Εγώ αυτή και το ταξί

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Πριν από ένα χρόνο είχα σχέση με κάποια κυρία. Από τις λίγες όμως που ήξερε να μου γαμάει πρώτα το μυαλό. Ήξερε να μου κάνει το καλύτερο εγκεφαλικό γαμήσι πριν φτάσουμε στην πράξη.

Ένα βράδυ λοιπόν είμαστε με μια παρέα σε ένα κέντρο διασκεδάσεως. Χορός ποτό και έρωτας. Με τα μάτια με την κίνηση με ένα διακριτικό χάδι κοκ. Αν και δεν χορεύω τσιφτετέλι, μου ζήτησε να την συνοδεύσω. Με τα πολλά σηκωθήκαμε όπου το σώμα της δεν ξεκόλλαγε από πάνω μου. Κουνιόταν αργά αισθησιακά και με κινήσεις όλο υποσχέσεις.

Όταν γύρισε πλάτη κόλλησε πάνω μου και ένιωσα το κωλαράκι της να πιέζει το καυλί μου. Κυκλικές κινήσεις αργές, ίσα - ίσα μέχρι να νοιώσει το καυλί μου όρθιο. Όπως φυσικά κι έτσι έγινε. Μετά τον περιβόητο χορό κάτσαμε κάτω. Αφού χαϊδεύαμε διακριτικά ο ένας τον άλλον έσκυψε στο αφτί μου και μου ψιθύρισε:

-    «Απόψε θέλω να γίνω η πουτάνα σου».

Εκείνη τη στιγμή ένιωσα πως θέλω να τη ρίξω πάνω στο τραπέζι και να τη γαμάω μπροστά σε όλο το κοινό. Σαν να μην υπήρχαν. Αφού πέρασε η ώρα είπαμε να φύγουμε. Μου ζήτησε να την περιμένω να πάει να φρεσκαριστεί. Έξω μας περίμενε το ταξί για να μας πάει σπίτι.

Για μένα η απόσταση ήταν μεγάλη αφού είχα καυλώσει τόσο και η διαδρομή φάνταζε μαρτύριο. Όταν λοιπόν κάτσαμε πίσω ρίχνει το παλτό της πάνω στα πόδια της. Μετά πήρε το χέρι μου και το έβαλε μέσα στη φούστα της. Έκπληκτος κατάλαβα ότι είχε βγάλει το στρινγκάκι της. Το χέρι μου ένιωσε το μουνάκι της ζεστό και πολύ υγρό.

Άρχιζα να την χαϊδεύω έχοντας στο νου μου βέβαια και τον οδηγό μην καταλάβει τίποτα. Κάποια στιγμή μου ζήτησε ψιθυριστά να της βάλω μέσα της τα δάχτυλα μου και να την γαμήσω. Το πως ένιωσα δεν περιγράφεται. Απίστευτα. Μέσα σε ένα ταξί από τη μία αγχωμένος και από την άλλη καυλωμένος σε βαθμό κακουργήματος.

Αφού λοιπόν έβαλα τα δυο μου δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της κάποια στιγμή της ξέφυγε μια κραυγή. Εγώ τρόμαξα και αμέσως τραβήχτηκα γιατί ήμουν σίγουρος πως μας πήρε χαμπάρι ο οδηγός. Κι έτσι έγινε. Τον βλέπω από τον καθρέπτη που χαμογελούσε.

«Τώρα» σκέφτομαι εγώ «γίναμε ρόμπα». Κι όμως. Μου λέει ο οδηγός πως να κάνουμε σαν να μην υπάρχει. Σαν να είμαστε μόνοι μας. Εγώ τότε καύλωσα περισσότερο με αυτό που είπε και του ζητάω να μας κάνει μια μεγάλη βόλτα μέχρι να του πω εγώ να μας γυρίσει.

Η επόμενη μου κίνηση ήταν να πετάξω από τα πόδια της το παλτό, της σηκώνω τη φούστα και αμέσως έπεσα με τη μούρη στο μουνί της. Εκείνη είχε καυλώσει τόσο που μόλις ένιωσε τα χείλη μου να πιέζουν την κλειτορίδα της έχυσε. Η γλώσσα μου έπαιζε συνέχεια. Είχα πωρωθεί τόσο πολύ που ήθελα να το βασανίσω. Αφού έχωσα τα δάχτυλα μου μέσα στη μουνάρα της με το άλλο χέρι χαστούκιζα και έφτυνα το μουνί της. Της δάγκωνα ελαφρά την κλειτορίδα της, τα μουνόχειλα και ότι άλλο μπορούσα εκείνη τη στιγμή.

Το καυλί μου ήθελε να απελευθερωθεί μέσα από το παντελόνι. Δεν άντεξε άλλο. Αφού έχυσε κάμποσες φορές το μουνί της έκατσα κανονικά στο κάθισμα στη μέση όμως γιατί με εξιτάριζε πολύ το γεγονός να μπορεί ο οδηγός να ρίχνει κλεφτές ματιές από τον καθρέπτη. Χωρίς δεύτερη κουβέντα πήρε όλο το καυλί μου μέσα στο στόμα της. Ένιωθα να θέλει να τον καταπιεί ολόκληρο.

Κάποια στιγμή την έπιασα από τα μαλλιά και κουνιόμουνα εγώ και της γαμούσα το στόμα ανελέητα. Μετά ανέβηκε πάνω μου με πλάτη και ο οδηγός να βλέπει τις βυζάρες της. Το καυλί μου βυθίστηκε μέσα στη μουνάρα της. Τα χύσια της τρέχανε μέχρι τα μπούτια μου. Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να χύσει. Τον πήρε στο στόμα της και δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη.

Ήταν τόσο μεγάλη η καύλα και όλη αυτή η αίσθηση μέσα στο ταξί που ζαλίστηκα. Αφού χαλαρώσαμε ζήτησα από τον οδηγό να μας πάει σπίτι. Δεν ήθελα να κάνω τίποτε άλλο μετά απ’ αυτό. Ήθελα η νύχτα μου να κλείσει με αυτή την απίστευτη εμπειρία.

Ανεβήκαμε σπίτι κι όσο εκείνη έκανε μπάνιο άναψα το τζάκι, έστρωσα στο χαλί μια κουβέρτα και κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Μέχρι να με πάρει ο ύπνος αισθανόμουνα πως αυτή η αγκαλιά ήταν το καλύτερο ταξίδι μου με αυτή τη γυναίκα, όσον αφορά αυτά που έμαθα κι έζησα μαζί της. Εξού και το «ταξιδιώτης».

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")