Ιστορίες από τη ζωή μου (8ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Καλημέρα σε όλους! Είμαι η Έλενα, που γράφω για κάποια πράγματα που μου έτυχαν στην ζωή μου, πριν λίγα χρόνια, και τα μοιράζομαι μαζί σας - γιατί έτσι μου αρέσει και σας αρέσει! Ευχαριστώ όλους και όλες που μου γράφουν την γνώμη τους για τα γραφόμενά μου - χωρίς προστυχιές και βρωμόλογα, που όπως είπα και στην ιστορία μου το Νο 7 (στις 14/08/09), αλλά και σε όλες τις προηγούμενες, με πειράζουν πολύ.

Στην προηγούμενη ιστορία μου είχα μείνει στο σημείο που ο κύριος Νίκος με σκέπαζε στον καναπέ, για να κοιμηθούμε λιγάκι μετά τον γλυκό έρωτα που μόλις είχαμε κάνει και μου πήρε την παρθενιά! Πήρα θέση στο αριστερό μου πλευρό και ένιωσα τον κύριο Νίκο να κολλάει το γυμνό του κορμί από πίσω μου και να με αγκαλιάζει τρυφερά. Το πουλί του ακούμπησε τα μπούτια μου ψηλά και οι παλάμες του ήρθαν μπροστά και μου χούφτωσαν τα στήθια. Γουργούρισα με ευχαρίστηση νιώθοντας τα δάχτυλά του να τρίβουν τις ρώγες μου. Τα χείλια του, ρούφηξαν το δέρμα στον δεξί μου ώμο και μετά χαλαρώσαμε.

Σε πολύ λίγη ώρα μας πήρε ο ύπνος. Κατά τις δέκα το βράδυ μας ξύπνησε το τηλέφωνο. Ήταν η γυναίκα του, από την Πάτρα, η Όλγα. Είπανε τα δικά τους για λίγο, μέχρι να βρω χρόνο να γυρίσω ανάσκελα και μετά να απλώσω το γυμνό μου κορμί στ' αριστερά του. Φίλησα τον ώμο του και κούρνιασα στην αγκαλιά του...

-    «Όλγα μου, είναι εδώ η Έλενα. Θες να της πεις μια καλησπέρα;»

-    «Καλησπέρα!», την άκουσα να μου λέει παίρνοντας το ακουστικό από τα χέρια του άντρα της. «Πώς είσαι κορίτσι μου;»

-    «Τέλειωσε αυτό το "κορίτσι μου" Όλγα μου! Ο Νίκος με έκανε δική του! Τώρα είμαι γυναίκα! Κανονική!»

-    «Ωπα της! Πλάκα μου κάνετε, και οι δυο σας; Καλά και έπρεπε να λείπω εγώ από το μεγάλο γεγονός; Βρε σεις! Θα σας μαλώσω και τους δύο!»

-    «Μήπως σε πόνεσε;», με ρώτησε αμέσως μετά με αγωνία.

-    «Καθόλου, μια χαρά νιώθω!», της είπα και δεν έλεγα ψέματα!

Τα ψιλο-είπαμε λιγάκι και κλείσαμε λέγοντάς μου ότι θα ήταν σπίτι την επόμενη μέρα νωρίς το μεσημέρι. Ο κύριος Νίκος πήρε το τηλέφωνο από τα χέρια μου και το άφησε πλάι στην πολυθρόνα.

-    «Πεινάς;», με ρώτησε.

-    «Καθόλου, εσύ;», τον ρώτησα.

-    «Ναι, πολύ!», μου είπε. «Θα με θηλάσεις;», με ρώτησε κοιτάζοντας τα βυζιά μου με βλέμμα θολό.

Η ατμόσφαιρα είχε ήδη ηλεκτριστεί, πάλι. Το ένιωθα και μου άρεσε πολύ. Δεν απάντησα. Με τα δυο μου χέρια χούφτωσα τα βυζιά μου και έγειρα στο πλάι μου ανασηκώνοντας το κορμί μου. Στην θέση αυτή το αριστερό μου στήθος πλησίασε το μισάνοιχτο του στόμα. Τα χείλια του σαν δαχτυλίδι κύκλωσαν την ρώγα μου και άρχισαν να την ρουφάνε. Η γλώσσα του έπαιζε με την άκρη της θηλής και με τρέλαινε. Ένιωσα τον πούτσο του να σκληραίνει και να σπρώχνεται στην κοιλιά μου.

