Περιπέτεια με τον νταλικέρη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία με τον Θόδωρο από Πειραιά, που είχα σχέση σοβαρή επί ενάμιση χρόνο, έγινε από μια γνωριμία μέσω φίλης, για σοβαρή σχέση. Σε σύντομο διάστημα έμενα με τους δικούς του...

σε μια βίλα που πήραν σε ένα χωριό εδώ δίπλα και έμενε και αυτός σε εμένα.

Είχε νταλίκα και πήγαινα πολλά ταξίδια μαζί του. Η ιστορία που ακολουθεί συνέβη όταν ήμουν είκοσι εννέα ετών. Ομολογώ ότι με αυτόν πονούσε το μουνί μου στην κυριολεξία. Με γαμούσε πάνω από δέκα φορές την μέρα. Τρομερές αντοχές.  Μάλιστα είχε πάει και σε γιατρό γι’ αυτό το πράγμα. Τότε δεν ήμουν η λυσσάρα που γούσταρα συνεχόμενα να με γαμάνε, αλλά με αυτόν απολάμβανα ένα πάρα πολύ χοντρό καυλί, εικοσιτρείς πόντους. Για να καταλάβετε γιατί πονούσα τόσο πολύ. Αν σας πω ότι φτάναμε να ήμασταν όλη μέρα μαζί και τη νύχτα να με γαμάει μέχρι δεκαπέντε φορές και να χύνει κανονικά όλες δυνατά εκτός τις τελευταίες, δε θα το πιστεύατε.

Λοιπόν στην αρχή ο Θόδωρος ήταν ρομαντικός, τρυφερός μέχρι να γίνει η σχέση μας σοβαρή. Το να με γαμάει σε ένα ερημικό σπιτάκι, χειμώνα με τζάκι μέσα, στην αρχή σκεφτόμουν: «Οκ οι ανάγκες του άντρα το χειμώνα είναι πιο πολλές». Γι’ αυτό την περίοδο που βρισκόμασταν κλεφτά, ήμασταν νορμάλ μαζί και ο έρωτας ήταν πρωί στο ξύπνημα, μεσημέρι μόλις φτάναμε σπίτι, αν ήμασταν σε μένα πριν, ακολουθούσε φαγητό και μετά μόλις ξυπνούσαμε απόγευμα και τέλος το βράδυ πολλές φορές, όταν μέναμε στους γονείς του.

Μέχρι τότε δεν με πήρε από τον κώλο, άλλωστε το είχα κάνει από τον κώλο μια-δυο φορές. Σε κάθε του ταξίδι μου έφερνε και δώρο ερωτικά αξεσουάρ. Πότε ρουχισμό υπηρέτριας, πότε σέξι κιλοτάκια ανοιχτά από μουνί ως κώλο με αλυσίδες, φούντες, ανοιχτή ρώγα, έντονα χρώματα, ρομπάκια, απερίγραπτα είδη και όταν πηγαίναμε μαζί Ολλανδία η άλλα μέρη στη Γερμανία ή την Αυστρία ότι μας άρεσε σε sex shop το έπαιρνε.

Βασικά στο σπίτι του με γαμούσε πολύ και δεν τον ένοιαζε αν μας ακούνε οι γονείς του. Εγώ ντρεπόμουν και προσπαθούσα να ήμουν όσο πιο αθόρυβη μπορούσα. Αυτός έκανε το αντίθετο. Λύσσαγε. Μαλώναμε συνεχώς και τότε με γαμούσε και τέσσερις φορές το μεσημέρι. Έχυνε πάντα μέσα μου. Αυτός με έμαθε να μου αρέσει το χύσιμο μέσα μου. Βασικά όλες τις ανωμαλίες τις πρωτο-έκανα με αυτόν. Στις αρχές δεν υποψιαζόμουν το παράξενο μεγάλο βαλιτσάκι που πάντα είχε κλειστό. Στην αρχή με έδεσε και με γάμησε τρομερά πολύ σε όλες τις στάσεις μέχρι που έχυνε. Το έβαζε στο στόμα μου, ερχόταν πάνω μου να τον ρουφήξω και μόλις μεγάλωνε ξανά, πάλι στο μουνί μου. Μου έσταζε κεριά σε όλο το σώμα, μου είχε πάρει διάφορα κλιπ να μου τα βάζει σε κλειτορίδα και ρώγες. Πονούσα πολύ και παρόλα αυτά το έκανε κάθε βράδυ. Δεν μπορούσα να κλείσω τα πόδια, τόσο πολύ πόναγα και το πρωί όταν έμπαινε μέσα μου έτσουζα μέχρι να αρχίσω η κατεβάζω υγρά και να περάσει ο πόνος.

Ξέχασα να σας πω ότι τα μεγάλα καυλιά πάντα τρίβονται στο σώμα πάνω. Σε πολλούς με πάνω από εικοσιτρείς πόντους, μου έτυχε να τους καυλώνει να τρίβουν την πούτσα τους στο μουνί, στην κλειτορίδα ή στα μπούτια πάνω να σκληραίνουν, παρά με πίπα. Δεν ξέρω αλλά μου έτυχε αυτός σε ένα από αυτά τα εξτρίμ γαμήσια μας. Με έδεσε και μου χτύπησε τις ρώγες με ένα μαστίγιο με κάτι δέρματα. Είχα πονέσει και του ζήτησα να το σταματήσει. Δεν άντεχα τον πόνο. Αρκέστηκε στο να με έχει δεμένη και να με γλύφει και να χύνω μες στο στόμα του και μετά να μου τρίβει το καυλί του στο μουνί μου. Να σφίγγει τα μπούτια μου μέσα και η πούτσα του, και να μην το βάζει στο μουνί μου.

