Της άρεσε να παίρνει μάτι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Όλα άρχισαν ένα πρωί που έβλεπα μια τσόντα και έπαιζα με την πούτσα μου. Στην πολυκατοικία που μένω δίπλα μας μένει μια γυναίκα που έκανε παρέα με την οικογένεια μου αλλά σταμάτησαν ξαφνικά.

Το δωμάτιο μου έχει άμεση πρόσβαση στο μπαλκόνι της. Δηλαδή ότι κάνω στο δωμάτιο μπορεί να το δει. Εκείνο το πρωί το έπαιζα, με μανία απ’ ότι καταλαβαίνετε, και σε κάποια φάση κατάλαβα ότι με έπαιρνε μάτι από το μπαλκόνι της η πουτανάρα και τρελάθηκα από καύλα και έχυσα κατευθείαν.

Την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια. Εγώ τραβούσα μαλακία κι αυτή χωρίς εγώ να το καταλαβαίνω -και καλά- με έπαιρνε μάτι και τρελαινόμουν στην καύλα. Αφού σκεπτόμουν μετά συνέχεια να βρω έναν τρόπο να την γαμήσω.

Αργότερα τα έφτιαξα με μια κοπέλα και ερχόταν σπίτι μου και γαμιόμασταν με ανοιχτή την πόρτα του μπαλκονιού, αφού πλέον είχε γίνει δεδομένο ότι η Μαρία θα έκανε τα πάντα για να πάρει μάτι.

Πέρασε καιρός που αυτό γινόταν πολλές φορές μέχρι που ήρθε το χαρτί να πάω φαντάρος. Σε μια άδεια που πήρα γύρισα σπίτι και δεν ήταν κανείς, δεν είχα και κλειδιά, και της χτύπησα το κουδούνι. Αυτή, με μεγάλη μου έκπληξη, μου άνοιξε. Της είπα ότι δεν είχα κλειδιά και την ρώτησα αν μπορούσα να κάτσω σπίτι της μέχρι να έρθει κάποιος να πάω και εγώ στο δικό μου και μου είπε ναι.

Έφτιαξε καφέ και συζητούσαμε μαλακίες. Σε κάποια φάση, αφού είχε περάσει η ώρα, την ρώτησα αν μπορώ να κάνω ένα μπάνιο επειδή ήμουν από το ταξίδι και μου είπε ναι. Μπήκα για μπάνιο και όπως έβγαζα τα ρούχα μου, κοίταξα από την κλειδαρότρυπα και είδα το μάτι της κολλημένο να με παίρνει μάτι. Παραλίγο να χύσω.

Έκανα μπάνιο και βγήκα με μια πετσέτα και πήγα προς το σαλόνι που πίναμε καφέ. Φτάνοντας, έμεινα κάγκελο. Βλέπω τη Μαρία με ορθάνοιχτα τα πόδια να έχει χώσει ένα πλαστικό καυλί μέσα της. Μου λέει:

-    «Σε έχω πάρει μάτι τόσες φορές και μετά έπαιζα το μουνί μου. Τώρα είναι ώρα να το φάω κι εγώ αυτό το καυλί».

Πλησίασα, έβγαλα την πετσέτα και ο πούτσος μου έγινε κάγκελο κατευθείαν. Τον παίρνει στο στόμα και άρχισε το τσιμπούκι. Εγώ είχα τρελαθεί και της έτριβα το μουνί που ήταν μούσκεμα. Μου λέει μετά από ώρα πίπας:

-    «Τώρα θέλω να με γαμήσεις».

Ξαπλώνει στον καναπέ, ανοίγει τα πόδια τελείως και της τον χώνω με μανία. Αυτή φώναζε και έβριζε:

-    «Γάμα με μικρό μου, γάμα την πουτάνα την γειτόνισσα! Με έχεις τρελάνει και γιατί δεν σου την έπεφτα τόσο καιρό και έχανα την πούτσα σου η πουτάνα. Γάμα με συνέχεια, μην σταματάς. Θέλω πούτσααααααα! Χύνωωωωωωωωωωωω! Χύνωωωωωωωωωωωω!!!»

-    «Έλα στα τέσσερα μωρή πουτάνα να σου γαμήσω και τον κώλο!»

Στήθηκε κατευθείαν κι εγώ της έκανα για πολλή ώρα γλυφοκώλι. Όταν ήταν έτοιμη, της τον έβαλα στον κώλο και γούσταρε τρελά.

-    «Γάμα, γάμα τον κώλο μου ρε πούστη, με μανία! Σκίσε με! Θέλω μα γαμιέμαι σαν σκύλα. Γάμα μου όλες τις τρύπες. Πεθαίνω στην καύλαααααα! Γάμα μεεεεεεεε!!!»

Τον βγάζω από τον κώλο της και της τον δίνω στο στόμα. Άρχισα και έχυνα κι εγώ και τα κατάπινε όλα. Είχα τρελαθεί. Μετά κάτσαμε και συνεχίσαμε τον καφέ και μου έλεγε ότι ήθελε καιρό να την γαμήσω.

Ακόμα και σήμερα με παίρνει μάτι κι εγώ πάω σπίτι της και την γαμάω όπως την πρώτη φορά!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")