Άγνωστος τον έπαιζε για πάρτη μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι η Λίζα και είμαι δεκαοκτώ. Μόλις τελείωσα το σχολείο και θα πάω για σπουδές σύντομα. Αυτή είναι η ιστορία μου. Ίσως να μην έχει τρελό σεξ αλλά είναι μια αξέχαστη καυλιάρικη...

εμπειρία για μένα και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας. Λοιπόν, κάθε καλοκαίρι πάω διακοπές στο χωριό μου, στο οποίο η παραλία είναι περίπου μια ώρα με το λεωφορείο και κάθε μέρα του καλοκαιριού κάνουμε αυτή τη διαδρομή με την παρέα μου.

Μια μέρα σαν όλες τις άλλες λοιπόν, ξύπνησα από τον εκνευριστικό ήχο του τηλεφώνου μου. Έντρομη συνειδητοποίησα ότι είχε πάει δύο το μεσημέρι και είχα αργήσει πολύ να ξυπνήσω. Στο τηλέφωνο φυσικά ήταν η παρέα μου οι οποίοι είχαν πάει ήδη στην παραλία επειδή δεν μπορούσαν να με περιμένουν άλλο. Μετά από τα παράπονα τους, τους είπα ότι θα ετοιμαζόμουν και θα πήγαινα να τους βρω αμέσως.

Σηκώθηκα λοιπόν βιαστικά και φόρεσα το μπικίνι μου και ένα κοντό φορεματάκι με μεγάλο ντεκολτέ για να πάω για μπάνιο. Μάζεψα τα μαλλιά μου πάνω και έτρεξα στη στάση όπου πέρναγε το λεωφορείο για παραλία. Βαριόμουν απίστευτα τη διαδρομή χωρίς τις φίλες μου αλλά τώρα αφού έφταιγα έπρεπε να το υποστώ. Το λεωφορείο έφτασε και όπως το περίμενα ήταν γεμάτο κόσμο. Η μόνη θέση που ήταν άδεια ήταν μια θέση απέναντι από μια άλλη θέση που καθόταν ένας μεγάλος κύριος γύρω στα εξήντα. Αν και δεν μου άρεσε η ιδέα να κάτσω φάτσα με φάτσα με έναν άγνωστο, δεν είχα και διάθεση να τη βγάλω στο πόδι, επομένως κάθισα όσο πιο σεμνά μπορούσα.

Το βλέμμα του έπεσε αμέσως πάνω μου και ακολούθως στο βαθύ ντεκολτέ μου και στις γάμπες μου. Τον έβλεπα να με «γδύνει» με την άκρη του ματιού μου και ψιλοφρίκαρα. Η ώρα πέρναγε και είχα ξεχαστεί ακούγοντας μουσική στο κινητό μου μέχρι που έπεσε στην αντίληψη μου μια συνεχής κίνηση απέναντι μου. Άθελα μου κοίταξα και είδα τον κύριο απέναντι μου να έχει κάτσει με το ένα πόδι πάνω στο άλλο για να κρύβεται και να έχει βγάλει το καυλί του έξω και να το παίζει.

Φρίκαρα στην αρχή και σκέφτηκα να πάω κάπου αλλού στο λεωφορείο, αλλά κάτι ανάμεσα στα πόδια μου δεν σκεφτόταν όπως εγώ. Είχα ψιλοερεθιστεί που κάποιος τον έπαιζε για μένα, και επιπλέον δεν είχα ξαναδεί αντρικό μόριο κι αυτό ήταν μεγάλο και σκληρό.

Προσπαθούσα να κοιτάζω διακριτικά. Έβλεπα καθαρά στο πρόσωπο αυτού του άντρα ότι ήταν πολύ καυλωμένος. Προσπαθούσα να φανταστώ τι σκέψεις έκανε βλέποντας το στήθος μου και τα μπούτια μου. Ψιλοκοκκίνιζα αλλά δεν έλεγα να φύγω, είχα γίνει κι εγώ μέρος του παιχνιδιού.

Υπολόγισα ότι δεν είναι από το χωριό μας αυτός ο κύριος γιατί δεν τον είχα ξαναπετύχει και ξέρετε πως είναι τώρα στα χωριά. Έτσι ήθελα να κάνω κάτι να τον τρελάνω λίγο ακόμη και σκόπιμα έκανα ότι μου έπεσε η τσάντα που είχα πάνω στα πόδια μου. Έκανα λίγο τη δυσαρεστημένη και ακολούθως άνοιξα λίγο τα πόδια και έσκυψα και καλά για να πιάσω τη τσάντα. Στο σκύψιμο φρόντισα το ένα μου στήθος να πεταχτεί λίγο έξω από το ήδη μικροσκοπικό μπικίνι το οποίο το κράταγε και να φανεί λίγο η καυλωμένη μου ρώγα.

Τότε ο άγνωστος άντρας έφτασε στο αποκορύφωμα. Το σώμα του συσπάστηκε όσο πιο διακριτικά μπορούσε να το ελέγξει και ένα άσπρο υγρό έτρεξε από το καυλί του. Προσεχτικά έκλεισε ξανά το φερμουάρ του παντελονιού του και ξανακάθισε κανονικά.

Λίγο μετά φτάσαμε και εγώ πήγα αναψοκοκκινισμένη στους φίλους μου. Δεν έλεγε το μουνάκι μου να ηρεμήσει και όταν μπήκα στη θάλασσα χαϊδεύτηκα μέχρι να ηρεμήσω μη μπορώντας να βγάλω από το μυαλό μου τον γέρο που τον έπαιζε για μένα.

Δεν έχω ξαναπεί αυτή την ιστορία και χαίρομαι που το κάνω. Ελπίζω να σας άρεσε!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")