Η Αγγλίδα τουρίστρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Με λένε Νίκο, είμαι δεκαεννιά χρονών και η παρακάτω ιστορία διαδραματίστηκε σε ένα νησί φέτος το καλοκαίρι. Εγώ λοιπόν είχα πάει στο νησί για να δουλέψω ως σερβιτόρος στο ξενοδοχείο του θείου μου.

Ένα βράδυ, καθώς είχα σχολάσει και ετοιμαζόμουνα να βγω έξω, με φωνάζουν από το μπαρ να πάω ένα ποτά σε ένα δωμάτιο. Εγώ δεν ήθελα επειδή είχα σχολάσει και ήθελα να φύγω. Τέλος πάντων,  τι να κάνω; Άντε, λέω θα πάω. Πάω στο δωμάτιο που με έστειλαν και χτυπάω την πόρτα. Ακούω μια γυναικεία φωνή να απαντά:

 

-    «Just a moment...»

Μετά από δευτερόλεπτα ανοίγει την πόρτα μια τριανταπεντάχρονη (περίπου) ξανθιά αγγλίδα κοντούλα, με μέτρια βυζιά, ηλιοκαμένη στο πρόσωπο και φορούσε άσπρο νυχτικό που διαγραφόταν οι ρώγες της.

-    «Έφερα το ποτό σας», λέω (στα αγγλικά πάντα). «Να περάσω μέσα;»

Αυτή μου γνέφει καταφατικά. Αρχίζω και της πιάνω κουβέντα (Zoe την έλεγαν). Ξαφνικά την φέρνω κοντά μου και της δίνω ένα γλωσσόφιλο. Ενώ φιλιόμαστε της βγάζω το νυχτικό και την μπλούζα μου.

Γονατίζει και μου ξεκουμπώνει το παντελόνι, τον χαϊδεύει λίγο και μετά αρχίζει το τσιμπούκι. Την πιάνω απ’ τα μαλλιά και αυτή τον παίρνει ανελέητα.

Μετά από λίγο χύνω μέσα στο στόμα της. Ξαπλώνει στο κρεβάτι και εγώ της αρχίζω γλυφομούνι στο ξυρισμένο μουνάκι της. Βάζω πότε γλώσσα και πότε δάχτυλο και αυτή τρέμει από ηδονή.

Βάζω προφυλακτικό και με ξαπλώνει στο κρεβάτι. Έρχεται από πάνω μου, πιάνει την πουτσάρα μου, την βάζει στο μουνάκι της και αρχίζει να χοροπηδάει πάνω στο καυλί μου. Εγώ της πιάνω τα βυζιά συνεχώς, την πιάνω και απ’ την μέση μετά…

Σε μια στιγμή της λέω ότι τελειώνουμε μαζί (έτσι φάνηκε τουλάχιστον, στο κάτω - κάτω στα αρχίδια μου).

Μετά γυρνάει στα τέσσερα και μου λέει να την πάρω από κώλο. Εγώ δίστασα γιατί δεν το είχα κάνει αλλά αυτή επέμενε. Αρχίζω να της τον χώνω σιγά – σιγά (ωραία εμπειρία για πρώτη φορά ) και αυτή προσπαθούσε να συγκρατήσει τις φωνές της.

Καθώς της τον έδινα από πίσω, την χτυπούσα στα κωλομέρια της μέχρι να κοκκινίσουν. Χύνω μέσα της και ξαπλώνουμε μαζί για λίγο και μετά μπαίνουμε μαζί για μπάνιο.

Εγώ ήμουν τόσο πτώμα που κοιμήθηκα εκεί...

Η Zoe έμεινε άλλη μια βδομάδα στο νησί. Το κάναμε άλλες δύο φορές, μία σε μια ερημική παραλία και μία στο δωμάτιο μου.

Ελπίζω να ξαναέρθει το επόμενο καλοκαίρι για να επαναληφθούν αυτά τα γαμήσια...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")