Περιπέτεια στο λεωφορείο ταξίδι Τουρκία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Μια από τις όμορφες περιπέτειες μου ήταν όταν μου έτυχε να πάω ταξίδι στην Τουρκία και να με γαμήσει στη γαλαρία ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου. Ήρθε στο ταξίδι αυτό για να ελέγχει...

το γκρουπ και τον οδηγό.
Μικρή εγώ είκοσι οκτώ, αυτός κάπου πενήντα, άλλα μου έδινε σημάδια ότι με γουστάρει γιατί επέμενε συνεχώς να πηγαίνω στα ταξίδια μαζί του. Πρώτο παρθενικό μου ταξίδι εκεί.

Κάποια στιγμή ενώ κουράστηκα από το μπλα μπλα με τη φίλη μου, πήγα στις πίσω θέσεις να ξαπλώσω. Ήρθε δίπλα μου αυτός και μετά από πολλά ανέκδοτα και χαμηλή μουσική στο λεωφορείο, νύσταξα και πήγα να ακουμπήσω το κεφάλι μου στον ώμο του.
Τότε άρχισε να με χαϊδεύει στα μαλλιά. Ήταν χειμώνας και εγώ φορούσα φόρμα. Τον άφησα να με χαϊδέψει. Συνέχισε τα χάδια στο στήθος, και μετά από λίγο άνοιξε το φερμουάρ και με χούφτωνε κανονικά. Χωρίς να αντιδρώ καν. Και δεν έλεγα όχι κι εγώ.

Είδα πόσο ερεθίστηκε το καυλί του. Το κατάλαβε και μου πήρε το χέρι μου και με αυτό έτριβε το καυλί του πάνω από τη φόρμα. Το άλλο χέρι χούφτωνε τα βυζάκια μου. Αφέθηκα και με καύλωνε το να ξυπνήσει η φίλη μου που κοιμόταν δυο θέσεις πιο μπροστά.
Συνέχισε να μου τρίβει το μουνί πάνω από τη φόρμα και μόλις η ανάσα μου έγινε γρήγορη, έβαλε το χέρι του μέσα και μου τρέλανε την κλειτορίδα. Έχωσε τα δάκτυλα του τα τεράστια στο μουνί μου και έχυσα αμέσως ενώ αυτός μου έκλεινε το στόμα. Αφού δε μας έβλεπε κανείς έτσι δίπλα-δίπλα, μου χαμήλωσε το σώμα, μου έφερε τα πόδια σε θέση ανάσκελα και ήρθε από πάνω μου και με γάμησε.

Το μισό λεωφορείο ήταν άδειο γιατί θα γεμίζαμε κόσμο στην Αλεξανδρούπολη. Μόλις τελείωσα με τα δάκτυλα του, μου έβαλε κουβέρτα. Ακούμπησα στην άκρη το κεφάλι και με κάλυπτε το διπλό κάθισμα μπροστά. Μπήκε μέσα μου ενώ φαινόταν μόνο η κουβέρτα. Αν γύριζες πίσω και κοίταζες θα έβλεπες μόνο την κουβέρτα. Ήμουν τέλεια καλυμμένη με το καυλί του μέσα μου.
Με γαμούσε αργά να μην ακουστώ και μου έκλεινε το στόμα. Τελείωσε μέσα μου. Η κουβέρτα ήταν χάλια και μου σκούπισε το μουνάκι με αυτήν.

Η αναμονή ήταν μεγάλη…
Όταν φτάσαμε Κωνσταντινούπολη πήγα αμέσως για μπάνιο. Η φίλη μου ήθελε να πάει για ξενάγηση και εγώ έλεγα ότι νύσταζα και θα πήγαινα πιο μετά. Μου είπε σε πιο δωμάτιο ήταν, δίπλα ήταν άλλωστε, και πήγα. Είχε τελειώσει το μπάνιο και αυτός. Με άρπαξε αμέσως και με φίλησε στο στόμα.
Έπιασε με τα χέρια του στα κωλομέρια μου και άρχισε να με σφίγγει πάνω του. Με λίγες κινήσεις βρέθηκα να τον καβαλάω. Είχε και γυριστό καυλί προς τα πάνω και βρήκε το σημείο G μου και έχυσα σαν τρελή αμέσως, με ελάχιστες κινήσεις.

Με γαμούσε μιάμιση ώρα σε όλες τις στάσεις όχι από κώλο όμως. Μόλις έχυσα πολλές φορές και τελείωσε και αυτός πλυθήκαμε μαζί. Με έγλειψε στο μπάνιο και έφυγα.
Πήγαμε για καφέ και ψώνια. Περιττό να σας πω ότι το βράδυ μετά τη διασκέδαση έφευγα από το δωμάτιο τις Λένας της κολλητής μου και πήγαινα να κοιμηθώ μαζί του. Δεν το πίστευα ότι όλες χτυπούσαν την πόρτα, μια τάχα για ντεπόν, μια για ερώτηση. Να γαμηθούν μαζί του θέλανε.

Μάλιστα την πρώτη νύχτα αυτός μπήκε και μου ζήτησε να του κάνω μασάζ επειδή είχε πονοκέφαλο και έτσι πήγα επειδή έκανα καλό μασάζ και ήξερα ότι η Λένα κοιμάται εύκολα. Με γαμούσε όλη νύχτα. Τρομερό καυλί, τρομερές αντοχές.
Όλη τη μέρα νύσταζα. Ταξίδι μηδέν. Τίποτα δεν κατάλαβα παρά μόνο ότι με γαμούσε όλη μέρα και όλη νύχτα. Όποτε είχαμε χρόνο τον είχα να με γαμάει μετά όλο το τετραήμερο.

Έκανα πολλά ταξίδια έτσι μαζί του και σε νησιά και στη Βουλγαρία και στη μισή Ελλάδα. Για ένα χρόνο τον είχα γκόμενο μόνιμο.
Σε εκείνο το λεωφορείο έχουμε κάνει μεσημεριανά γαμήσια μέσα στα όρθια μόλις έφευγε ο κόσμος. Να μου σηκώνει τη φούστα και να τον χώνει μέσα μου σαν τρελός, όπως είναι τα παράνομα ζευγάρια που λένε: «αμάν να μείνουμε μόνοι!». Τέτοια καύλα είχε το κάθε γαμήσι μας.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")