Περιπέτεια σε νοσοκομείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Το e-mail μου είναι το:

Λοιπόν θα σας πω μια φάση με γιατρό στο ΑΧΕΠΑ... είχα πάει ένα πολύ κοντινό συγγενή για σοβαρό χειρουργείο εκεί. Μετά από παίδεμα ιατρών για τα γνωστά φακελάκια, βρήκα υφηγητή χειρουργό να προσέξει τον δικό μου άνθρωπο αφού από το σόι κανείς δεν...

είχε ούτε το μπλα μπλα αλλά ούτε και τις γνωριμίες.

Ε, λοιπόν αφού παιδευόντουσαν όλοι τόσες μέρες εκεί μέσα, πήγα και με ευγενική θρασύτητα απαίτησα από ένα συρφετό γιατρών μαθητευόμενων και με ειδικότητα να μάθω ποιος είναι ο τάδε... εκείνη τη στιγμή μου απαντάει μέσα σε είκοσι άτομα:

-    «Εγώ!»

-    «Είμαι η τάδε» του λέω. (όνομα επίθετο, συστημένη βέβαια από κορυφή γιατρό πήγα εκεί και γνώριζε απλά επίθετο μου).

-    «Α! Η συνάδερφος γιατρός!» μου λέει.

Εγώ είχα την απαίτηση να μάθω πότε θα γίνει επέμβαση του συγγενή.

-    «Ελάτε στο γραφείο να το συζητήσουμε» μου λέει.

Ωραίος τύπος, γύρω στα πενήντα δύο, ψηλός αρρενωπός άντρας, αρκετά όμορφος θα έλεγα, εντυπωσιακός με λίγα λόγια. Μου ζήτησε να πάμε στο γραφείο λοιπόν και έμειναν κόκαλο όλοι οι συνάδερφοι που με γνώριζε. Μετά από μισή ώρα συζήτηση μου απάντησε ότι θα χειρουργηθεί αύριο το πρωί. Έφυγα χαιρετώντας τον ευγενέστατη και μάλιστα διέκρινα ότι επεδίωκε όλο να μου κάνει χειρονομίες.

Την επόμενη μέρα το πρωί άρχισε η επέμβαση και τελείωσε κατά τις δύο. Τον περίμενα μαζί με το σόι έξω από γραφείο του και διάλεξε να μιλήσει μόνο μαζί μου και όχι με όλους τους άλλους. Πέρασα μέσα και μάλιστα έκλεισε την πόρτα αλλά δεν πήγε το μυαλό μου στο πονηρό.

-    «Όλα πήγαν καλά. Δεν αφαιρέσαμε το έντερο. Η επέμβαση ήταν τέλεια. Οι διαγνώσεις ήταν λάθος» μου είπε.

Η χαρά μου ήταν τόσο μεγάλη που του είπα όντας όρθιοι και οι δύο:

-    «Χίλια ευχαριστώ για όσα κάνατε!»

Και πήγα να τον αγκαλιάσω, σαν πατέρα ξέρεις στοργικά, αλλά αυτός με πήρε στην αγκαλιά του. Με έσφιξε πάνω του και με φίλησε στο στόμα. Σοκ εγώ! Δεν το περίμενα. Προσπάθησα να ξεφύγω από την αγκαλιά του αλλά τίποτα. Με έσφιγγε τόσο πολύ πάνω του και δεν άφηνε το στόμα μου από το δικό του. Με φιλούσε με γλώσσα και όσο και να τον απέφευγα ήταν τρομερά χειροδύναμος. Η ανάσα μου έγινε έντονη. Του ζήτησα να με αφήσει και μου είπε:

-    «Δεν μπορώ… έχεις τόσο καυλωτικό πρόσωπο και σώμα που με τρέλανες από χθες!»

Εντωμεταξύ φορούσα παντελόνι. Γεμάτος κώλος, μπούτια, μεγάλα βυζιά, μπλουζάκι χωρίς σουτιέν κίτρινο και μαύρο παντελόνι. Ήδη ένιωθα να φουσκώνει το καυλί του που τριβόταν πάνω στη μουνάρα μου και μου χούφτωνε τα βυζιά και τα κωλομέρια μου. Του έλεγα να με παρατήσει αλλά με τίποτα… συνέχιζε μέχρι που έβαλε το στόμα του στις ρώγες μου και το χέρι του μέσα από παντελόνι πάνω στο στρινγκ και μου έτριβε τρομερά το μουνί μου. Η ανάσα μου είχε γίνει έντονη… όσο αντιστεκόμουν τόσο καύλωνε.

