Το σεξ στη ζωή μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Λίγο καιρό αργότερα γνώρισα τον άνδρα μου και τον παντρεύτηκα στα είκοσι τρία μου. Σήμερα, στα τριάντα οκτώ μου πια, μπορεί να μην είμαι αυτό που λέμε μοντέλο, είμαι ψηλή, αρκετά καλή στο πρόσωπο, αλλά το κορμί μου έχει μια κολασμένη θηλυκότητα, γεμάτο όμορφες καμπύλες,...

και το μυαλό μου είναι γεμάτο σεξ. Το στήθος μου σε συνδυασμό με τα καλοσχηματισμένα μου οπίσθια, κυρίως αυτά όπως λέει ο άνδρας μου ο Ντίνος, προκαλεί τα βλέμματα των ανδρών και φυσικά το προκλητικό μου περπάτημα, για το οποίο «δούλεψα» πολύ για να τελειοποιήσω. Μουνάρα, όπως με λένε όπου κι αν πηγαίνω!

Ο Ντίνος, ο άνδρας μου, είναι ένας πολύ αρρενωπός άνδρας, με πλούσια προσόντα σε όλους τους τομείς, και αρκετά «προοδευτικός», πορνόμυαλος θα έλεγα στον ερωτικό τομέα. Είναι από τους άνδρες εκείνους που καμαρώνουν όταν οι άλλοι χαζεύουν τη γυναίκα τους, που τη γδύνουν και τη γαμούν με τα μάτια, και που δεν θέλουν να της στερήσουν τίποτε προκειμένου να την βλέπουν ευτυχισμένη. Από εκείνους που αν δουν ένα όμορφο ρούχο, ένα ωραίο φόρεμα, η ακόμη κι ένα σέξι εσώρουχο, δεν θα διστάσουν να μπουν στο κατάστημα και να το αγοράσουν.

Απολαμβάνω καθημερινά τον έρωτα του συζύγου μου, με καλό σε διάρκεια και ποιοτικό σεξ, που τα τελευταία χρόνια συνεχώς γινόταν πιο ελεύθερο στο λεκτικό τομέα, γεγονός που προσέθετε ηδονή. Φυσικά κι εγώ, φροντίζω να του δίνω πλούσιο οπτικό υλικό από το όμορφο κορμί μου, αφού κι εκείνος το θέλει πολύ ελαφρά ντυμένο!

Η ζωή στις επαρχιακές πόλεις, είναι γεμάτη περιορισμούς και προκαταλήψεις ειδικά για τις παντρεμένες γυναίκες που έχουν αυξημένη ερωτική ιδιοσυγκρασία. Αυτός ήταν κι ο λόγος που πάντα πρόσεχα το ντύσιμό μου να είναι συντηρητικό. Φυσικά ούτε λόγος για κάτι σέξι ή προκλητικό. Ο άνδρας μου ωστόσο, θερμός λάτρης του θηλυκού, συχνά πυκνά μου αγόραζε με δική του πρωτοβουλία ότι σέξι ρούχο έβλεπε σε μια βιτρίνα, πιέζοντάς με να τα φοράω στις εξόδους μας μακριά από την πόλη μας. Για το λόγο αυτό κάναμε εξορμήσεις σε γειτονικές πόλεις ή στην Αθήνα όπου οι κοινωνίες είναι πιο χύμα. Πιο ανεκτικές θα έλεγα.

Είναι αλήθεια ότι, μετά τα τριάντα μου ήθελα να αρέσω και να προκαλώ άλλους άντρες. Κόπιασα πολύ για να συγκρατηθώ και να μείνω πιστή, κάτι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα με τη δική μου εμφάνιση, σεξουαλική παιδεία, την καθοδήγηση του άνδρα μου που με ήθελε όλο και πιο προκλητική και ιδιοσυγκρασία. Περιοριζόμουν λοιπόν στο να αυτοθαυμάζομαι παίζοντας το ρόλο της πρόστυχης μέσα στο σπίτι. Ρόλο που μου είχε με μαεστρία και υπομονή διδάξει ο άνδρας μου.

