Τατουάζ στην Κέρκυρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μετά τις διακοπές στη Σίφνο (προηγούμενη ιστορία) πήγαμε τέσσερις ημέρες στην Κέρκυρα, εγώ και η Γωγώ. Υπέροχο νησί και πολύς κόσμος. Μια μέρα μέσα στην πόλη που περπατούσαμε, στη Λιστόν, η Γωγώ μου είπε ότι ήθελε να κάνει...

τατουάζ (χένα) σε έναν που έκανε στους τουρίστες στο δρόμο. Αυτός ήταν ένας τύπος αθλητικός και πολύ μαυρισμένος από τον ήλιο και όλο το καλοκαίρι κάνει αυτή τη δουλειά.

Πήγαμε να διαλέξουμε τι σχέδιο θα κάνει όσο αυτός έκανε ένα τατουάζ σε μια μικρή ιταλίδα. Η Γωγώ τον ρωτούσε συνέχεια για τα σχέδια και που θα ήταν καλύτερα να τα κάνει. Είχα καταλάβει βέβαια ότι της άρεσε και τον έπαιζε. Αφού διαλέξαμε ένα σχέδιο (ένα κισσό αναρριχόμενο) κάθισε στην καρέκλα να της το σχεδιάσει.

Εγώ για να μην περιμένω όρθιος εκεί στον ήλιο (υπήρχε μόνο μια ομπρέλα για τον πελάτη) πήγα απέναντι στην καφετέρια και κάθισα να τους χαζεύω. Η Γωγώ φορούσε ένα λευκό φορεματάκι ριχτό αεράτο και από κάτω το μαγιό της. Τους έβλεπα που κουβέντιαζαν και τον είδα να σχεδιάζει τον κισσό.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση και που με έφτιαξα οφείλω να ομολογήσω είναι ότι κάποια στιγμή είδα τα χέρια του να χάνονται κάτω από το φόρεμα της Γωγώς (όπως μου είπε μετά της έδειχνε μέχρι που έπρεπε να αναρριχηθεί ο κισσός και της ακούμπησε φευγαλέα και το μουνάκι).

Κάποια στιγμή, και μάλιστα πολύ σύντομα, η Γωγώ σηκώθηκε και ήρθε σε μένα για να φύγουμε. Το μόνο που είχε κάνει ήταν η αρχή του κισσού και τίποτε άλλο. Την ρώτησα τι έγινε και μου απάντησε όλο νόημα ότι τον κάλεσε στο δωμάτιο για να της ολοκληρώσει το σχέδιο γιατί εκεί στην καρέκλα δεν γινότανε.

Πήγαμε στο δωμάτιο για να τον περιμένουμε και την ρώτησα τι είχε σκοπό να κάνει.

-    «Ότι βγει…», μου απάντησε, «Δεν ξέρω».

Την είδα που πήγε στο μπάνιο να περιποιηθεί το μουνάκι της (αν και δε το χρειαζόταν). Σε λίγο ήρθε ο Αλέξανδρος και ήταν αρκετά κουμπωμένος με μένα εκεί μέσα. Βάλαμε από μια μπίρα να πιούμε και η Γωγώ κάθισε στο κρεβάτι με τον Αλέξανδρο ανάμεσα στα πόδια της καθισμένο κάτω.

Τώρα φορούσε μόνο το μαγιό της ένα αρκετά μικροσκοπικό μπικίνι. Ο Αλέξανδρος άρχισε το έργο και μάλιστα ξεκίνησε από ψηλά προς τα κάτω. Εγώ ήμουν διακριτικά μακριά τους στο μπαλκόνι και παρακολουθούσα. Η Γωγώ είχε ανοίξει τα πόδια της πολύ περισσότερο απ’ όσο χρειαζόταν και είχε ένα λάγνο ύφος όπως κοίταζε τον Αλέξανδρο.

Αυτός με κάθε ευκαιρία την ακουμπούσε με το χέρι του και τα δάχτυλα του στο μουνί της αλλά με προσοχή να μη τον δω. Κάποια στιγμή η Γωγώ μου είπε να πάω να φέρω μπίρες παγωμένες από το μαγαζί που ήταν κάτω και κατάλαβα τι ήθελε γιατί μπύρες είχαμε αρκετές.

Σηκώθηκα και έφυγα για να φέρω τις μπίρες αλλά δεν βγήκα τελείως έξω, κάθισα στην άκρη της πόρτας από όπου μπορούσα και τους έβλεπα. Τώρα ο Αλέξανδρος είχε γίνει πιο τολμηρός και μόλις την ακούμπησε στο μουνάκι της, η Γωγώ αναστέναξε κι έσπρωξε τη λεκάνη της πιο μπροστά.

Το μαγιό της, όπως έσπρωξε τη λεκάνη της, μπήκε ανάμεσα από τα χείλη της και ο Αλέξανδρος που το είδε στο ύψος του προσώπου του, έσκυψε και το έγλυψε. Η Γωγώ μετά από αυτό τον άρπαξε από τα μαλλιά και τον πίεσε επάνω στο μουνί της αναστενάζοντας.

Ούτε κι εγώ άντεξα και μπήκα μέσα να λάβω μέρος σ’ αυτό. Ο Αλέξανδρος που με άκουσε πήγε να φύγει έντρομος από εκεί αλλά η Γωγώ τον καθησύχασε και τον πίεσε πάλι εκεί.

Πήγα κι εγώ κοντά τους και η Γωγώ μου άρπαξε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα απολαμβάνοντας το γλύψιμο που της έκανε ο Αλέξανδρος.

Όπως καταλάβατε το τατουάζ το τελείωσε σε τρεις ημέρες και όχι σε μια ώρα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")