Κάποια στιγμή, άρχισε να ρουφάει έντονα τα στήθη μου. Τα πήρε με τα δυο χέρια και τα έβαλε στο στόμα του. Καύλωσα τρελά! Με πήγε στον καναπέ. Εγώ ανέβασα το παντελόνι και έκανα να φύγω αλλά πάλι με έπιασε, με έβαλε κάτω, μου άνοιξε τα πόδια και μου κατέβασε το παντελόνι και με έγλυφε. Είχα τρελαθεί και ήθελα… αλλά αισθανόμουν σαν πουτάνα που πλήρωνε το γιατρό με γαμήσι.

-    «Με έχεις καυλώσει τόσο πολύ που είναι αδύνατον να ηρεμήσω. Θα με ξεκουράσει το να χύσω. Τόση ώρα χειρουργείο… Είσαι τρομερό θηλυκό καυλόμουνο που τρέχουν τα ζουμιά σου και θα στα καταπιώ! Άσε ελεύθερο τον εαυτό σου και τελείωσε στο στόμα μου…» μου είπε.

Με ρούφαγε τρομερά και έχυσα απανωτά δυο φορές στο στόμα του ενώ αυτός μου έβαζε δάκτυλο στον κώλο και έπαιζε το καυλί του. Ήταν μεγάλο με χοντρό κεφάλι, τρομερό! Μόλις ηρέμησα και ενώ με είχε ξαναπάρει αγκαλιά και με φίλαγε πάλι με πάθος στο στόμα, εγώ τον χτύπαγα με τα χέρια να ξεκολλήσει από πάνω μου. Με πήγε κολλητά πάνω του ως την όρθια βιβλιοθήκη, πήρε μια καπότα την έβαλε στο καυλί του αλλά πριν με έβαλε να του κάνω πίπα, να σκύψω και να τον πάρω στο στόμα. Με έπνιγε όπως γονάτισα στο λαρύγγι. Ήταν μεγάλος και χοντρός πολύ και μου πίεζε βίαια το καυλί του στο στόμα μου.

Δεν ήθελε να χύσει ακόμη εκεί μέσα και πέρασε την καπότα στο καυλί του, με γύρισε στα τέσσερα, άνοιξε τελείως τα πόδια μου, ακούμπησα τις παλάμες στον καναπέ το δερμάτινο και μου το έχωσε μέσα μου. Είχα πεθάνει από καύλα! Με δυο κινήσεις ξανάχυσα και τρελάθηκε, δεν το περίμενε. Τότε μου το έχωσε βαθιά δυνατά ως τη μήτρα. Με έβριζε:

-    «Καριόλα, ξέκωλο! Καλά είπα ότι είσαι θεόμουνο πλασμένο για γαμήσια μόλις σε είδα. Μου τρελαίνεις τον πούτσο!»

Με γαμούσε τόσο δυνατά, λυγίζοντας προς την πλάτη μου να πιάνει κλειτορίδα και να την παίζει, που έχυσε αμέσως. Δεν χόρτασα γαμήσι. Μάλιστα έβγαλε καπότα και όπως ήμουν με ανοιχτά τα πόδια, άφησε τα χύσια του στο πάτωμα. Μετά πήρε χαρτί, μου σκούπισε το μουνί και το πάτωμα και κάθισε στην καρέκλα.

-    «Ηρέμησα καύλα μου… αλλά λίγο ακόμη θα το ήθελα…» μου λέει.

Με έβαλε να του κάνω πίπα και μόλις ψιλοκαύλωσε με σήκωσε, με έβαλε στον καναπέ να κάτσω εκεί και ήρθε από πάνω μου. Έτριβε το καυλί του στα μουνόχειλα, στην  κλειτορίδα και μου ρούφαγε τα βυζιά ενώ τα δάκτυλα του τα έχωνε στο στόμα μου. Μόλις ένιωσε ότι καυλώνει πολύ σηκώθηκε, με έβαλε να κάτσω και μου το δίνει πάλι στο στόμα μου. Με μια απότομη κίνηση με έριξε μπρούμυτα, μου το έχωσε στο μουνί και με γαμούσε τελείως πλάκα εγώ κάτω, ενώ τα δάκτυλα του ενός χεριού τα είχε στο στόμα μου και τα άλλα στο κωλαράκι μου.

