Όλα για το παιδί της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία μου αναφέρεται στην Τζόρτζια, την γυναίκα του καλύτερου φίλου του πατέρα μου. Με καύλωνε αφάνταστα και πριν δέκα χρόνια τα κατάφερα.

Ήταν μια νταρντάνα 1.70 με στρογγυλή κωλάρα και δυο βυζόμπαλα μεγάλα και απίστευτα στητά. Νιόπαντρη με τον αρκετά μεγαλύτερο άντρα της  (δώδεκα χρόνια). Αρκετές φορές χάζευα το μπικίνι της στην παραλία.

Ένα βράδυ ήρθαν επίσκεψη στο σπίτι. Μετά το φαγητό είπαμε να πάμε για ένα ποτάκι στην πλατεία της πόλης. Εγώ πήρα την μηχανή μου και αυτοί ήρθαν με το αυτοκίνητο τους. Μόλις έφτασαν κατάλαβα ότι είχε προηγηθεί μεγάλος καβγάς. Ήταν και οι δυο τους νευρικοί και αφού ήπιαμε ένα στα γρήγορα, βγήκαμε έξω.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια μου άρχισαν να ξαναμαλώνουν. Η Τζόρτζια τον έβριζε επειδή δεν ήθελε παιδί! Ο άντρας της αφού την χαστούκισε σηκώθηκε και έφυγε.

Αυτή άρχισε να κλαίει στην αγκαλιά μου. Η αίσθηση της βυζάρας της στο στέρνο μου και η θέα της κλαμένης γυναίκας είχε κάνει πέτρα τον πούτσο μου. Άρχισα να της χαϊδεύω το πρόσωπο και δειλά - δειλά της έδωσα ένα φιλί. Αυτή ανταποκρίθηκε και επειδή είχαμε γίνει θέαμα ανεβήκαμε στην μηχανή και πήγαμε στην παραλία.

Άναψα φωτιά και βγάλαμε τα ρούχα μας για να ξαπλώσουμε πάνω. Αρχίσαμε τα φιλιά και εγώ λαίμαργα κατέβηκα στην βυζοχαράδρα της. Άρχισα να τα ζουλάω με μανία και να πιπιλάω τις ρώγες της. Αυτή άρχισε να μαλακίζει τον πούτσο μου και δεν άργησε να με τσιμπουκώσει.

Εποχιακή μπαργούμαν και καθηγήτρια πλέον, μου έδειχνε τι έμαθε δουλεύοντας τόσο καιρό την ...νύχτα. Έγλυφε με δεξιοτεχνία το πουτσοκέφαλο μου και το έβαλε μόνη της στο ήδη υγρό μουνί της. Ο νεανικός μου πούτσος δεν άργησε να χύσει, αλλά αυτή δεν πτοήθηκε και τον κράτησε μέσα της.

Συνεχίσαμε να εναλλάσσουμε στάσεις. Όταν της έκανα πισωκολλητό άρχισα να χώνω το δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της. Μετά και το άλλο και τελικά η πουτάνα τον έχωσε μέσα μόνη της!

Ένιωθα να λιώνω από ηδονή όταν μπαινόβγαινα στον κώλο της και χούφτωνα παράλληλα βίαια τις βυζάρες της που δεν χώραγαν καλά - καλά στην χούφτα μου.

Το κάναμε τρεις ή τέσσερις φορές. Η μαλακία που μου έπαιξε με τα βυζιά της ήταν και η τελική στάση, αφού μετά γείραμε λίγη ώρα μέχρι να φωτίσει και να φύγουμε.

Το χειμώνα ήμουν φοιτητής στην Αθήνα. Αρκετές φορές της έκανα την επίσκεψη. Ανησυχούσα γιατί δεν με άφηνε να χύσω έξω και φοβόμουν μην μου φορτώσει και κανένα παιδί και γίνει της πουτάνας με την οικογένεια μου. Δεν της το έλεγα γιατί δεν ήθελα να χάσω αυτή την τρελή ισπανική πίπα που μου έπαιρνε.

Ευτυχώς έμεινε έγκυος από τον άντρα της και πλέον συναντιόμαστε μόνο μια - δυο φορές το χρόνο μόνο για απόλαυση!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")