Αμπντάλα ετών 22

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Έκανε μπάνιο, τράβηξε προσεκτικά το δέρμα του καυλιού του μέχρι την βάση, για να τον πλύνει καλά. Με αυτή του την κίνηση καύλωσε και άρχισε ρυθμικά και γρήγορα να τον παίζει.

Μέσα σε ένα λεπτό έχυνε μέσα στο χέρι του.  Αυτό του συνέβαινε τα τελευταία τέσσερα χρόνια που ζούσε μετανάστης στην Αθήνα. Αυνανιζόταν καθημερινά αλλά μετά ο πούτσος του ήθελε και άλλο.

-    «Τέρμα για σήμερα», του είπε και ντύθηκε για να βγει βόλτα.


Καθώς περπάταγε στην Κουμουνδούρου στην γωνία συνάντησε το bar που πάντα είχε την περιέργεια να επισκεφτεί. Ο πούτσος του σφίχτηκε στο παντελόνι του καθώς έσπρωχνε την βαριά βρώμικη πόρτα. Μπροστά του αντίκρισε μια ξανθιά παχουλή σαραντάρα και τα βυζιά της ξεπρόβαλαν αφράτα μέσα από το τεράστιο σουτιέν της ενώ ξεκίναγαν απ’ την βάση του λαιμού της.

Ο πούτσος του ήταν όρθιος πια, πολύ σκληρός και πιεζόταν στο παντελόνι του, ενώ τα αρχίδια του άρχισαν να τον πονούν. Την έτρωγε με τα μάτια του ενώ της έδωσε παραγγελία για ποτό.

Σηκώθηκε από το σκαμπό της και ήρθε κοντά του φέρνοντάς του το ποτό. Τον κοίταξε κατευθείαν στα μάτια και του χαμογέλασε. Μετά έβαλε το χέρι της στα βυζιά της και άρχισε να τα τραβάει προς τα πάνω τόσο που μόνο η ρώγα κρύβονταν πια. Τα μάτια του κόντεψαν να πεταχτούν έξω.

-    «Θα ήθελες να δεις το στήθος μου;», τον ρώτησε. «Κέρασε με ένα ποτό».

Χωρίς να περιμένει απάντηση έβαλε ένα δικό της ποτό και κάθισε απέναντι του. Τράβηξε την ελαστική μπλούζα της πάνω μαζί με τον χαλαρό στηθόδεσμο και αποκαλύφθηκε ένα τεράστιο χαλαρό στήθος. Έπιασε και έτριψε λίγο τις ρώγες της και καύλωσαν. Στο θέαμα αυτό άρχισε να κόβεται η αναπνοή του ενώ οι πρώτες σταγόνες από σπέρμα μούσκευαν το σώβρακο του.

-    «Σ’ αρέσουν τα βυζιά μου;» τον ρώτησε.

-    «Πολύ ωλαία κυλία αυτά» απάντησε.

-    «Αν είσαι γενναιόδωρο αγόρι θα δεις κι άλλα…» του είπε.

Παράλληλα με το παγωμένο ποτήρι ακούμπαγε πια τις σκληρές ρώγες της.

-    «Να βάλω άλλο ένα;» τον ξαναρώτησε ενώ το έβαζε ήδη. «Θες να τις δαγκώσεις;» και έτεινε προς το μέρος του.

Ο Αμπντάλα σηκώθηκε αυτόματα πατώντας πάνω στο σκαμπό και όρμηξε στα τεράστια βυζιά της. Άτσαλα και δυνατά της δάγκωσε την μία ρώγα ενώ με το άλλο χέρι χούφτωνε το άλλο τεράστιο βυζί της.

-    «Είσαι πολύ πεινασμένος και με πονάς!» του είπε. «Θες να σε ξαλαφρώσω με την γλώσσα μου;»

-    «Ναι κυλία».

Και άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του που τον έσφιγγε ασφυκτικά στον καβάλο. Ο πούτσος του ήταν έτοιμος να εκραγεί.

-    «Όχι βιαστικό αγόρι εδώ… Πάρε μια σαμπάνια για το μαγαζί, πενήντα ευρώ για μένα μπροστά, και πάμε στην καβάντζα να έχουμε ησυχία».

Ήθελε να γαμήσει το στόμα της, να χύσει μέσα στο λαρύγγι της, να της τον δώσει τόσο βαθιά, που να την πνίξει με τα χύσια του.

-    «Πάμε!» της είπε.

-    «Προχώρα εσύ μπροστά και θα έρθω σε λίγο…» του είπε ενώ του έδειχνε με το δάχτυλο προς τα που να πάει.

Μπήκε υπάκουα σε ένα δωμάτιο με ακόμα χαμηλότερο φωτισμό με καναπεδάκια μικρά διθέσια και τραπεζάκια στην μέση, έτσι που να δημιουργούν ένα πριβέ περιβάλλον.
«Που είναι η πουτάνα να την ξεσκίσω» σφύριξε μέσα απ’ τα δόντια του.

Και να ’σου εμφανίστηκε κρατώντας στα χέρια της ένα σακουλάκι με προφυλακτικό. «Όχι μωρή πουτάνα, θα τον φας σκέτο!» σκέφτηκε και την έπιασε δυνατά απ’ τα μαλλιά. Την κατεύθυνε στον πούτσο του ενώ τον ελευθέρωνε με το άλλο χέρι. Με την ίδια ορμή της τον έβαλε με το ζόρι στο στόμα χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει αυτή.

Ο πούτσος του που ζορίσθηκε να περάσει το κλειστό στόμα της αλλά βρέθηκε στην καυτή υγρή της γλώσσα. Με κατεβασμένη την βάλανο άρχισε να χύνει αυτόματα…

-    «Αααααααααααααααααααααααααα!!! Πάρε τα μωρή!»

Να σπαρταράει και να στέλνει κι άλλα καυτά χύσια στο λαρύγγι της και να της κρατάει το κεφάλι σφιχτά για να μην μπορεί να ξεφύγει από το καυλί του

-    «Πρέπει να τα ρουφήξεις όλα πουτάνα, μέχρι την τελευταία σταγόνα».

Όταν κατάπιε και την τελευταία σταγόνα αλάφρωσε το σφίξιμό του στο κεφάλι της, και εκείνη κατάφερε να πάρει ανάσα.

«Τον καριόλη! Παραλίγο να με πνίξει!» σκέφτηκε και έφυγε βιαστικά από το δωμάτιο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")