Ιδιαίτερα μαθηματικών στο κρεβάτι μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήταν οι μέρες προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες. Το άγχος ήταν μεγάλο, η πίεση αρκετή ώστε να μην μπορώ να κατανοήσω αυτά που έγραφαν τα βιβλία, με αποτέλεσμα να παραμείνω στόκος!

Ώσπου μετά από μέρες αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια από έναν κοντινό φίλο ο οποίος ήταν αρκετά καλός στα μαθηματικά. Και όχι μόνο...

Κανονίσαμε μέσω chat να μου κάνει τα ιδιαίτερα που ήθελα για να μπορέσω να γράψω έστω και μία σειρά στις πανελλήνιες. Την επόμενη μέρα κιόλας είχε έρθει στο σπίτι μου για να κάνουμε μάθημα. Ο τύπος πάντα ήταν ελκυστικός και αρκετά σέξι για να μου άρεσε και τότε. Οπότε το μάθημα που μου έκανε ήταν ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Ο καθηγητής μου, Αλέξης, μίλαγε ασταμάτητα για κάτι το οποίο δεν καταλάβαινα, αλλά μπορώ να πω ότι δεν με ενδιέφερε για τον λόγο τον οποίο ήταν αυτός δίπλα μου. tΗ μυρωδιά του, ο τόνος της φωνής του με έκανε να φαντάζομαι για το πως θα ήταν να μου τα εξηγούσε όλα αυτά, αλλά στο κρεβάτι.

Έβλεπα τα χέρια του και τα φανταζόμουνα να μου ακουμπάνε το δέρμα, να με φιλάει στον λαιμό και να αρχίζει να κατεβαίνει και να με γλείφει όλο και πιο κάτω... αλλά πάντα με έφερνε στην πραγματικότητα κάθε φορά που με ρώταγε:

-    «Κατάλαβες; Θες να στα ξαναπώ;»

Αποφάσισα απλά να την επόμενη φορά που θα έρθει να είμαι πιο προετοιμασμένη για το "μάθημα".

Την επόμενη μέρα πριν έρθει, είχα κανονίσει να μην μας ενοχλήσει κανείς αυτές τις ώρες. Φτάνοντας "ανυποψίαστος" στο σπίτι μου, τον έβαλα να καθίσει και αρχίσαμε να κάνουμε το βαρετό μάθημα. Πριν έρθει, είχα κανονίσει να βάλω κάτι ελαφρύ πάνω μου όπως μια μπλούζα που διαφάνιζε και τόνιζε το στήθος ώστε να μπορέσει να το προσέξει και χωρίς σουτιέν βέβαια, και από κάτω ένα σορτσάκι που τόνιζε τον κώλο μου και ήταν αρκετά κοντό για να μην μπορεί να συγκεντρωθεί ούτε ο ίδιος.

Το μάθημα κυλούσε ομαλά αλλά τον έπιανα να με κοιτάει έντονα και να με γδύνει με τα μάτια του. Αυτή η εικόνα με έκανε να μην προσέχω ούτε λεπτό σε αυτά που λέει και ένιωθα το μουνί μου να υγραίνεται πολύ. Εκείνος κατάλαβε ότι δεν πρόσεχα και με ρώτησε τι ήταν αυτό που δεν καταλάβαινα.

Εκείνη τη στιγμή ανέβασα το ένα μου πόδι στην καρέκλα του και το έβαλα ανάμεσα στα πόδια του και του χάιδεψα απαλά τον πούτσο και παράλληλα τον κοιτούσα μέσα στα μάτια με ένα τόσο λυσσασμένο και πρόστυχο βλέμμα. Κατάλαβα ότι είχε καυλώσει και ότι είχε σκληρύνει πολύ. Τότε ξεκούμπωσα λίγο την μπλούζα μου και άρχισα να χαϊδεύω τις ρώγες μου που είχαν σκληρύνει.

Εκείνος πετάχτηκε και άρχισε να μου τις γλύφει έντονα και να μου τις δαγκώνει παράλληλα βάζοντας το ένα του χέρι στο μουνί μου. Μου είπε ότι ήμουν πολύ ζεστή και εγώ του απάντησα λαχανιασμένα:

-    «Που να δεις πόσο υγρή είμαι!»

Με το που το είπα αυτό, με σήκωσε και με πέταξε στο κρεβάτι. Έβγαλε ξαφνικά τον πούτσο του έξω και με έπιασε από τα μαλλιά και με έβαλε να του τον ρουφήξω. Ένιωθα να πνίγομαι νιώθοντας τον να το βάζει μέχρι το λαρύγγι μου. Αντί να με ενοχλήσει αυτό, αντιθέτως καύλωνα ακόμα πιο πολύ.

Έβαλα το χέρι μου στο μουνί μου και άρχισα να το παίζω. Εκείνος είδε τι έκανα, με έσπρωξε, μου έβγαλε το σορτσάκι και άρχισε να ρουφάει την κλειτορίδα του με μανία. Άρχισα να φωνάζω από ηδονή και ένιωθα ότι θα χύσω εκείνη την στιγμή. Αλλά τον τράβηξα από τα μαλλιά και τον διέταξα να ξαπλώσει. Τότε ανέβηκα ανάποδα πάνω του και τον έβαλα να με γλείφει ενώ εγώ τον ρούφαγα όσο πιο δυνατά και έντονα γινόταν.

Εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι σκάω και με το που έβαλε τα δάχτυλα του μέσα μου με έκανε να χύσω. Εκείνος δεν με άφησε να πάρω ανάσα όσο κι αν φώναζα και να του έλεγα να σταματήσει. Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο με έβαλε ανάσκελα και μου έτριβε τον πούτσο του αργά στο μουνί μου και με κοιτούσε με το πιο πρόστυχο βλέμμα που έχω δει ποτέ μου. Τότε δεν άντεξα και του έδωσα ένα χαστούκι στο πρόσωπο και του είπα:

-    «Βάλτο μέσα και γάμησέ με τώρα!»

Εκείνος μπήκε μέσα μου και άρχισε να με γαμάει έντονα, άγρια και αλύπητα. Μετά με έστησε στα τέσσερα, ενώ με κάρφωνε, ταυτόχρονα μου χάιδευε την κλειτορίδα μου. Φώναζα από ηδονή και όταν του έπιασα με το ένα χέρι τα αρχίδια του εκείνος μου τράβηξε το μαλλί και χώνοντας μου μια σφαλιάρα στον κώλο λέγοντάς μου:

-    «Έτσι γουστάρεις να σε γαμάω;»

Δεν μπορούσα να του απαντήσω εκείνη τη στιγμή. Το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να βγάλω μια μεγάλη κραυγή. Εκείνος άρχισε να με γαμάει ακόμα πιο έντονα με αποτέλεσμα να με κάνει να χύσω για δεύτερη φορά τρέμοντας σαν ψάρι. Δεν άργησε και εκείνος να τελειώσει, και πριν τελειώσει με έπιασε πάλι από τα μαλλιά και έβαλε τον πούτσο του στο στόμα μου όπου έχυσε εκεί. Εγώ χωρίς δεύτερη σκέψη τα κατάπια κοιτάζοντάς τον στα μάτια.

Ήταν το καλύτερο μάθημα μαθηματικών που μου έχουν κάνει ποτέ!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")