Ιδιαίτερα μαθήματα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας! Με λένε Γιώργο και είμαι είκοσι ενός ετών. Ποτέ δεν ήμουν και πολύ έξυπνος κι έτσι οι γονείς μου με έστελναν ιδιαίτερα μαθήματα από τα δώδεκα. Η ιστορία που θα σας περιγράψω όμως συνέβηκε στην ηλικία των δεκαοκτώ.

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και στην ηλικία των δεκαοκτώ παρακολουθούσα κάποια ιδιαίτερα μαθήματα. Για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια αποφάσισα να αλλάξω φροντιστήριο γιατί θα μετακομίζαμε λίγο πιο κάτω.

Η νέα μου καθηγήτρια ήταν μια πολύ μουνάρα γύρω στα είκοσι έξι με είκοσι επτά, με ωραία στητά βυζιά και ένα τουρλωτό κώλο που και μόνο που τον έβλεπες ήθελες να χύσεις. Αυτή ήταν παντρεμένη με ένα ηλίθιο που συνεχώς την μάλωνε για το προκλητικό της ντύσιμο. Ώσπου κάποια στιγμή μη αντέχοντας άλλο τον χώρισε.
Ας μην τα πολυλογώ.

Κάποια μέρα κτυπάει το τηλέφωνο. Απαντάω και ήταν εκείνη. Μου ζήτησε αν μπορούσα να πάω απ’ το σπίτι της για το μάθημα γιατί κάτι της έτυχε και δεν μπορούσε να έρθει μέχρι το φροντιστήριο. Εγώ μη μπορώντας να πω κάτι δέχτηκα.

Λίγο πριν ξεκινήσω την παίρνω ένα τηλέφωνο να μου εξηγήσει που ακριβώς είναι το σπίτι της γιατί πρώτη φορά θα πήγαινα. Μου εξήγησε και γύρω στις πέντε χτυπάω την πόρτα και μου ανοίγει αυτή. Με μια άκρως αποκαλυπτική μίνι φούστα και μια φανελίτσα που άφηναν τα βυζιά της ελεύθερα να κινούνται πέρα-δώθε και τις ρώγες της να προδιαγράφονται άνετα μιας και δεν φορούσε σουτιέν.

Εγώ με το μυαλό μου εκεί δεν μπορούσα να κάνω μάθημα. Ευτυχώς και αυτή κάπου αλλού είχε το μυαλό της, έτσι δεν δώσαμε και πολύ σημασία στο μάθημα. Με το που καθίσαμε, άρχισε να μου λέει συνεχώς κουβέντες όλο υπονοούμενα για τη σεξουαλική της ζωή, ότι και καλά τώρα που είναι μόνη δεν έχει κανένα να την φροντίζει και νιώθει συνεχώς μοναξιά.

Σε κάποια φάση με ρώτησε αν έχω γκόμενα. Της απαντάω κι εγώ πως δεν έχω. Μου λέει ότι με καταλαβαίνει πως κι εγώ τώρα που είμαι μόνος δεν θα έχω και πολύ έντονη σεξουαλική δραστηριότητα και τέτοιες μαλακίες.

Σε κάποια φάση εντελώς αναπάντεχα βάζει το χέρι της στον ήδη καυλωμένο από τη συζήτηση πούτσο μου. Μετά από λίγο παίξιμο μου αρχίζει ένα τσιμπούκι. Ήταν το καλύτερο της ζωής μου. Τελείωσα στο στόμα της και τα κατάπιε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Βγάζει τη φανέλα της και μου αρχίζει ένα εξίσου απίστευτο ισπανικό. Τη χύνω και πάλι στις βυζάρες. Αυτή από τα πολλά χύσια ήθελε να χύσει σαν τρελή. Της άρχισα ένα γλυφομούνι που όπως μου είπε πιο μετά, της άρεσε αρκετά.

Εγώ όμως θέλοντας να την βασανίσω λίγο ακόμα δεν την άφησα να τελειώσει. Αντίθετα παίρνω τον πούτσο μου και της τον καρφώνω στο υγρό μουνάκι της. Αυτή από τον πόνο παραλίγο να κλάψει αλλά και από την άλλη η καύλα που την έκανα να χορεύει σαν τρελή στον πούτσο μου.

Τελικά της έκανα τη χάρη και την άφησα να χύσουμε μαζί την ίδια ώρα χωρίς να βγάλω στιγμή τον πούτσο μου από μέσα της. Όταν τελειώσαμε κάναμε ένα μπανάκι μαζί. Φόρεσα τα ρούχα μου και έφυγα σαν κύριος αφού πρώτα κανόνισα ένα ακόμα ιδιαίτερο μάθημα.

Γιώργος

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")