-    «Θέλεις να με ξαναγαμήσεις;», τον ρώτησα πρόστυχα.

-    «Ναι, το θέλω πολύ…!», μου είπε ξέπνοα.

-    «Πες μου τι θέλεις από μένα; Θέλεις να χωθείς μέσα μου, όπως πριν; Θέλεις να τελειώσεις πάλι στο μουνάκι μου; Σ’ αρέσει το μουνάκι μου; Σου άρεσε που ήσουνα ο πρώτος;», τον ρωτούσα συνεχώς.

Και όσο τον ρώταγα τόσο και ο κύριος Νίκος έτριβε το πουλί του στην ένωση των μπουτιών μου σαν να ήθελε να τα χωρίσει.

-    «Πες μου...», του λέω.

Είχα κυρτώσει το κορμί μου και τραβούσα το δικό του από το σβέρκο στην προσπάθειά μου να τον κάνω να μου ρουφήξει το στήθος πιο πολύ μέσα στο στόμα του. Το δεξί του χέρι είχε χωθεί ανάμεσα στα μπούτια μου ψηλά και έτριβε το μουνάκι μου απ’ έξω - απ’ έξω. Τρελαινόμουν, έσφιγγα την παλάμη του με δύναμη και το στόμα του όλο και μου ρούφαγε την ρώγα. Το αριστερό μου χέρι χώθηκε ανάμεσα στα σώματά μας και με τα δάχτυλα του έπιασα τον πούτσο. Ήταν σκληρός κι αυτό μου άρεσε.

-    «Είσαι έτοιμος αγόρι μου;», τον ρώτησα με φωνή που καταλάβαινα ότι έτρεμε από την προσμονή.

-    «Ναι… ναι…», απάντησε με βραχνή φωνή και με έσπρωξε προς τα πίσω ανάσκελα για να σηκωθεί μισο-όρθιος στον καναπέ.

-    «Θέλεις να πάμε στο κρεβάτι;»

-    «Όχι, μ’ αρέσει εδώ…», τον άκουσα να λέει. « ξάπλωσε όμως μπρούμυτα. Θα στον βάλω, στο μουνάκι σου από πίσω, ώστε να μην πονέσεις πολύ».

-    «Ωραία θα είναι όπως το λες. Εγώ δεν ξέρω καλά από αυτά τα πράγματα. Ήταν η πρώτη μου φορά και μάλιστα, μαζί σου…», του είπα ξαπλώνοντας μπρούμυτα.

Ήρθε και γονάτισε ανάμεσα στα πόδια μου, έγειρε μπροστά και στηρίχθηκε στο ένα του χέρι, ενώ με το άλλο κατάλαβα ότι έπιανε τον πούτσο του και τον κατηύθυνε ανάμεσα στα μπούτια μου ψηλά. Καταλάβαινα ότι ήμουν υγρή κι ότι θα έμπαινε μέσα μου εύκολα. Ετοιμάστηκα να τον δεχθώ βαριανασαίνοντας. Τον ένιωσα να ψάχνει να χωθεί μέσα μου… Βαριανάσαινε… Με τα χέρια μου προς τα πίσω άνοιξα τα κωλομάγουλα μου ώστε να τον διευκολύνω. Ο κύριος Νίκος προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε. Ξάπλωσε μπρούμυτα στην πλάτη μου και μου ψιθύρισε στο αφτί:

-    «Έλα στα τέσσερα για να γίνει η ένωσή μας πιο εύκολα».

Σηκώθηκε από την πλάτη μου και έτσι μπόρεσα κι εγώ να πάρω την θέση που ήθελε. Ήρθε από πίσω μου και με το αριστερό του χέρι πίεσε την πλάτη μου ψηλά προς τα κάτω ενώ με το δεξί οδήγησε το πουλί του μέσα στην σχισμή μου. Άνοιξα από ένστικτο γονατισμένη όπως ήμουνα τα μπούτια μου για να χωθεί πιο εύκολα και έσκυψα πολύ το κεφάλι και τους ώμους μου. Ανάμεσα στα βυζιά μου που πάλλονταν κάτω από το στέρνο μου, τον είδα που χώθηκε απαλά και ήρεμα μέσα μου με έναν αναστεναγμό. Τα χέρια του από την στιγμή που μπήκε μέσα στο μουνί μου με κράτησαν από τους λαγόνες μου και άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου, σιγά - σιγά στην αρχή. Το πουλί του μπήκε αρκετά εύκολα λόγω του ότι ήμουν ήδη υγρή από την ευχαρίστηση.

