Η πελάτισσα στο ξενοδοχείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Δούλευα παλιότερα σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας σαν groom (αχθοφόρος). Ένα ωραίο απόγευμα καθώς ήμουν στη βάρδια σκάει μια πελάτισσα γύρω στα τριάντα πέντε με ένα μίνι ότι έχει απομείνει και από κάτω φορούσε δωδεκάποντες μαύρες γόβες.

Στην θέα και μόνο τρελάθηκα. Επειδή είχε κλειστοφοβία λοιπόν η τύπισσα μου ζήτησε ευγενικά να την συνοδέψω μέχρι το δωμάτιο της. Δεν έχασα την ευκαιρία και μπήκα μαζί της στο ασανσέρ.

 

Τα μάτια μου από την στιγμή που μπήκαμε μέχρι να βγούμε στον ένατο όροφο δεν ξεκόλλαγαν από τις γόβες της. Με ρώτησε αν μου αρέσουν τα γυναικεία παπούτσια και συγκεκριμένα οι γόβες που φορούσε. Εγώ αμήχανος και ταυτόχρονα ξαφνιασμένος από την ερώτηση απάντησα διστακτικά ότι είναι υπέροχες.

Εκείνη δεν είπε τίποτα και απλά χαμογέλασε. Πάμε λοιπόν να μπούμε στο δωμάτιο, να της ανοίξω δηλαδή την πόρτα και δυστυχώς είχε πρόβλημα το κλειδί της. Της άνοιξα με το δικό μου και της είπα να περιμένει ένα λεπτό και κατέβηκα σφαίρα να της βγάλω ένα καινούριο.

Στο ανέβασμα λοιπόν χτυπάω την πόρτα και μου λέει: «Περάστε!», αντί να σηκωθεί η ίδια να μου ανοίξει. Μπαίνω λοιπόν και εγώ και τι να δω; Η τύπισσα φορούσε ένα κατάλευκο baby doll ήταν ξυπόλητη και κάπνιζε ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Έπαθα εμπλοκή στην θέα και μόνο. Μου είπε να πλησιάσω κοντά της και μου ακούμπησε την δίμετρη ποδάρα της στον ώμο λέγοντας μου αν όλα είναι εντάξει καθώς με το άλλο της πόδι, μου χάιδευε σιγά - σιγά το παντελόνι.

Παιδιά για ένα λεπτό είχα μείνει άφωνος. Η συνέχεια ήταν καταπληκτική. Ενημέρωσα τους συναδέλφους ότι πάω για διάλειμμα για να μην υπάρξει πρόβλημα στη δουλειά και χύθηκα στο γλύψιμο των ποδιών της.

Η γυναίκα το ένιωθε κανονικά. Με πάταγε στο λαιμό, στο πρόσωπο ήταν πραγματικά αφέντρα. Στο τέλος αφού είχα γίνει λιώμα και είχα τελειώσει στις πατούσες της και αφού είχα μείνει μαζί της γύρω στη μισή ώρα μου είπε ότι το ξενοδοχείο μας έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση χαμογελώντας.

Κατέβηκα κάτω άλλος άνθρωπος με το χαμόγελο στα χείλη που λέμε έχοντας νιώσει κάτι απίστευτο. Καθ’ όλη την διάρκεια της βάρδιας την σκεφτόμουν.

Την επόμενη μέρα ήμουν βραδινός και είχε φύγει από το πρωί. Το απίστευτο είναι ότι μου είχε αφήσει ένα φάκελο στο όνομα μου με 150 ευρώ και με ένα σημείωμα με το τηλέφωνο της που τώρα έχω χάσει!

Είναι πραγματικά ένα περιστατικό που δεν θα το ξεχάσω ποτέ!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")