Το μπανιστήρι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν δεκατριών ετών. Το δικαστήριο αποφάσισε να μείνω με τη μητέρα μου έως την ενηλικίωση μου. Δεν είχα πρόβλημα καθώς η μητέρα μου ήταν πολύ καλή γυναίκα. Αλλά εκτός από καλή (ήταν γύρω στα τριάντα πέντε) και πολύ όμορφη. Ήταν υπάλληλος σε μια εταιρία και είχε επαφή με πολύ κόσμο.

Εκ των υστέρων έμαθα ότι ένας συνάδελφος της την έπεφτε πριν παντρευτεί τον πατέρα μου αλλά ήταν χάλια εμφανισιακά οπότε δεν είχε ελπίδες.


Ένα απόγευμα που ήμουν στα Αγγλικά ένιωσα μια αδιαθεσία και αποφάσισα να γυρίσω σπίτι. Η μητέρα μου δεν είχε γυρίσει ακόμη από τη δουλειά και αποφάσισα να ξαπλώσω λίγο. Λίγο πριν με πάρει ο ύπνος άκουσα την πόρτα να ανοίγει. Έκανα να σηκωθώ αλλά προς στιγμή άκουσα βαριές ανάσες και βογκητά. Η πόρτα έκλεισε απότομα και ακούστηκε ένας γδούπος.

Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε και αποφάσισα να βγω να δω. Κοιτώντας προς το σαλόνι είδα έναν άνδρα να έχει στριμώξει τη μητέρα μου στη πόρτα και να τη φιλάει με πάθος. Εκείνη παραδομένη στο πάθος της δεν με είδε, καθώς ήταν με τα μάτια κλειστά. Μπήκα ξανά στο δωμάτιο και χώθηκα κάτω από το κρεβάτι. Σε κάποια φάση λέει η μητέρα μου:

-    «Στάσου να πάρω μια ανάσα... ουφ! Τι ώρα είναι;»

-    «Τέσσερις. Τι ώρα επιστρέφει ο γιος σου από το φροντιστήριο;»

-    «Στις έξι και μισή. Θες να φας κάτι;»

-    «Μόνο εσένα μωρό μου. Περίμενα τόσο καιρό αυτή τη στιγμή…»

-    «Πάμε στο δωμάτιο μου...»

Εκείνη την στιγμή συνειδητοποίησα ότι ο κύριος ήταν εραστής της μητέρας μου. Και απ' ότι φαίνεται τα είχαν αρκετό καιρό. Μόλις έκλεισε η πόρτα του δωματίου άκουσα να κλειδώνει. Είχα την περιέργεια να τους δω και βγήκα από το κρεβάτι και πήγα έξω από την πόρτα του δωματίου. Ήταν καθισμένοι στο κρεβάτι ακόμα με τα ρούχα και φιλιόντουσαν με γλώσσα. Ο τύπος ήταν πιο μεγάλος, γύρω στα σαράντα πέντε, με φαλάκρα και αρκετά χοντρός. Είχε χώσει τη χερούκλα του κάτω από το πουκάμισο της μαμάς και πασπάτευε τα πλούσια στήθη της.

Μετά ο τύπος σηκώθηκε και άρχισε να γδύνεται. Η μαμά, καθισμένη όπως ήταν, ξεκούμπωσε το πουκάμισό της και έβγαλε το σουτιέν. Ξεπρόβαλλαν δύο τεράστια βυζιά που πρώτη φορά έβλεπα έτσι. Όση ώρα εκείνος γδυνόταν η μαμά μου ζούλαγε τα βυζιά της και έτριβε τα πόδια της. Μόλις γδύθηκε, αυτός στάθηκε όρθιος μπροστά της και της έπιασε το κεφάλι. Το αστείο είναι ότι τότε δεν καταλάβαινα τι κάνανε, αλλά εκ των υστέρων συνειδητοποίησα ότι του πήρε μια απίστευτη πίπα.

Αφού τον καύλωσε, την έσπρωξε πίσω και την ξάπλωσε ανάσκελα. Με ορμή της κατέβασε τη φούστα και την δαντελωτή κιλότα που φορούσε. Είχε μείνει ολόγυμνη ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια ορθάνοιχτα. Το μουνί της φαινόταν καθαρά. Το ξύριζε. Εντωμεταξύ φορούσε και ταμπόν το οποίο της έβγαλε ο τύπος λέγοντάς της:

-    «Ρε γαμώτο, έχεις περίοδο;»

-    «Ναι, μου ήρθαν σήμερα... Βάλε ένα προφυλακτικό... Έλα, δεν έχουμε πολύ χρόνο».

-    «Δεν έχω μαζί μου ρε πούστη! Τι κάνουμε τώρα;»

-    «Έλα μωρό μου, έλα…»

Δεν πτοήθηκε ο μάγκας και έπεσε πάνω της σαν το κτήνος. Άρχισε να την πηδάει δυνατά και εκείνη βογκούσε από ηδονή. Μετά την έφερε από πάνω του και με τα δύο του χέρια άνοιγε τα κωλομέρια της για να της τον βάλει πιο βαθιά. Σε κάποια φάση και ενώ αυτός την πηδούσε με δύναμη, εκείνη βγάζει έξω τον πούτσο του με άρχισε να παίζει το μουνί της με γρήγορες κινήσεις. Είχε έρθει σε οργασμό και έχυνε κανονικά πάνω στον πούτσο του τύπου ο οποίος με το που είδε το σκηνικό, γύρισε ανάσκελα τη μάνα μου και άρχισε να της γλύφει το μουνί.

Μετά την έβαλε να κάτσει στα τέσσερα και την πήδηξε σαν πολυβόλο. Η αλήθεια είναι ότι είχε ωραίο κώλο η μάνα μου. Αυτός την είχε καβαλήσει σαν το σκύλο και δώσ' του πήδημα. Τα αρχίδια του είχαν πρηστεί και ήταν σαν αβγά από την καύλα. Η μάνα μου ξανάχυσε αλλά αυτός ήταν μαέστρος στο πήδημα. Δεν σταματούσε με τίποτα.

Το γαμήσι κράτησε σχεδόν μιάμιση ώρα. Όταν αυτός εκσπερμάτισε μέσα στο μουνί της μάνας μου γυρνάει και της λέει με βογκητά:

-    «Ε, το πολύ να γίνεις μάνα για δεύτερη φορά…»

Ήταν η πρώτη φορά που είδα τσόντα live και ένιωσα την γλυκιά αίσθηση του ζεστού υγρού να ποτίζει το βρακί μου. Ήταν η πρώτη μου εκσπερμάτιση.

Σήμερα ο τύπος αυτός είναι πατριός μου και πατέρας του ετεροθαλούς αδελφού μου. Ποτέ δεν έμαθαν ότι τους είδα εκείνο το μεσημέρι.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")