Συνέχισε να μπαινοβγαίνει πιο δυνατά ενώ τα χέρια του με έσφιγγαν όλο και πιο πολύ. Άκουγα το κάτω μέρος της λεκάνης του να σφυροκοπάει τα κωλομέρια μου και ένιωθα το πουλί του να μπαινοβγαίνει μέσα μου σαν πιστόνι. Ένιωθα ένα τσούξιμο, πιο δυνατό από την πρώτη φορά, αλλά πολύ περισσότερη ευχαρίστηση. Ο κύριος Νίκος άρχισε να ανασαίνει βαριά και ακόμα πιο βαριά ενώ τα δάχτυλά του με έσφιγγαν τόσο που σίγουρα θα μου άφηναν σημάδια. Τα χτυπήματα της λεκάνης του με έσπρωχναν συνεχώς και πιο μπροστά. Στηρίχτηκα στους αγκώνες μου…

Τα χτυπήματα έγιναν πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Κατάλαβα ότι θα τέλειωνε. Έσπρωξα προς τα πίσω. Ο κύριος Νίκος έβγαζε μικρές φωνούλες και κατάλαβα ότι τελείωνε. Εγώ αργούσα αλλά ο άντρας πίσω μου ήταν έτοιμος και μη μπορώντας να κρατηθεί άλλο, με έναν σπασμό χύθηκε μέσα μου. Οι σπασμοί του παραλίγο να με οδηγήσουν και μένα στο να τελειώσω, δεν μπόρεσα όμως γιατί κάτι το τσούξιμο - κάτι το ότι όλα αυτά ήταν καινούργια σε μένα, κάπου δεν έφτασα. Ίσως να χρειαζόμουνα λίγη περισσότερη ώρα.

Ο κύριος Νίκος ξάπλωσε πάνω μου ανασαίνοντας βαριά αφήνοντας με τα δάχτυλά του σημάδια στην λεκάνη μου πλάι. Με φίλαγε στον σβέρκο και στα αφτάκια ψιθυρίζοντάς μου χίλιες συγγνώμες που δεν έχυσα κι εγώ. Άραγε θα μου το έλεγε αυτό κάποιος συμφοιτητής μου αν διάλεγα έναν από την σχολή και όχι τον κύριο Νίκο; Μάλλον είχα κάνει πολύ σωστά. Προσεκτικά άπλωσα τα πόδια μου και πολύ σιγά για να μην βγει από μέσα μου, ξάπλωσα μπρούμυτα. Ο κύριος Νίκος είχε βάλει τις παλάμες του κάτω από το στέρνο μου φυλακίζοντας τα βυζιά μου ανάμεσα στα δάχτυλά του. Μου ζήτησε να ορθώσω λιγάκι το πανωκόρμι μου και έτσι πιο εύκολα και για μένα και πιο γλυκά άρχισε να μου τρίβει τις ρώγες. Το πουλί του μικρότερο τώρα βγήκε με ένα πλοπ από μέσα μου.

Ο κύριος Νίκος πήρε χαρτομάντιλα από πλάι μας και με σκούπισε τρυφερά. Μετά σκουπίστηκε κι αυτός. Ύστερα σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο. Ανασηκώθηκα και ξάπλωσα ανάσκελα, περιμένοντάς τον. Γύρισε με δυο πετσέτες μπάνιου βρεγμένες με ζεστό νερό και με καθάρισε παντού. Μου σκούπισε μέχρι και τον ιδρώτα ενώ αυτός, αφού, χρησιμοποίησε την άλλη και με γρήγορες κινήσεις ξάπλωσε πλάι μου και με αγκάλιασε.

-    «Μην νομίζεις ότι δεν κατάλαβα ότι δεν τελείωσες…», μου είπε στο αφτί. «Θα τελειώσεις κι εσύ τώρα αλλά με άλλον τρόπο…», και μισογέλασε.