Άλλες φορές πάνω στα μπούτια μου γύριζε και στα κωλομέρια. Εκείνη την νύχτα μου ζήτησε να τον γλύψω μέχρι κάτω. Είχε ανεβεί πάνω μου και μου τον έφερε στο στόμα. Ενώ με είχε πνίξει σηκώθηκε λίγο πάνω και ζήτησε να του πάρω τα δυο αρχίδια στο στόμα. Το έκανα απαλά και με ζήτησε να πάω πιο κάτω. Λύγισε και με έγλυφε στο μουνί και εγώ στην κωλοτρυπίδα του έβαλα την γλώσσα μέσα. Πετάχτηκε! Δεν πρόλαβα να το κάνω αυτό κάποια λεπτά και με γύρισε και αφού μου έγλειψε πολύ τον κώλο, δεν το ήθελα αλλά με πήρε από πίσω.

Ούρλιαζα και μου έκλεινε το στόμα. Πόναγα τόσο πολύ που μου ερχόταν σοροί κακάκια. Δεν σταματούσε. Μου το έκανε μια ώρα. Έκλαιγα. Δεν τον άντεχα. Παρακαλούσα να χύσει να βγει από πίσω μου. Με είχε χύσει στα κωλομέρια και τα πασάλειβε. Αυτή ήταν η αρχή. Μετά κάθε μέρα είχαμε να τρίβει το καυλί του ενδιάμεσα στην κωλοτρυπίδα μου κι εγώ να τον φιλάω στις ρώγες και στον λαιμό.

Αφού με είχε γαμήσει πάνω από επτά φορές, μόλις με έχυνε στο μουνί συνέχιζε να μου γαμάει τον κώλο. Μόλις τελείωνε περίμενε να του γλύψω όλο το σώμα είτε ανάσκελα είτε μπρούμυτα και να χώσω την γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα του.
Μια μέρα έβαλα από μόνη μου δάκτυλο στην κωλοτρυπίδα του και είδα ότι καύλωνε και έτριβε την πούτσα του στο σεντόνι. Συνέχιζα. Έκανε ότι πονάει και ικανοποιούμουν. Έλεγα:

-    «Όπως με πονάς εσύ πούστη θα σε πονέσω!»

Απότομα σηκώνεται και πάει στην βαλίτσα. Την ξεκλειδώνει και βγάζει ένα δονητή με ζώνη. Πρώτη φορά το έβλεπα. Ούτε να το φορέσω δεν ήξερα. Μου ζήτησε να το βάλω και να δοκιμάσουμε. Αν σου πω ότι καταντράπηκα… αλλά είπα μέσα μου: «Οκ, θα τελειώσει το μαρτύριο αυτό….».

Μόλις το έβαλα μου ζήτησε να το βάλω απαλά. Εγώ το έκανα απότομα αλλά είχε μπει τόσο άνετα στον κώλο του που ζαλίστηκα. Σκεφτόμουν: «Ρε γαμώτο, μόνο εγώ πονάω τόσο;».  Έπρεπε να το πιάνω καλά με το χέρι ώστε να μπαίνει καλά μέσα του.
Καύλωνε τρομερά και λύσσαγε να το κουνάω γρήγορα μέσα του. Είχε και νερό που σε έχυνε ο δονητής και μόλις πλησίαζε να χύσει μου είπε:

-    «Πάτησε το από κάτω να με χύσει».

Αυτό ήταν. Τόσο χύσιμο καύλας δεν είχα ξαναδεί ποτέ σε κάθε μας γαμήσι. Μετά ήταν απαραίτητο στο τέλος να τον πάρω με το στραπόν. Στην αρχή δεν το ήθελα αλλά όταν με βίαζε από κώλο το έκανα με ευχαρίστηση. Αισθανόμουν ότι ήμουν άντρας και τον ξεκόλιαζα αλύπητα. Του φύλαγα πάντα το καυλί, αρχίδια κωλοτρυπίδα και μετά απότομα χώσιμο στην κωλάρα του που γαμιόταν σε όλες τις στάσεις με τον δονητή μέσα του, και κάθε φορά πιο μεγάλο και χοντρό δονητή.

Ένα τρελό που μου έκανε ήταν να με πάει στη θάλασσα. Πάντα γαμιόμουν νύχτα παραλία. Με καυλώνει και μέσα στη θάλασσα να με γαμήσει, και στην παραλία, και μετά να μου ανοίξει το μουνί και να κατουρήσει πρώτα κλειτορίδα και μετά μέσα μου. Με είχε καυλώσει, να σας πω, και το ίδιο ζήτησε να του κάνω κι εγώ. Πάνω στο πουτσοκέφαλο του να κατουρήσω σιγά-σιγά και το έπαιζε μέχρι που έχυσε.

Βασικά δεν το ξανάκανα γιατί φοβήθηκα. Θέματα υγιεινής. Αν θυμηθώ κάτι με αυτόν θα σας πω. Χωρίσαμε γιατί με πόναγε πολύ στο γαμήσι. Κάθε μέρα δεκαπέντε φορές ε, πάει πολύ! Δεν άντεχα. Τώρα να σας πω την αλήθεια όμως, τον αναζητάω. Μακάρι να είχα βρει τις αντοχές του σε παρόμοιο άντρα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")