Η πόρνη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν μια εβδομάδα, σχετικά αργά το βράδυ, έριξα ένα απίστευτο καυγά με την γυναίκα μου λόγω της πεθεράς μου και αφού ανταλλάξαμε βαριές κουβέντες σηκώθηκα και έφυγα για να ηρεμήσω. Μπήκα στο αυτοκίνητο έβαλα δυνατά την μουσική και έφυγα χωρίς συγκεκριμένο προορισμό.

Καθώς περνούσε η ώρα και μετά από αρκετά απανωτά τσιγάρα ακόμα δεν είχα ηρεμήσει. Καθώς περνούσα από έναν δρόμο έβλεπα τα κορίτσια που βγήκαν να κάνουν πιάτσα, έκοψα ταχύτητα και άρχισα να της προσέχω που φορούσαν τις κοντές φουστίτσες και ένα σουτιέν από πάνω.

Η αλήθεια είναι ότι ψιλο-καύλωσα και σε συνδυασμό με τα νεύρα που είχα, πωρώθηκα να σκίσω μία από αυτές. Σταματούσα λοιπόν σε κάποιες και όταν πλησίαζαν στο παράθυρο τους έλεγα τι ήθελα.

-    «Θέλω άγριο γαμήσι!», της έλεγα. «Με σφαλιάρες, βαθύ λαρύγγι και κώλο».

Οι περισσότερες δυσανασχετούσαν, εκτός από μία μαυρούλα. Ομολογώ ότι στο πρόσωπο δεν ήταν ότι καλύτερο αλλά το κορμί ήταν καταπληκτικό με μεγάλο στήθος και τουρλωτό κώλο. Δέχθηκε τα αιτήματα μου και μου ζήτησε διακόσια ευρώ.

Μπήκε στο αυτοκίνητο, πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο και ανεβήκαμε στο δωμάτιο. Με το που έκλεισα την πόρτα την πιάνω από πίσω, την κολλάω στο τοίχο, ανεβάζω την φούστα της κι αρχίζω να της τραβάω σφαλιάρες στο κωλαράκι της.

-    «Παλιοπουτανάκι θα σε σκίσω! Θα σου ανοίξω όλες τις τρύπες!»

Σε κάθε σφαλιάρα έβγαζε και ένα βογγητό κι αυτό με καύλωνε απίστευτα. Της βγάζω την μπλούζα και την σπρώχνω να με τσιμπουκώσει. Άρχιζε να ρουφάει το κεφάλι και να το βάζει μέσα στο στόμα της. Πιάνω το κεφάλι της και με τα δύο χέρια και αρχίζω να γαμάω το λαρύγγι της με μανία.

Τραβιόταν ανά διαστήματα αλλά την πίεζα πολύ και της έριχνα και μερικές μπάτσες στο πρόσωπο (όχι δυνατές βέβαια), αλλά και στις βυζάρες της. Την πετάω στο κρεβάτι ανάσκελα, βάζω προφυλακτικό και το χώνω στην κωλάρα της. Φώναζε, τσίριζε, καθώς έσπρωχνα όλο και πιο δυνατά όλο και πιο γρήγορα.

Πιάνω με τα χέρια μου τις βυζάρες της για κόντρα και τα δίνω όλα καθώς κόντευα να χύσω. Βογκούσε, φώναζε έλεγε και κάποια πράγματα στην μητρική της γλώσσα καθώς της έσκιζα τον κώλο. Τραβιέμαι έξω, βγάζω την καπότα και το χώνω βαθιά στο λαρύγγι της για να χύσω.

«Πάρτα πουτανάκι! Όλα μέσα στο λαρύγγι σου καριόλα!!!»

Και άδειασα τα μπαλάκια μου. Ήμουν καταϊδρωμένος και είχα χάσει την ανάσα μου αλλά δεν έβγαζα τον πούτσο μου απ’ το στόμα της. Όπως ήμουν από πάνω, κολλάω τον κώλο μου στο στόμα της.

-    «Γλύψε τσούλα! Δείξε μου τι καλό πουτανάκι είσαι».

Καθώς έγλυφε, έπαιζα με τις βυζάρες της και το μουνάκι της. Είχε υγραθεί για τα καλά. Η στύση μου άρχισε να επανέρχεται οπότε με τσιμπούκωσε για να γίνει πέτρα. Την γυρνάω, βάζω πάλι καπότα, στα τέσσερα και τον βάζω στο υγρό μουνάκι και αρχίζω να σφυροκοπάω με μανία. Καθώς χτύπαγα τα κωλομέρια της, την έβριζα συνέχεια και η αλήθεια είναι ότι το δεξί κωλομάγουλο είχε γίνει κατακόκκινο.

Τραβάω τα μαλλιά της και συνεχίζω να της σκίζω το μουνάκι μέχρι που άρχισαν το βογγητά της να γίνονται όλο και πιο έντονα, μέχρι που έβγαλε μια τσιρίδα και τελείωσε πάνω στον πούτσο μου. Ένιωσα μια ικανοποίηση εκείνη τη στιγμή. Κόντευα να τελειώσω κι εγώ.

Βγάζω την καπότα και το έβαλα ανάμεσα στις βυζάρες της. Τα σφίγγω με τα χέρια μου και αρχίζω να τα γαμάω με δύναμη μέχρι που τελείωσα πάνω στις τεράστιες ρώγες της. Ήταν απίστευτο γαμήσι! Είχα εξουθενωθεί. Μετά από λίγο ντυθήκαμε, την πήγα πίσω στο σημείο της και γύρισα σπίτι.

Ίσως ξαναπάω… δεν ξέρω ακόμα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")