Πέρασε το αριστερό του χέρι στους ώμους μου και με γύρισε στο πλευρό μου. Φιληθήκαμε γλυκά στην αρχή, πιο βίαια μετά. Το δεξί του χέρι χούφτωσε τα βυζιά μου και άρχισε να τα μαλάζει. Τσίμπαγε τις ρώγες μου στέλνοντάς με στον ουρανό. Μετά χαϊδεύοντας με παντού κατηφόρισε και χώθηκε ανάμεσα στα μπούτια μου. Κατάλαβα τι ήθελε και τα μισο-άνοιξα. Τα δάχτυλά του βρήκαν χώρο και τρύπωσαν πιο κοντά στην σχισμή μου. Το μεσαίο του δάχτυλο μπήκε μέσα μου και έψαξε την κλειτορίδα μου. Την βρήκε και άρχισε να τρίβεται πάνω της. Μετά μπήκε και δεύτερο δάχτυλο μέσα μου, και μετά και τρίτο...

Κύματα ηδονής με συντάραξαν και σφίχτηκα πάνω στο κορμί του βαριανασαίνοντας. Ο κύριος Νίκος έσκυψε και άρχισε να γλείφει τα βυζιά μου, μετά γύρισε λίγο προς τα πάνω και μου έγλειψε το αφτάκι, λέγοντάς μου:

-    «Σ’ αρέσουν αυτά που κάνω με τα δάχτυλά μου; Τη νιώθεις την κλειτορίδα σου που σκληραίνει συνεχώς; Τι νιώθεις; Τι θέλεις να σου κάνω άλλο;»

-    «Όλα μ’ αρέσουν…», του είπα βραχνά, «όλα».

Έχωσα το πρόσωπό μου μέσα στον λαιμό του και τον γλυκο-δάγκωσα βογκώντας. Τότε τα δάχτυλά του βγήκαν από μέσα μου και αντικαταστάθηκαν από το μεγάλο χοντρό του δάχτυλο που άρχισε να το μπαινοβγάζει μέσα μου, ενώ το μεσαίο "ταξίδεψε" προς τα κάτω μου και χώθηκε με τη μια στο κωλαράκι μου. Δεν το περίμενα και ενστικτωδώς σφίχτηκα. Όμως το δάχτυλό του ήταν ήδη υγρό και έτσι χώθηκε εύκολα και βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα μου.

Τρελάθηκα! Με πηδούσε κι από μπρος κι από πίσω με τα δάχτυλα του. Μου κοβόταν η ανάσα από την ευχαρίστηση. Ούτε να κουνηθώ δεν τολμούσα μην τυχόν και βγουν από μέσα μου. Τα δάχτυλά του άρχισαν να χορεύουν μέσα μου παντού. τρελαινόμουν! Άρχισα εγώ τώρα να κουνιέμαι στον ρυθμό που μου υπαγόρευε η ευχαρίστησή μου. Με "σκάλιζε" πολλή ώρα μπρός - πίσω.. Πέθαινα από την ευχαρίστηση. Το στόμα του ρούφηξε τα χείλια μου και τον δάγκωσα ελαφρά - σημάδι ότι σε λίγο θα έφτανα στην κορύφωση. Τα δάχτυλά του άλλαξαν ρυθμό και έγιναν πιο βίαια. Το δάχτυλό του στο μουνάκι μου είχε βρει την κλειτορίδα μου και την βασάνιζε ενώ το μεσαίο του δάχτυλο μου χάριζε ανατριχίλες έτσι που μου το έσπρωχνε μέσα - έξω στο κωλαράκι μου. Ένα λεπτό πέρασε έτσι μέχρι που…

-    «Νίκο μου χύνω.. χύνω! Χριστέ μου! Χύνω, χύνω!»

Το κορμί μου, όπως μου είπε αργότερα ο κύριος Νίκος (γιατί εγώ δεν θυμόμουνα τίποτε), σφάδαζε πάνω κάτω, μέχρι που τον τρόμαξα. Οι ριπές της ηδονής σαν κύματα ερχόντουσαν απανωτά και με παράσερναν όπου ήθελαν. Τα μάτια μου δεν έβλεπαν τίποτε, και τα δάχτυλά του ακούραστα με βίαζαν συνεχώς. Σαν πνιγμένη προσπαθούσα να πάρω ανάσα και πάλι μου κοβόταν από την ηδονή. Πρέπει να πέρασε αρκετή ώρα μέχρι να ηρεμήσω και να νιώσω την ευχαρίστηση να καταλαγιάζει μέσα μου. Μόλις συνήλθα είδα το πρόσωπο του κυρίου Νίκου μπροστά μου να με κοιτάζει με λατρεία.

