Με μια όμορφη ώριμη Βουλγάρα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έχω καιρό να δημοσιεύσω εμπειρία μου. Λυπάμαι γιατί βλέπω ότι οι περισσότερες ιστορίες που δημοσιεύονται είναι αποκυήματα της φαντασίας. Πολλοί νεαροί φίλοι εκθέτουν τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες τους που πολλές φορές αφορούν συγγενείς τους.

Έμπειρος άντρας εγώ άρχισα μετά τα πενήντα πέντε μου μια εξερεύνηση του κόσμου των γυναικών και του έρωτα που με πλούτισε με πάνω από εικοσιπέντε ολοκληρωμένες ερωτικές εμπειρίες που τις περισσότερες έχω εκθέσει εδώ. (Πάνω από δεκαπέντε). Πολλές άλλες δεν θέλησα ακόμη να γράψω. Μια απ’ αυτές αφορά μια σχέση που κράτησε λίγο. Όμως ήταν πολύ όμορφη κι έντονη σχέση έστω κι αν κράτησε μόνο για ένα απόγεμα.

Ήταν η εποχή που έκανα επαφή με γυναίκες μέσω αγγελιών σε εφημερίδα. Εγώ ήμουν πενήντα έξι κι η Μαριάννα, μια Βουλγάρα που δούλευε σε σπίτια, ήταν σαράντα έξι χρονών. Χήρα αξιωματικού του Βουλγαρικού στρατού αναζητούσε κι αυτή όπως τόσες πολλές άλλες συμπατριώτισσές της την τύχη της στην Ελλάδα. Σε μια θητεία όπου υπηρετούσε μια γριά στην Κάλυμνο τη γαμούσε ο γιoς της. Τα χάλασε όμως μαζί του κι υποχρεώθηκε να ‘ρθει ν’ αναζητήσει την τύχη της στην Αθήνα.

Μου τηλεφώνησε απαντώντας στην αγγελία μου και κλείσαμε ραντεβού σε μια καφετέρια στη Φωκίωνος Νέγρη. Ήταν εντυπωσιακή γυναίκα. Ψηλή (1.76) χωρίς περιττά κιλά πάνω της, με πράσινα μάτια και τους γοφούς της σφιγμένους σ’ ένα κολλητό τζιν, ενώ τα στήθια της ξεχείλωναν μέσα από ένα πουκάμισο που είχε σφίξει στη μέση. Από το βλέμμα της κατάλαβα πως ενέκρινε αυτό που έβλεπε. (Την έχω κι εγώ τη γοητεία μου!) .
Συζητώντας θα μου πει πως θα ‘θελε να κάνουμε έρωτα γιατί το μουστάκι μου της θύμιζε τον μακαρίτη τον άντρα της. Πράγματι μετά από δυο - τρία ραντεβού γνωριμίας κανονίσαμε να πάμε σ’ ένα ξενοδοχείο στην Πατησίων.

Χωρίς ντροπές και προκαταλήψεις γδυθήκαμε αρκετά αργά λοξοκοιτώντας ο ένας τον άλλο. Ξαπλώσαμε δίπλα κι ανταλλάξαμε έντονα καυτά και ρουφηχτά φιλιά. Έδειχνε πολύ καυλιάρα και παθιασμένη. Η μοναξιά των τελευταίων εβδομάδων την είχε κάνει πιο διψασμένη κι ανυπόμονη για ηδονικές απολαύσεις. Έδειχνε και πολύ φιλήδονη κι ερωτική γυναίκα, από τις σπάνιες του είδους. Απόδειξη ήταν η έντονη ύγρανση του μουνιού της που την έκανε να μη θέλει να τη γλύψω γιατί ντρεπόταν, προς μεγάλη δική μου απογοήτευση. Μου έκανε όμως ένα αριστοτεχνικό τσιμπούκι που έκανε τον πούτσο μου πύραυλο.

