Εξυπηρέτηση πελατών

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Συνέβη πρόσφατα όταν κατά τύχη μετά από ένα τυχαίο τηλεφώνημα έπεσα πάνω σε μια πολύ όμορφη φωνή που δούλευε στην εξυπηρέτηση πελατών μιας γνωστής εταιρίας . Πάνω που πήρα να πω τα παράπονά μου τσουπ λες και είχε κάτι το μαγικό αυτή η φωνή. Μου άρεσε και της το είπα. η Ν. όπως ήταν το όνομά της δούλευε συνήθως νυχτερινές βάρδιες και ήθελε παρέα.

Αφού μιλήσαμε αρκετή ώρα στο τηλέφωνο μου είπε πως ήταν παντρεμένη αλλά βαριόταν στο γάμο της και ήθελε να ξαναζήσει κάτι διαφορετικό. Στην αρχή μου έλεγε φιλικό ότι της ς έχει λείψει η παρέα και ότι με τα παιδιά δεν προλαβαίνει να κάνει και τίποτα άλλο. Μου είπε ότι έχει αναλωθεί στο σπίτι και αυτή ήταν και η αιτία που είχε πάρει κάποια κιλά παραπάνω. Ο άντρας της όπως ήταν φυσικό δεν της έδινε σημασία και την παραμελούσε.

Κανονίσαμε λοιπόν να βρεθούμε και να πάμε για καφέ κοντά στη δουλειά της, λίγο πριν ξεκινήσει η βάρδια. Έτσι και έγινε. Πέρασα και την πήρα δύο τετράγωνα πιο κάτω από το σπίτι της. ¨όταν την είδα δεν μου έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση μάλλον καθημερινή γυναίκα θύμιζε. Ηλικία στα 32. Εγώ 40. Αφού χαιρετηθήκαμε και υπήρξε μια στιγμή αμηχανίας μεταξύ μας μπήκε στο αμάξι διστακτικά και ξεκινήσαμε για τη δουλειά της. Στο δρόμο την κοίταζα όποτε είχα την ευκαιρία και το ίδιο και αυτή με ένα βλέμμα εξερευνητικό που με έγδυνε με τα μάτια της. Φορούσε μια μπλε φούστα μακριά και είχε αρκετά πιασίματα και μεγάλο κώλο. Και από στήθος είχε αρκετά μεγάλο. Εμένα άρχισε να με διεγείρει η εικόνα της και το παντελόνι μου άρχισε να φουσκώνει επικίνδυνα. Το πρόσεξε αλλά δεν είπε τίποτα.

Φτάνοντας στο σημείο για καφέ κάτσαμε βιαστικά σε ένα τραπέζι και συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων ώσπου πέρασε η ώρα και έπρεπε να την πάω στη δουλειά της. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και δεν άντεχα άλλο ήθελα να γευτώ τις βυζάρες της και την κολάρα της. Έσκυψα πάνω της και άρχισα να τη φιλάω τόσο παθιασμένα που και εκείνη λιγώθηκε και παραδόθηκε στα χάδια μου. Τη φιλούσα στο λαιμό στο και το χέρι μου εξερευνούσε το στήθος της κάτω από την μπλούζα που φορούσε. Το χέρι μου γλίστρησε κάτω από τη φούστα της χαϊδεύοντας τα πόδια της και προχωρώντας προς το υγρό μουνάκι της. Ήταν μούσκεμα και την ώρα που άγγιξα το μουνί της πάνω από το κυλοτάκι της σαν να την πέρασε ηλεκτρικό ρεύμα και τινάχθηκε βγάζοντας ένα βογκητό.

Δεν μπορούσαμε να κάνουμε και πολλά λόγω του ότι είχε περάσει η ώρα και κανονίσαμε ραντεβού για την επομένη στο σπίτι μου. Το ίδιο βράδυ μιλήσαμε αρκετή ώρα στο τηλέφωνο ανυπομονώντας να περάσει η μέρα και να έρθει η επομένη να βρεθούμε. Την ήθελα απελπισμένα, ήταν τόσο μεγάλη η καύλα μου για αυτή. Μέχρι που περάσανε επιτέλους οι ώρες και έφτασε η επόμενη μέρα. Όπως σας είπα δώσαμε ραντεβού στο σπίτι μου ξέροντας πλέον τι θα ακολουθούσε.