-    «Τελικά, τα δάχτυλά μου είναι θαυματουργά. Είσαι καλά; Με τρόμαξες πριν. Πρέπει να το κατά-ευχαριστήθηκες, έτσι;»

-    «Δεν λες τίποτε!», του είπα. «Πρέπει να πάω στο μπάνιο...»

Μου έκανε χώρο και παραμερίζοντας πέρασα από πλάι του και πήγα να πλυθώ παραπατώντας. Έκανα ένα καυτό ντους. Κοίταξα κάτω μου - ούτε αίμα, ούτε τίποτε. Ο κύριος Νίκος μπήκε στο μπάνιο με ένα ποτήρι πορτοκαλάδα.

-    «Μωράκι μου, πιες την. Θα σε βοηθήσει να συνέλθεις. Μετά παραγγέλνουμε κάτι έξω».

-    «Κύριε Νίκο, αίμα δεν βλέπω! Δεν έβγαλα, καθόλου;»

-    «Και βέβαια έβγαλες βρε χαζό! Απλά σε καθάρισα καλά με την πετσέτα, στην αρχή…»

-    «Μάλιστα…», είπα, ανακουφισμένη. «Περνάτε καλά μαζί μου;», τον ρώτησα.

-    «Εγώ θα έπρεπε να σε ρωτήσω, μωρό μου. Η Όλγα το πρώτο που θα κάνει είναι να με ρωτήσει αν σε πόνεσα κι αν το ευχαριστήθηκες!»

-    «Χα χα χα! Έχει και η Όλγα τις αγωνίες της. Πάντως θα της πω ότι ήσουν πολύ γλυκός μαζί μου...»

-    «Θέλεις να βγούμε έξω ή να παραγγείλουμε να μας φέρουν;», με ρώτησε.

-    «Προτιμώ να κάνουμε κανένα αβγό…», του είπα.

Και έτσι έγινε! Τηγανίσαμε μερικά αβγά και τα φάγαμε με τυρί και ντομάτες (όλα τα θυμάμαι σαν να έγιναν μόλις χθες!). Μετά πήγαμε στο σαλόνι και καθίσαμε στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση. Φορούσαμε τις ρόμπες μας. Μισο-ξάπλωσα στα δεξιά του και στηρίχτηκα στα πόδια του ψηλά, ενώ αυτός με αγκάλιασε γλυκά. Το χέρι του πολύ γρήγορα, ανήσυχο πέρασε μέσα από την ρόμπα μου και άρχισε να μου ψηλαφίζει τα βυζιά. Οι ρώγες μου ανασηκώθηκαν αμέσως.

-    «Ερεθίζονται εύκολα, έτσι;»

-    «Ναι, πολύ!», του αποκρίθηκα νιώθοντας την φωνή μου να βαραίνει.

-    «Πες μου τι θέλεις μωράκι μου και θα το κάνω αμέσως..»

-    «Θέλω να μου ανοίξεις την ρόμπα, θέλω να πάρεις τα βυζιά μου στο στόμα σου, θέλω να τα θηλάσεις ώρα πολλή, να μου κάνεις τις ρώγες κατακόκκινες από το πιπίλισμα και θέλω την ώρα που θα με γαμάς με τα δάχτυλά σου εγώ να έχω μισο-γυρίσει έτσι όπως είμαι ξαπλωμένη πάνω σου και να στον πάρω, ολόκληρο μέσα στο στόμα μου - για να τον ευχαριστήσω... Τι λες;»

Ο κύριος Νίκος με άκουγε με μάτια σβησμένα και βαριανασαίνοντας είπε:

-    «Μωρό μου όλα ωραία, αλλά ο μικρός μου φίλος δεν μπορεί να ανταποκριθεί τόσο γρήγορα. Τελείωσα ήδη δύο φορές. Έλεος πια!», συμπλήρωσε γελώντας. «Όμως έχω λύση…», συμπλήρωσε κοιτάζοντας με πονηρά. «Πρέπει να πάω μέσα όμως..»

Σηκωθήκαμε και ενώ εγώ στηρίχτηκα στην πλάτη του καναπέ, ο κύριος Νίκος έφυγε στην κρεβατοκάμαρά τους, ψαχούλεψε κάτι και μετά… Σιωπή!

-    «Έρχομαι!», ακούστηκε η φωνή του από μέσα.