Ύστερα στήθηκε στα τέσσερα και την πήρα πισωκολλητά. Το μουνί της έκαιγε από την καύλα και την έντονη υγρασία. Γλιστρούσα πολύ αλλά η καύλα και των δυο μας συνέτεινε στο να φουσκώνει περισσότερο ο πούτσος μου και να σφηνώνεται μέσα στο μουνί της, πράγμα που έκανε τις παλινδρομικές κινήσεις μου πιο απολαυστικές. Η Μαριάννα αποδείχτηκε πολυοργασμική. Όταν επιτάχυνα το ρυθμό μου στο μουνί της έχυνε πλημμυρίζοντας τα πάντα γύρω της. Εκδήλωνε δε την ικανοποίησή της με πνιχτές κραυγές που με αναστάτωναν περισσότερο.

Την έκανα να χύσει πέντε φορές. Στην τελευταία όμως δεν άντεξα την ηδονή που μου μετέδιδε το μουνί της κι έχυσα κι εγώ αδειάζοντας τα φουσκωμένα αρχίδια μου στο βάθος του κόλπου της. Εκείνη σκουπίστηκε πρώτα γιατί δεν άντεχε την πλημμύρα του μουνιού της. Εγώ έκανα ένα γρήγορο ντους. Όμως δεν είχαμε τελειώσει ακόμη. Παρά τη μικρή γνωριμία μας ήταν έκδηλη η τρυφερότητα που νιώθαμε ο ένας για τον άλλο και ξαπλώσαμε δίπλα - δίπλα για να εκδηλώσουμε αυθόρμητα τα συναισθήματά μας.

Είμαι ένας άντρας που εκτιμά αφάνταστα κάθε γυναίκα κι αναγνωρίζει την τιμή που του κάνει να του δώσει ό,τι πιο πολύτιμο και ιερό έχει: το μουνί της. Κανένα πρόβλημα αν η Μαριάννα ήταν ξένη κι αν ήταν οικιακή βοηθός. Στη Βουλγαρία ήταν γυναίκα αξιωματικού κι η ανάγκη την έκανε να ‘ρθει στην Ελλάδα.

Τα φιλιά που ανταλλάξαμε ήταν παθιασμένα κι ειλικρινή. Της χάιδευα τα βυζιά της κι εκείνη τον πούτσο. Αφού καύλωσε πάλι για τα καλά μου τον πήρε στο στόμα της και τον έγλυφε σαν να ‘ταν το καλύτερο δώρο που είχε στη ζωή της. Εγώ πέθαινα να της κάνω γλυφομούνι αλλά δεν μ’ άφηνε για τους ίδιους πάντα λόγους. Τη γαμούσα όμως με τα δάχτυλα που πλημμύριζαν από τα άφθονα πηχτά και γλιστερά υγρά της καύλας της.

Προτίμησα αυτή τη φορά να την πάρω στην κλασική ιεραποστολική θέση. Έτσι μπορούσα να τη φιλώ στο στόμα και να παίζω με τις καυλωμένες ρώγες της εναλλάσσοντας τα φιλιά μου από το στόμα στα στήθια της. Βογκούσε ηδονικά κι έχυνε πάλι πολλές φορές μέχρι ν’ αλλάξουμε στάση. Την πήρα ξανά από πίσω γιατί η στάση αυτή με καυλώνει πιο πολύ μια κι ο πούτσος μου καρφώνεται βαθιά μέχρι τη μήτρα της. Άλλοι δύο οργασμοί κι ο πούτσος μου δεν άντεξε το ρυθμικό άρμεγμα που μου έκανε το συσπώμενο μουνί της. Με στράγγιξε για τα καλά.. αλλά το ευχαριστήθηκα.

Ποτέ δεν θα ξεχάσω τη Βουλγάρα Μαριάννα που μου δόθηκε με όλη την ψυχή της και το υπέροχο ηδονικό και όμορφο κορμί της. Αυτές οι ανταλλαγές κι επαφές συμβάλλουν πολύ περισσότερο στη διεθνή φιλία από οποιεσδήποτε επιδοτούμενες πολιτικές ανταλλαγής ανθρώπων!
Καλλιεργείστε τις!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")