Μπαίνοντας στο σπίτι αφού της έκανα μια μικρή ξενάγηση και την είχα μπροστά μου και εγώ από πίσω της να θαυμάζω την μεγάλη κολάρα της. Θέαμα που με καύλωνε εξαιρετικά. Μου λεει δεν έχουμε πολύ χρόνο και σκύβει να βγάλει τα παπούτσια της, εγώ με μια κίνηση στη θέα του κολιού της, της χουφτώνω την κολάρα και της σηκώνω το φουστάνι της που μου αποκάλυψε μία υπέροχη θέα με ένα μικροσκοπικό στριγκάκι και σε κοινή θέα την υπόλοιπη κολάρα της. Αυτό ήταν άρχισα να τη χουφτώνω όπου μπορούσα στον κώλο στο μουνί στα βυζιά, αυτή δεν ήθελε και πολύ ήταν ήδη καυλωμένη τόσο που έσταζε και άρχισε να πετάει τα ρούχα της. Πέταξα και εγώ τα δικά μου και τη γύρισα στα τέσσερα εκεί μέσα στη μέση του δωματίου. Ούτε που κατάλαβα για πότε της τον κάρφωσα στη μουνάρα της που ήταν τόσο υγρή που άκουγα το καυλί μου να πλατσουρίζει μέσα της. Τη γαμούσα με δύναμη και ήξερα πως δεν θα άντεχα και πολύ πριν χύσω, το ίδιο και αυτή. Φαίνεται είχε περάσει καιρός από την τελευταία φορά που το είχε κάνει. Χύσαμε και οι δύο φωνάζοντας σαν ζώα.

Σηκώθηκα πήγα στο μπάνιο να πλυθώ λίγο και το ίδιο έκανε και αυτή.
Γυρνώντας ξαπλώσαμε στο κρεβάτι όπου λέγαμε διάφορα και χαζογελάγαμε.
Πέρασε έτσι κανά τέταρτο και της είπα "λοιπόν τι θα γίνει τώρα εκεί θα μείνουμε;
Η θα συνεχίσουμε;"

Εκείνη το έπιασε αμέσως και έσκυψε να μου τον πάρει στο στόμα. Σε λίγα δευτερόλεπτα ήμουνα ξανά σε πλήρη καύλα και ήθελα να την ξεκολιάσω τώρα. Αφού συνέχισε την πίπα της είπα γύρνα μουνάρα μου σε θέλω από πίσω τώρα. Εκείνη υπάκουσε σαν σκυλάκι και γύρισε στα τέσσερα ανοίγοντας την κολάρα της και χαρίζοντά μου ένα υπέροχο θέαμα από την κωλοτρυπίδα της. Αρχισα να μπαίνω σιγά σιγά στην κολάρα της που ήταν μουσκεμένη από την καύλα και εκείνη τρελάθηκε από την καύλα που είχε. Φώναζε γάμα με πουτσαρά μου σκίσε μου την κολάρα μου είμαι δική σου κάνε με ότι θες. Αφού είχα χύσει πρόσφατα αργούσα να χύσω και τη γαμούσα για κανα 40 λεπτο. Ήταν τέτοια η καύλα που ένοιωθα που είχα χάσει την αίσθηση του χρόνου. Αυτή ούρλιαζε από την καύλα χτυπιόταν με μανία πάνω στο καυλί μου. Την ξεκόλιαζα και της άρεσε τόσο πολύ.
Άρχισε να χύνει με απανωτούς σπασμούς πολλές φορές μέχρι να χύσω κι εγώ. Μέχρι που έχυσα κι εγώ και της γέμισα την κολάρα της από τα ζεστά μου χύσια. Γείραμε μαζί στο κρεβάτι και χαλαρώσαμε για αρκετή ώρα μέχρι που έφυγε για τη δουλειά.

Αυτό συνεχίστηκε άλλες 2 φορές από εκείνη τη φορά και μετά σταματήσαμε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")