Με τον άγνωστο στο νησί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήμουν διακοπές μόνη μου σε ένα νησί. Καθώς έκανα βόλτα στην παραλία είδα έναν γεροδεμένο άντρα να ψαρεύει. Πήγα δίπλα του να δω. Τότε άρχισε να τραβάει με δύναμη την πετονιά, βγάζοντας ένα ψάρι που σπαρταρούσε. Ενθουσιάστηκα και φώναξα «μπράβο». Εκείνος με κοίταξε άγρια. Ντράπηκα.

«Δεν ξέρεις από ψάρεμα» με ρώτησε.
«Όχι τίποτα. αλλά θέλω να μάθω»
«Εντάξει έλα αύριο μαζί μου αν θέλεις να σου μάθω.
Είχε ωραίο σώμα και υπέροχο χαμόγελο. Το πρωί πήγαμε με την βάρκα του σε ένα έρημο κολπίσκο. Καθίσαμε δίπλα - δίπλα στην άμμο. Η θάλασσα άρχισε να αγριεύει.
«Δεν είναι για ψάρεμα.» είπε και ξάπλωσε με τα χέρια πίσω από το κεφάλι.
Το κορμί του ήταν μαυρισμένο και σφιχτό, η θέα του με έκανε να θέλω να τον αγγίξω.

Ένιωσα το χέρι του στο πόδι μου και τον άκουσα να λέει.
«Γιατί δεν βγάζεις το μαγιό σου, δεν πρόκειται να σε δει κανείς εδώ». Έλυσα το σουτιέν και έβγαλα το σλιπάκι. Ένιωθα το βλέμμα του πάνω μου.
«Θέλω να σε δω να χαϊδεύεσαι μου είπε.»

Έβαλα το χέρι μου και άγγιξα την κλειτορίδα μου. Τον κοίταξα στα μάτια. Ένιωσα την κλειτορίδα μου να ερεθίζεται και να τον θέλω τόσο μα τόσο..
«Άνοιξε τα πόδια σου» μου είπε. Τα άνοιξα. «Έλα σε παρακαλώ» του απάντησα.
Εκείνος έφερε το πρόσωπό του στο μουνάκι μου. Εγώ απλώς ένιωθα την καυτή του ανάσα. Άρχισα να χαϊδεύομαι όλο και πιο γρήγορα. Έπιασα τα στήθη μου και οι ερεθισμένες ρώγες μου έδειχναν πόσο τον ήθελα. Τότε άρχισε να με γλύφει αχόρταγα. Δεν αντέχω του είπα.

Έβαλε το δάχτυλο του μέσα μου και έγλυψε αργά την κλειτορίδα μου. Τον έβλεπα πόσο ερεθισμένος ήταν. Έβαλε το δάχτυλο του πάνω στα χείλη μου και εγώ το έγλειψα βογκώντας από ηδονή. Ξανά έσκυψε ανάμεσα στα πόδια μου γλύφοντας με άγρια και ρουφώντας την κλειτορίδα μου δυνατά. Τύλιξα τα πόδια μου στους ώμους του, ενώ η γλώσσα του μπαινόβγαινε ασταμάτητα μέσα μου.

Έσφιξα τα πόδια μου και άρχισε να τρίβει το πρόσωπό του στο μουνάκι μου. Τότε άρχισα να φωνάζω «μη σταματάς μη σταματάς» και να αδειάζω όλο μου το σώμα μέσα στο στόμα του. Δεν με ένοιαζε τίποτα αρκεί να συνέχιζε να με γλείφει έτσι.

Σταμάτησε για λίγο. Το πέος του ήταν έτοιμο να εκραγεί. Τον ένιωσα. Έβγαλε το μαγιό του και τον πήρα στο στόμα μου βαθιά Η βελούδινη αίσθηση της επιδερμίδας και η γεύση του με τρέλαναν. Η γλώσσα μου είχε φθάσει στην βάση του και τον ρουφούσα. Με γέμιζε ολότελα. Είχε σκληρήνει τόσο πολύ.!!!
«Μη δεν αντέχω» μου ψιθύρισε. Μου άνοιξε τα πόδια διάπλατα και γλίστρησε μέσα μου ενώ ταυτόχρονα μου έτριβε την κλειτορίδα. Άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου με δύναμη. Σήκωσα τα πόδια μου ψηλότερα και τα άνοιξα όσο περισσότερο μπορούσα για να μπει ακόμα πιο βαθειά. Άρχισε να μπαινοβγαίνει όλο και πιο γρήγορα και να τρίβει την κλειτορίδα μου πιο δυνατά. Οι κινήσεις του έγιναν πιο έντονες. Τελείωσα φωνάζοντας από ευχαρίστηση.

Με άφησε να χαλαρώσω και άρχισε πάλι να μπαινοβγαίνει μέσα μου και βαριανασαίνοντας, λαχανιασμένος μου είπε ότι ήθελε να τελειώσουμε μαζί.

Η κίνηση που έκανε με το δάχτυλο του στην κλειτορίδα μου ήταν αρκετή για να τελειώσω μαζί του λέγοντας του να μην σταματήσει. Το κορμί μου σπαρταρούσε σαν ψάρι.

Τις ημέρες που έμεινα στο νησί γίναμε αχώριστοι

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")