Με πλησίασε κοντά - κοντά, στήθηκε μπροστά μου και ξαφνικά άνοιξε την ρόμπα του. Ήταν γυμνός πάντα, αλλά στην μέση του φορούσε ένα στραπόν. Ήταν κατάμαυρο, από σκληρό ελαστικό, μαλακό στην αφή όμως, και ήταν στηριγμένο σε ένα είδος ανδρικού σλιπ.

-    «Να σου συστήσω το alter ego μου! Τον πολύ καλό μου φίλο που δεν κουράζεται ποτέ! Δεσποινίς μου, από 'δω ο Νικόλας. Νικόλα, από 'δω η Έλενα! Ελπίζω να της αρέσεις και να την κάνεις να περάσει ωραία μαζί σου και μαζί μου. Λοιπόν, ωραία μου Έλενα, πως σου φαίνεται, ο Νικόλας;»

-    «Μένω άλαλη, Νίκο μου. Τι είναι αυτό; Το έχω δει στο ίντερνετ βέβαια, αλλά ποτέ από τόσο κοντά».

-    «Πιάσε το στα χεράκια σου. Χάιδεψε το, να νιώσεις την επιφάνειά του…»

Έκανα όπως μου είπε. Το πήρα στα χέρια μου. Ήταν πολύ συμπαγές και μαλακό στην αφή.

-    «Πόσους πόντους είναι;», ρώτησα τον κύριο Νίκο χωρίς να μπορώ να πάρω τα μάτια μου από τον… Νικόλα!

-    «18 πόντοι μήκος, ενώ εμένα είναι 16. Μόνο που ο Νικόλας είναι και λιγάκι πιο χοντρός».

-    «Μήπως πονέσω, κύριε Νίκο;»

-     «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση μωρό μου! Θα σε προσέξω όσο δεν φαντάζεσαι! Πρέπει μόνο να το βάλεις στο στόμα σου να το σαλιώσεις παντού και μετά θα το κάνουμε σαν να ήταν το δικό μου πέος. Τι λες; Δοκιμάζουμε;»

-    «Βέβαια και θα δοκιμάσουμε!», του είπα, περίεργη ακόμα για το πως θα έβαζα τον Νικόλα μέσα μου.

Ο κύριος Νίκος έβγαλε την ρόμπα από πάνω του και μετά έβγαλε και την δική μου. Μείναμε ολόγυμνοι, ο ένας απέναντι στον άλλον. Αυτός όρθιος μπροστά μου κι εγώ καθιστή στην άκρη του καναπέ. Έσπρωξα τα μαλλιά μου πίσω για να βλέπει και τον τράβηξα κοντά μου. Έσκυψα και πήρα την άκρη του ατραπόν ανάμεσα στα χείλια μου. Γεύση ουδέτερη, μυρωδιά καμιά, υφή επιφάνειας θαυμάσια, ελαστικότητα "δέρματος" σαν φυσική. Όλα τέλεια.

-    «Λοιπόν, πώς σου φαίνεται; Σ’ αρέσει;», ρώτησε ο κύριος Νίκος που είχε αρχίσει ήδη να μου χαϊδεύει τα μαλλιά.

-    «Αν με κάνετε να τελειώσω μ' αυτό το πράγμα θα είμαι πολύ τυχερή!», είπα γελαστά και πήρα λίγο ακόμα από τον Νικόλα μέσα στο στόμα μου.

Η γλώσσα μου τον έγλειψε διστακτικά στην αρχή, πιο θαρρετά μετά. Ύστερα τον έβαλα πιο πολύ μέσα μου σαλιώνοντάς τον καλά παντού με την γλώσσα μου.

-    «Πώς θα το κάνουμε τώρα που τον σάλιωσα Νίκο μου;», τον ρώτησα συνεχίζοντας να γλείφω.

-    «Προτείνω να κάτσω, στην άκρη του καναπέ κι εσύ να καβαλήσεις τον Νικόλα και να τον δεχθείς μέσα σου όσο αντέχεις. Είναι δικό σου θέμα. Όσο τον θέλεις μέσα σου, ούτε χιλιοστό περισσότερο. Να ευχαριστηθείς θέλουμε καρδούλα μου, όχι να πονέσεις. Εντάξει;»

-    «Εντάξει!», συμφώνησα χωρίς να ξέρω τι λέω και τι κάνω.

