Ξεκώλιασμα με τον πρώην μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με το Γιώργο τα είχαμε πριν δυο χρόνια ένα καλοκαίρι. Χωρίσαμε φιλικά κι έτσι κρατήσαμε επαφή ακόμη και όταν τα φτιάξαμε και οι δυο με άλλους. Τον τελευταίο καιρό εγώ είμαι μόνη μου, ενώ ο Γιώργος έχει σχέση, ενώ τις τελευταίες δυο βδομάδες πηδιόμαστε πάλι.

Πριν λίγες μέρες άρχισε να μου στέλνει διάφορα σεξουαλικά μηνύματα οπότε το έδαφος είχε προετοιμαστεί κατάλληλα. Μου είχε ζητήσει όταν θα του ανοίξω την πόρτα να είμαι γυμνή, όπως και έγινε. Μου χτύπησε το κουδούνι και του άνοιξα εντελώς γυμνή, με τα βυζάκια μου καυλωμένα από πριν.
Χωρίς να περιμένει καθόλου ξεκούμπωσε το παντελόνι του.

-    «Πάρ’ τον στο στόμα σου μωρή καριόλα, έλα», και μου τον έχωσε στο στόμα όλο.

Άρχισε να μου γαμάει το στόμα μέχρι που καύλωσε για τα καλά ο πούτσος του. Με σήκωσε τότε και με έστησε στον καναπέ στα τέσσερα.

-    «Τώρα θα δεις μωρή πουτάνα τι θα πάθεις που με καυλώνεις απ’ το τηλέφωνο, θα σε ξεκωλιάσω!»

Κι έχωσε τον καυλωμένο του πούτσο κατευθείαν στο κωλί μου χωρίς προετοιμασία. Βόγκηξα γιατί είχα καιρό να τον πάρω από πίσω, παρόλο που μ’ αρέσει.
Με το που κατάλαβε ότι με πόνεσε αντί να σταματήσει ως συνήθως, μου ‘ριξε ένα κωλοσκάμπιλο δυνατό και μου ‘χωσε τρία δάχτυλα στο στόμα.

-    «Σκάσε πουτανάκι! Κάνεις ότι δε θες, ε; Απόψε θα γίνεις η πουτάνα μου και θα σου γαμήσω το κωλί όπως γουστάρω!»

Καύλωσα μόλις μου μίλησε έτσι, ένιωσα ότι είμαι στο έλεος του. Χωρίς καθυστέρηση μου κάρφωσε όλο τον πούτσο του στον κώλο. Ήταν αρκετά στενός γιατί είχα καιρό να γαμηθώ από πίσω. Με γάμησε έτσι στα τέσσερα κανένα πεντάλεπτο και ξαφνικά σηκώθηκε. Έκανα να δω γιατί και μου γύρισε μια σφαλιάρα στο μάγουλο που ζαλίστηκα.

-    «Εκεί θα κάτσεις πουτανάκι που σε άφησα. Μην κουνηθείς γιατί θα σε ξεκωλιάσω χειρότερα».

Υπάκουσα σαν καλό πουτανάκι που αποφάσισα να είμαι. Άνοιξε το σακίδιο που είχε μαζί του και έβγαλε από μέσα ένα κλομπ. Αυτό δεν το περίμενα, με το που το είδα τρόμαξα.

-    «Βλέπεις πουτανάκι τι σου φέρνει ο γαμιάς σου; Μ’ αυτό θα σε ξεκωλιάσω σήμερα».

-    «Πλάκα κάνεις; Δεν υπάρχει περίπτωση», προσπάθησα να διαμαρτυρηθώ.

-    «Μου αντιμίλησες καριόλα; Απόψε θα σε γαμήσω σου είπα όπως γουστάρω εγώ!»

Κι άρχισε να με βαράει με το κλομπ στα κωλομέρια δυνατά. Πόναγα, αλλά το μουνάκι μου είχε γίνει υγρό απ’ την καύλα.

-    «Στήσε την κωλάρα σου τώρα καλύτερα να στη γαμήσω!»

Και λέγοντας αυτά μου έσπρωξε την πλάτη προς τα κάτω με το ένα χέρι και με το άλλο μου έχωσε το κλομπ στον κώλο μου. Ήταν παχύ αρκετά κι άρχισε να με ξεκωλιάζει μ’ αυτό γρήγορα και για πολλή ώρα. Με είχε στήσει για τα καλά στα τέσσερα και μου ξεπάτωνε το κωλάντερο με το κλομπ. Το ‘βαζε όσο πιο βαθιά πήγαινε. Στην αρχή πόναγα λίγο και σφιγγόμουνα.

-    «Όχι πουτανάκι μου, μη μου σφίγγεις την κωλάρα σου. Ας την χαλαρή να σε γαμήσω, γιατί αλλιώς θα στη χώσω με το ζόρι και θα σε σφαλιαρίσω άγρια!»

Μετά από λίγα λεπτά γαμήσι με το κλομπ άρχισα να νιώθω ότι δεν ελέγχω την κωλοτρυπίδα μου, μου την είχε ανοίξει για τα καλά. Καυλωμένος ο Γιώργος μου το έσπρωξε ακόμα πιο βαθιά.

-    «Τώρα θα δεις καριόλα τι σου ετοιμάζω γι’ απόψε!»

Και κατευθείαν έτσι όπως μου είχε αφήσει το κλομπ μέσα στον κώλο, προσπάθησε να μου χώσει και τον πούτσο του.

-    «Τι κάνεις ρε Γιώργο;»

-    «Έλα μωρή καριόλα, αφού το γουστάρεις το ξεκώλιασμα, το ξέρω. Δε θες να πάρεις τον πούτσο μου και το παλούκι ταυτόχρονα μέσα στο κωλί σου;»

Πριν προλάβω να απαντήσω μου είχε χώσει το πουτσοκέφαλο.

-    «Έτσι ξεκωλιασμένη σκύλα, παρ’ τον όλο στον κώλο σου. Θα στην ξεσκίσω την κωλοτρυπίδα σήμερα. Δεν θα μπορείς να περπατήσεις αύριο. Θα σου πετάξω το κωλάντερο έξω με τον πούτσο μου. Θα σου γεμίσω την κωλάρα με χύσια!»

Με πονούσε μέχρι να χώσει ολόκληρο το καυλί του στον κώλο μου, και μετά από λίγο με ξεκώλιαζε μαζί με κλομπ και καυλί ανελέητα, χωρίς να σταματάει.

-    «Σε χύνω καριόλα, σε χύνω ψώλα! Πάρ’ τα όλα στην ξεσκισμένη σου κωλάρα!», φώναξε μετά από λίγο.

Όταν σηκώθηκα, διαπίστωσα ότι όντως μου είχε σκίσει το κωλάντερο για τα καλά γιατί δυσκολευόμουν να περπατήσω. Την επόμενη φορά με γάμησε με τον κολλητό του, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")