Ο τρόπος ήταν πολύ απλός. Μόλις έφευγαν από το σπίτι τα παιδιά κι ο άντρας μου, φορούσα ότι πιο πρόστυχο είχα, που συνήθως εκείνος μου αγόραζε, ή έμενα με τα εσώρουχα, φορούσα ψηλές γόβες και έκανα όλες μου τις δουλειές έτσι, παίρνοντας τις πιο προκλητικές πόζες, πηγαίνοντας αρκετές φορές μπροστά στο μεγάλο καθρέφτη. Κάθε φορά που με έβλεπα ερεθιζόμουν αφάνταστα, χαρακτήριζα τον εαυτό μου μουνάρα, και ήλπιζα ότι θα ‘ρθει η ώρα που θα βρεθώ έτσι μπροστά σ’ έναν άντρα εκτός από τον δικό μου…

Άλλωστε αυτή ήταν μια από τις λατρεμένες μας φαντασιώσεις, που με λαχτάρα περίμενα να γίνει πραγματικότητα… Απλά, ήθελα να γίνει με τη συγκατάθεση του Ντίνου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που με τη σκέψη αυτή, ξάπλωνα στο κρεβάτι, άνοιγα τις ποδάρες μου διάπλατα, και χώνοντας στο μουνί μου διάφορα αντικείμενα έχυνα, έχοντας στη φαντασία μου τον «άγνωστο» που με γαμούσε…! Εκείνος με ήθελε στο σπίτι ντυμένη σαν ξέκωλο… Και έχω όλα τα προσόντα γι’ αυτό.

Άρχισε να μου αρέσει να με βλέπουν οι άνδρες, και να τους αποκαλύπτω πολλά από τα κάλλη μου, με το στήθος μου να φροντίζω να αποκαλύπτεται με τρόπο που να ξεχειλίζει από τα ειδικά γι’ αυτό το λόγο σουτιέν, ή τα πολύ ανοιχτά ντεκολτέ μπλουζάκια που προτιμούσα χωρίς σουτιέν, και συχνά βγαίναμε στα μπαράκια αποφεύγοντας να φορέσω και κιλοτάκι. Καύλωνα όταν με κάρφωναν οι άνδρες με τα μάτια τους, που στιγμιαία τους έδειχνα τι κρύβω στο μπούστο μου κι ανάμεσα στα μπούτια μου.

Πολλές φορές που πηγαίναμε για χορό, μ’ έσφιγγε στην αγκαλιά του αλλά με τρόπο φρόντιζε να σηκώνει το φόρεμά μου από πίσω μέχρι εκεί που άρχιζαν να φαίνονται τα κωλομάγουλά μου. Αντιδρούσα πετώντας ελαφρά έξω τα οπίσθιά μου, κι έτσι το φόρεμα ανέβαινε λίγο πιο ψηλά. Το καταλάβαινε και μου ψιθύριζε στο αυτί: «…έτσι σε θέλω καυλίτσα μου…».

Με έκπληξη διαπίστωνα συχνά ότι αυτό όχι μόνο άρεσε στον άνδρα μου, αλλά τον ερέθιζε κιόλας και φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε αυτές τις εμπειρίες μας. Η απελευθέρωσή μας αυτή ήταν κάτι το εκπληκτικό, γιατί ποτέ προηγουμένως δεν είχαμε συζητήσει τόσο ελεύθερα μακριά από το κρεβάτι. Στις καυτές αυτές συζητήσεις μας, είχαμε καταργήσει το ντύσιμο. Καθόμασταν γυμνοί σε δύο αντικριστούς καναπέδες κάνοντας ότι πιο ερεθιστικό ο ένας για τον άλλον.

Του άρεσε να κάθομαι με τα πόδια ανοιχτά χαϊδεύοντας το μουνί μου και παίζοντας με το στρινγκάκι μου, και να τον ρωτάω αν του αρέσει. Μου απαντούσε ότι είναι σκέτη καύλα έτσι όπως του το άνοιγα και πεταγόταν έξω τα μέσα χείλη, αλλά και η κλειτορίδα μου, τραβώντας συνεχώς φωτογραφίες. Επέμενα να μου πει πως θα ήθελε να το δει, και μου απαντούσε: «…ορθάνοιχτο και χυμένο …».

Καύλωνα πολύ με όσα σκεπτόταν κι έλεγε για το μουνί μου, και τον προκαλούσα να μου πει με ποιους από τους φίλους μας θα ‘θελε να γαμηθώ. Μου έλεγε να διαλέξω όποιον θέλω, αλλά το γαμήσι που θα κάνω να μου μείνει αξέχαστο! Αδημονούσα λοιπόν, να έλθει η στιγμή να γαμηθώ, το συντομότερο δυνατό…

Έτσι, σιγά - σιγά αλλά σταθερά, άρχισα να βλέπω διαφορετικά στην ζωή μου και τον εαυτό μου στο τομέα γάμος - έρωτας και σεξ! Την ίδια οπτική είχε κι ο Ντίνος. Ήταν πλέον φανερό ότι η ερωτική μας ζωή πολύ σύντομα θα αποκτούσε νέα ενδιαφέροντα…

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")