Είχα εμπιστοσύνη στον κύριο Νίκο. Κοίταζα μαγνητισμένη το χοντρό "πέος" του και το σάλιωνα μηχανικά. Μέσα μου είχα βάλει τουλάχιστον 8 πόντους και τους είχα σαλιώσει πολύ - πολύ καλά! Ο κύριος Νίκος κάθισε στην άκρη του καναπέ και με τράβηξε κοντά του. Άνοιξα τα πόδια μου και καβάλησα τα δικά του...

-    «Φέρε την λεκάνη σου πιο κοντά στην δική μου. Έεεετσι! Και τώρα κατέβα λιγάκι…»

Κατέβασα την λεκάνη μου όταν ο κύριος Νίκος καθοδήγησε τον Νικόλα στο άνοιγμά μου.

-    «Σας αγαπώ πολύ! Κι εσένα και την Όλγα, Νίκο μου. Να το ξέρετε κι οι δυο σας. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη…», του είπα αυθόρμητα (ή από φόβο) την ώρα που το κεφάλι του Νικόλα έβρισκε το άνοιγμα και χωνόταν μέσα μου.

Ήταν πιο χοντρό από του κυρίου Νίκου αλλά και πιο μεγάλο. Κατέβηκα πιο χαμηλά και ο Νικόλας μου μπήκε μέσα δυο - τρεις πόντους. Μου άρεσε η αίσθησή του. Ο κύριος Νίκος φυλάκισε τα χείλια μου μέσα στα δικά του ενώ τα χέρια του πια με συγκρατούσαν από τα κωλομέρια μου για να μην καθίσω απότομα πάνω στον πλαστικό μας φίλο! Κατέβηκα ακόμα λίγο, και μετά ακόμα πιο χαμηλά. Τώρα, ο κύριος Νίκος, πρέπει να μου είχε χώσει εφτά με οχτώ πόντους.

Ο Νικόλας είχε πλέον υγρανθεί και από τα δικά μου υγρά και γλιστρούσε πιο εύκολα. Ανασηκώθηκα λιγάκι και μετά ξανακάθισα, και μετά πάλι το ίδιο και ξανά. Ο κύριος Νίκος ήδη ρούφαγε τα βυζιά μου ενώ τα δάχτυλά του χώνονταν στα κωλομέρια μου. Ανασηκώθηκα πάλι και ξανακάθισα πάνω στον Νικόλα. Τώρα πια ήταν πάνω από δεκατρείς με δεκατέσσερις πόντοι μέσα μου.

-    «Νίκο μου, αγάπη μου, δεν μπορώ άλλο… Είναι και πολύ χοντρός ακόμα για μένα. Ίσως άλλη φορά να το καταφέρουμε. Δεν αντέχω άλλο καρδιά μου…»

-    «Τότε να βγούμε από μέσα σου μωράκι μου. Το θέμα είναι να το χαρείς όχι να σε πονέσει..»

Ο κύριος Νίκος με ανασήκωσε στα χέρια του απαλά και με στήριξε στα πόδια μου που έτρεμαν από την στάση που είχα πάρει. Πήγαμε στο μπάνιο και την ώρα που ξεπλενόμουνα ο κύριος Νίκος έλυνε τον Νικόλα από πάνω του. Βγήκα από το ντους και μπήκε ο κύριος Νίκος. Ο πούτσος του ήταν ακόμα χαλαρός από το σεξ το απόγευμα.

-    «Κύριε Νίκο θα κοιμηθούμε τώρα αγκαλίτσα και το πρωί να δούμε τι θα κάνουμε…;», του είπα γελαστά.

-    «Δεν με συμφέρει αυτό που λες. Νωρίς το μεσημέρι θα έρθει η φιλενάδα σου η Όλγα και θα σε θέλει μόνο για τον εαυτό της».

-    «Είσαστε εγωιστής!», του γέλασα. «Και μονοφαγάς. Τέλος πάντων ας ξυπνήσουμε πιο νωρίς με ξυπνητήρι…», του πρότεινα και αγκαλιαστήκαμε τρυφερά.


Εάν οι φίλες και οι φίλοι που διάβασαν την 8η ιστορία μου θέλουν μπορούν να μου γράψουν τις σκέψεις τους χωρίς πρόβλημα, αρκεί να μην είναι χυδαίοι. Ευχαριστώ πολύ!

Έλενα

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")