. Να τη και η Ελένη. Με το που με βλέπει τρελάθηκε από τη χαρά της! Άρχισε τα: «Πώς βρέθηκες εδώ;» Κτλ. Τα είπαμε για λίγο και μου λέει:

-    ''Σήμερα σχολάω στις τρεις και μετά είμαι μόνη μου μιας και ο Νίκος θα πάει με τα παιδιά στο εξοχικό''

Αυτό γινότανε κάθε Σαββατοκύριακο το καλοκαίρι κι εκείνη πήγαινε το Σάββατο μετά τη δουλειά.

-    ''Θα τον πιούμε τον καφέ;''

-    ''Το συζητάς;» της απάντησα.

Στις τρεις και τέταρτο δώσαμε ραντεβού σε σταθμό Μετρό. Την περίμενα εκεί από πιο νωρίς. Δεν με έστησε καθόλου. Από μακριά βλέπω μια υπέροχη παρουσία μέσα σε ένα μικροσκοπικό φουστανάκι τζιν πολύ κοντό με ανοιχτό ντεκολτέ και ψηλές γόβες. Είχε αλλάξει τα πρωινά ρούχα! Με το που έφτασε κοντά μου, μου σκάει ένα φιλάκι στο μάγουλο και έχασα τα λογικά μου.

Ανέβηκε στη μηχανάκι, κόλλησε πάνω μου και άρχισα ένα καυτό φλερτ στο οποίο συμμετείχε έντονα και η ίδια. Πήγαμε, ήπιαμε το καφεδάκι και μου είπε το πόσο ανιαρή είναι η ζωή της. Από τα δεκαεπτά της είναι μαζί με τον άντρα της. Το σεξ το βλέπει μόνο από την τηλεόραση και... τον τελευταίο καιρό, που της δείχνω ενδιαφέρον, έχει αλλάξει η ψυχολογία της προς το καλύτερο.

Ξαφνικά, έμεινα κολώνα! Δεν χρειάστηκε να πω κάτι, μιας και μου τα έριξε μόνη της. Ήρθα πιο κοντά της, της χαϊδεύω τα μαύρα μαλλιά της και της δίνω ένα φιλάκι στα χείλη το οποίο είχε μεγάλη διάρκεια. Η αρχή έγινε…

Φύγαμε από το καφέ και μου είπε ότι έπρεπε να την αφήσω πάλι στο Μετρό, μιας και ένιωθε λίγο άσχημα. Της είπα ότι κι εγώ είμαι μόνος αλλά δεν το συζήτησε καν. Και οι δύο είμαστε σπίτια μας και οι δύο μόνοι αλλά...

Εκεί που το πήρα απόφαση ότι δεν θα γίνει τίποτα περαιτέρω, χτυπάει το κουδούνι στις έντεκα και μισή. Η Ελένη με λευκό baby doll ξυπόλητη, με δυο βραχιολάκια σέξι στο πόδι της. Τα στήθη της, νούμερο τρία, φαινότανε καθαρά και ένα μαύρο στρινγκάκι διέγραφε τα ωραία της οπίσθια.

Αμέσως την αγκαλιάζω και κλείνω την πόρτα. Την ξαπλώνω στον γωνιακό καναπέ και αρχίζω να ακουμπάω όλο το κορμί της με την γλώσσα μου. Ολόγυμνοι και οι δύο πλέον, έδινα ιδιαίτερη βαρύτητα στο ξυρισμένο μουνάκι της το οποίο έκαιγε και είχε γίνει μούσκεμα. Άρχισα να χώνω τα δάκτυλα μου μέσα της μαζί με τη γλώσσα μου και ένιωθα τα βογκητά και τους σπασμούς της πολύ έντονα. Με εκλιπαρούσε να μπω μέσα της...

Την ανέβασα από πάνω μου και έτριβα τα μεγάλα βυζιά της και δάγκωνα απαλά τις ρώγες τις οι οποίες είχαν σκληρύνει πάρα πολύ. Σε λίγο άρχισε να τελειώνει και να τρίβεται όλο και πιο πολύ πάνω της. Αφού κάναμε αρκετές στάσεις, έφτασε η ώρα της πίσω πόρτας. Με το δάκτυλο μου πάλι και με βοήθεια τα υγρά της, άνοιγα την τρυπούλα της η οποία είχε μείνει χρόνια στην απραξία.

Σιγά - σιγά μπήκα κι εκεί μέσα της, κάτι που στην αρχή την πόνεσε αλλά στην πορεία το διασκέδασε πάρα πολύ. Μου ζητούσε να τελειώσω μέσα της, κάτι που έκανα. Αφού φιλιόμασταν, κάναμε μαζί ντουζάκι και βρήκαμε την ευκαιρία να πηδηχτούμε και μέσα στη ντουζιέρα.

Κατά τις τέσσερις το πρωί έπρεπε να φύγει. Μου είπε ότι ένιωσε ό,τι δεν είχε νιώσει τριάντα έξι χρόνια στη ζωή της και θα με θυμάται πάντα. Την επόμενη μου έστειλε πρωί - πρωί ένα μήνυμα και μου ζητούσε να μην μάθει κανείς τίποτα. Δεν θέλει να χαλάσει την οικογένεια της και ότι είμαι ο άντρας της ζωής της.

Τελικά έχουν περάσει δύο μήνες. Αποφεύγουμε ο ένας τον άλλο και έχουμε μια υπέροχη ανάμνηση και οι δύο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")