Αληθινή ιστορία με φίλη της μάνας μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Θέλω να σας γράψω μια από τις ιστορίες μου. Είμαι άνθρωπος που δε μιλάει πολύ, κρατάει μυστικά αλλά εδώ δεν τρέχει τίποτα. Με φτιάχνει η ιδέα να φτιαχτούν άτομα από την ιστορία μου. Ξεκινάω.. Η μάνα μου έχει μια φίλη.

Μέτρια σε ανάστημα με ωραίο κορμάκι μέτριο πρόσωπο με ξανθό μαλλάκι κοντό. Έρχεται συχνά στο σπίτι και πίνει καφέ με τη μάνα μου και κάθεται αρκετά. Δεν ξέρω γιατί. Είναι χωρισμένη με ένα παιδί δεκαοκτώ χρονών κι εγώ τότε ήμουν δεκαεννιά και ήμουν φαντάρος.

Ήταν γυναίκα συνεσταλμένη που δεν έδινε δικαιώματα. Ήταν και ο πατέρας μου παρών πολλές φορές αλλά την έκανε στο καφενείο γιατί έλεγαν τα γυναικεία τους.

Είχα πάρει άδεια από το στρατό και πήρα το πατέρα μου τηλέφωνο. Μου είπε ότι ήταν στο καφενείο. Πέρασα από εκεί και καθόταν με κάτι φίλους. Με είδε εκεί και πλακωθήκαμε στις μπίρες. Έγινα ψιλο-κουδούνι και του είπα ότι θα πάω από το σπίτι να δω και τη μάνα να της πάω και τα ρούχα.

Όταν πήγα είδα τι μάνα μου και καθόταν με τη φίλη της. Ήρθε με αγκάλιασε κι αυτή και η φίλη της. Η μάνα μου τότε άρχισε να βάζει μπουγάδες και τέτοια και μου είπε ότι είχε πυρετό η καημένη.

Καθίσαμε και τα λέγαμε εκεί. Τους έλεγα για το στρατό. Η μάνα μου δεν άντεξε άλλο και μου είπε ότι θα πάει να την πέσει λίγο γιατί είχε ισχυρό πονοκέφαλο. Παρακάλεσε τη φίλη της να μου κάνει λίγο παρέα. Εγώ ήμουν κουδούνι. Αυτή δέχτηκε να μου κάνει παρέα.

Τα λέγαμε και σε μια φάση δεν είχαμε τι να πούμε και βλέπαμε τηλεόραση.  Εγώ είχα κάτι καύλες εκείνη τη στιγμή. Λίγο η στέρηση μου από το στρατό, λίγο η μπύρα, λίγο το όλο σκηνικό... Καθόμασταν στον καναπέ και η Σοφία -έτσι την έλεγαν- φόραγε ένα φόρεμα ριχτό μακρύ.

Έτσι όπως καθόμασταν, απλώνω δειλά το χέρι μου και πιάνω το γόνατο της. Δεν λέει τίποτα. Τότε αρχίζω να το χαϊδεύω πιο απαλά και να ανεβαίνω πιο πάνω σε όλο το μπούτι. Αυτή ήταν αφοσιωμένη στην τηλεόραση και δεν μίλαγε. Της άρεσε.

Τότε πήρα αέρα και έβαλα το χέρι μου από κάτω και σήκωσα λίγο τη ριχτή φούστα και της έπιανα τα μπουτάκια -γυμνά από μέσα. Αυτή εκεί, παρακολουθούσε κι έκανε ότι δεν καταλαβαίνει. Συνέχισα… της την σήκωσα κανονικά και φόραγε από κάτω ένα μικροσκοπικό κιλοτάκι μαύρο. Τρελάθηκα και άρχισα να την τρίβω με το χέρι μου έξω από το κιλοτάκι.

Η Σοφία τότε στη προσπάθεια μου αυτή μου έκανε πιο εύκολο το έργο. Άνοιξε τα πόδια της αργά, γυρίζει και μου λέει:

-    «Αν έρθει η μάνα σου και μας δει;»

-    «Δεν θα μας δει» της λέω, «κοιμάται».

Ταυτόχρονα που της τα έλεγα αυτά της έτριβα το μουνάκι από έξω. Το κιλοτάκι είχε γίνει μούσκεμα. Αυτή άπλωσε το χέρι της και το έβαλε στο παντελόνι μου. Ο πούτσος μου είχε γίνει πέτρα και είχε σχηματιστεί. Αυτό που με καύλωσε πιο πολύ ήταν που δεν σταμάτησε να κοιτάει τηλεόραση.

Τότε κατέβασα το παντελόνι μου, την γύρισα στο πλάι, ανέβασα τη φούστα και την έριξα πάνω μου μας να μας καλύψει τα απόκρυφα σημεία, της τράβηξα το κιλοτάκι στο πλάι -δεν της το έβγαλα- και τον έβγαλα από το εσώρουχο μου. Γυρίζει και μου λέει:

-    «Χωρίς προφύλαξη;»

Δεν της λέω τίποτα. Άρχιζα και της τον έτριβα. Το μουνάκι της ήταν μούσκεμα. Της τον έχωσα. Έβγαλε ένα χαμηλό αναστεναγμό. Τότε πήγα στο αφτάκι της και της είπα ότι τη θέλω πολύ με χαμηλή φωνή και η ανάσα μου την έκανε να καυλώνει πιο πολύ. Άρχισα να της πιάνω τα βυζάκια της. Οι ρώγες της ήταν τεράστιες. Καυλωμένες.

Τότε νιώθω τους σπασμούς από το κορμί της και γυρίζει και μου λέει:

-    «Χύνω!»

Τρελάθηκα από αυτό και άρχισα να κουνιέμαι πιο γρήγορα. Ας είχα καιρό να γαμήσω, άντεχα γιατί είχα πιει. Συνέχισα πιο γρήγορα και μετά βγήκα, της έκανα τη φούστα πιο πέρα και έχυσα στα μπούτια της επάνω.

Το πακέτο της υπόθεσης ήταν που έσκασε η μάνα μου και μας είδε σε αυτή τη φάση. Γυρνάει και της λέει:

-    «Δεν ντρέπεσαι να την πέφτεις στο γιο μου; Σε λίγο θα τι πέσεις και στον άνδρα μου. Φύγε από δω και μη ξαναπατήσεις!»

Έφυγε κλαίγοντας και δε ξαναπάτησε ποτέ. Την άλλη μέρα η μάνα μου τα είπε στο πατέρα μου και αυτός της είπε ότι καλά της έκανα και καμάρωνε κιόλας.

Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά τέτοιες φάσεις με καυλώνουν πολύ. Έτσι στα κρυφά. Αυτή η γυναίκα ήταν πολύ καλή γενικά συνεσταλμένη, απλά ήταν η στιγμή τέτοια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")