Νύχτα ακολασίας με μαθητή μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα! Βασικά αποφάσισα να γράψω κι εγώ μια κρυφή ιστορία μου. Είμαι Καθηγήτρια σε ένα σχολείο, και σαφώς η οποιαδήποτε σχέση με μαθητή είναι απαγορευμένη, πόσο μάλλον οι σεξουαλικές σχέσεις. Βασικά δεν είμαι αυτού του τύπου εγώ.

Ήμουν τριάντα επτά ετών όταν έγινε, και ειλικρινά σας μιλάω δεν έχω ποτέ σκεφτεί να απατήσω τον άνδρα μου και πόσο μάλλον με μαθητή, αλλά είχα κολλήσει με εκείνον το συγκεκριμένο. Όχι, δεν ήταν από τα άγρια και δημοφιλή παιδιά του λυκείου, ήταν ήσυχος και δεν τον έβλεπα ποτέ μπλεγμένο σε φασαρίες. Είχε λίγες παρέες αλλά ακόμα και εκεί τον έβλεπα ότι ήταν διαφορετικός.

Μερικές φορές του έπιανα την συζήτηση για να έρθουμε πιο κοντά αλλά είχε έναν τρόπο να κάνει ελιγμό και να το αποφεύγει, δεν ξέρω γιατί, συναισθηματικά φοβισμένο θα τον έλεγα. Τελικά κατάφερα να πιάσω μια "φιλία" μαζί του, αλλά δεν τολμούσα να κάνω κινήσεις γιατί ίσως και να τον τρόμαζε αυτό και να μην έκανε τίποτα. Τον καλούσα σπίτι μου για καφέ αλλά μέχρι εκεί, δεν τολμούσα αν και ήθελα πολύ να του την πέσω που λένε!

Βέβαια εκεί που ετοιμαζόμουν να τα παρατήσω, συνέβη κάτι απίστευτα τυχερό για μένα, και ατυχές για εκείνον. Η κοπέλα που ήθελε τον απέρριψε και ήρθε σε μένα να το πει. Η μόνη διαφορά ήταν ότι ήρθε τύφλα, δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν. Ο άνδρας μου έλειπε σε συνέδριο (γιατρός), οπότε είχα όλο το σπίτι δικό μου.

Τον έβαλα να καθίσει στον καναπέ. Έδειχνε να είναι τόσο στεναχωρημένος… Πάνω στο μεθύσι του καμιά φορά άρχιζε μια φράση και μετά την σταματούσε λες και χανόταν στις σκέψεις του. Μου ζήτησε κι άλλο ποτό αλλά ήταν ήδη εντελώς λιώμα, οπότε του έφτιαξα έναν καφέ.

Καθόμασταν στον καναπέ. Τον παρατήρησα, είχε κοιλίτσα, ήταν πολύ γλυκό παιδί, εγώ δεν θα τον απέρριπτα, εκείνη πως το έκανε; Θα μου πεις γούστα είναι αυτά. Έτσι όπως καθόταν με κλειστά μάτια χαλαρωμένος στον καναπέ, άρχισα να τον χαϊδεύω στο πόδι και ανέβαινα…

Εκείνος άνοιξε τα μάτια. Περίμενα να τραβηχτεί αλλά το αλκοόλ έκανε την δουλειά του. Με πλησίασε και έπεσε πάνω μου σαν θηρίο. Άρχισε να με φιλάει παθιασμένα και να με τρελαίνει. Φιλούσε τόσο ωραία! Εγώ απλώς ανταπέδιδα τα φιλιά του. Έβγαλε την μπλούζα του… Ήταν υπέροχος! Το σώμα του έκαιγε και έκαιγε κι εμένα μέσα στην αγκαλιά του. Έβγαλα την μπλούζα μου κι άρχισε να πιάνει τα βυζιά μου και να ρουφάει τις ρώγες μου.

Δεν ξέρω πως αλλά νομίζω ότι μέθυσα κι εγώ από ηδονή μαζί του. Φιλούσε απίστευτα καλά, αλλά ένιωθα κάτι σκληρό, κάτι που πάλευε να βγει και το ελευθέρωσα εγώ. Του ξεκούμπωσα το τζιν χωρίς δισταγμό… Εκείνος απλώς με σέρβιρε το καλύτερο τσιμπούκι! Στην αρχή έγλυφα μόνη μου αλλά μετά άρχισε να κάνει σεξ με το στόμα μου… Και ήταν προικισμένος. Πάω στοίχημα ότι αν εκείνη ήξερε τι έδιωξε θα τον ήθελε γονατιστή.

Αμέσως άνοιξα τα πόδια μου κι εκείνος έκανε αχαλίνωτο έρωτα μαζί μου. Έβαζε πολύ δύναμη αλλά δεν παραπονιόμουν. Καταλήξαμε να είναι αυτός από πάνω κι εγώ από κάτω. Ένιωθα το καυτό του σώμα και τον πούτσο του να προσπαθεί να με σκίσει.

-    «Έλα αγόρι μου, κάντο!» του έλεγα.

Με τρέλανε στον πούτσο, ειλικρινά σας μιλάω. Όταν τελείωσε σταμάτησε αλλά εγώ σαν πιο πρόστυχη του είπα:

-    «Από πίσω δεν έχει;»

Με κοίταξε με ένα χαμόγελο και απλά αρχίσαμε το γαμήσι από πίσω. Ήταν σκληρός στο γαμήσι. Ούτε τον άντρα μου δεν είχα αφήσει να με γαμήσει από πίσω, αλλά να που βρέθηκε ένας πούτσος που δεν έλεγα όχι.

Το πρωί ξύπνησε ταραγμένος… Φυσικά δεν θυμόταν και πολλά. Με κοιτούσε σαν να τον είχα βιάσει εγώ από πίσω… χαχα! Αργότερα που το συζητήσαμε έδειχνε να του αρέσει αυτό που είχε γίνει μαζί μου!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")