-    «Όχι εκεί! Είμαι στενή, πονάω!» του έλεγα αλλά τίποτα, αυτός συνέχιζε.

Με γύρισε ανάσκελα, μου σήκωσε τα πόδια ψηλά και μου κάρφωσε μέσα στη μήτρα το καυλί του. Με γάμησε πολλή ώρα έτσι και μετά με πήρε αγκαλιά πάνω του χωρίς να το βγάλει από μέσα μου, και βυζαίνοντας τις ρώγες μου είχε μελανιάσει το στήθος… αλλά είχε τόσο γλυκό καυλί που έλεγα: «μέχρι να χύσει και μετά τέλος, δεν θα με ξαναδεί». Το σεβάστηκε και από κώλο δεν με πήρε. Με έχυσε ενώ ήμουν πάνω του. Μια ώρα γαμήσι και δεν το έβγαλε από μέσα μου. Με είχε ώρα αγκαλιά και μετά αφού έβγαλε την καπότα και σκουπιστήκαμε, μου λέει:

-    «Πήγαινε κάνε ένα μπανάκι τώρα μωρό μου και τα λέμε πιο μετά…»

Είχα βρει καθαρά ντους και πήγα κι έκανα, αφού πήρα μαζί μου πετσέτα. Αισθανόμουν τόσο πουτάνα, τόσο άσχημα, που δεν κοίταζα καν τον συγγενή μου στα μάτια. Το απόγευμα μετά τις επτά, ήρθε επισκεπτήριο κι αυτός. Ούτε να τον κοιτάξω στα μάτια δεν μπορούσα. Αυτός ήταν σοβαρός ασφαλώς μέσα στον κόσμο. Ξημέρωσα εκεί να προσέχω τον συγγενή και να σκέφτομαι: «Εγώ η κυρία πόσο ξεφτιλίστηκα με τον μαλάκα και είχα βάλει και γνωριμία κορυφή γιατρό να του μιλήσει! Ξεπλήρωσα με το μουνί μου σε είδος τον μαλάκα…».

Επί μέρες τον απέφευγα και αισθανόμουν τόσο ντροπή… Τελικά, ένα βράδυ ενώ έφευγα, μόλις πήγα να πάρω το αμάξι μου, με φωνάζει και επειδή είχε κόσμο δεν μπόρεσα να κάνω τη χαζή. Με παίρνει αγκαλιά…

-    «Κοπελάρα μου! Έλα να σε πάω ως το σπίτι» μου λέει και οι συνάδελφοι του μας κοίταζαν.

Και γυρίζοντας προς αυτούς, τους λέει:

-    «Αυτά παθαίνεις αν έχεις γειτόνισσα συνοδό ασθενή. Υποχρεώσεις…» χαμογελώντας.

Μπήκα με το ζόρι μέσα στο αμάξι του. Το χέρι του πήγε αμέσως στο μουνί μου. Με πήγε λίγο πιο κάτω σκοτεινά και άρχισε να με φιλάει.

-    «Σε θέλω, το καταλαβαίνεις; Μη με κάνεις να σε πάρω μέσα στον κόσμο…» μου λέει.

Εγώ δεν ήξερα τι να πω. Με καύλωνε ο πούστης άσχημα! Κούκλος και να ασχολείται τόσο μαζί μου; Σκυμμένος και με το στόμα του και τα χέρια του μόνο, με το παίξιμο και χώσιμο στο μουνάκι μου, με έκανε να χύσω δυο φορές! Μόλις ηρέμησα μου λέει:

-    «Βλέπεις ότι δεν κοιτάω το καυλί μου μόνο, αλλά πρώτα εσένα. Δεν καταλαβαίνεις ότι με ανάβεις;»

Η απάντηση μου ήταν να τον πάρω ένα τσιμπούκι αλλά δεν έχυσε, δεν ήθελε να χύσει στο στόμα μου. Μου ζήτησε να πάμε κάπου ερημικά που ήταν και άφοβα και δέχτηκα. Είχα ερεθιστεί τρομερά. Σε όλη τη διαδρομή τον χάιδευα και μου έπαιζε το μουνί. Σε ένα σημείο μου έβγαλε τελείως τη μπλούζα.

-    « Άστα εδώ, είναι σκοτεινά» μου λέει. «Τέτοιες βυζάρες τις θέλω ανοιχτές».

Μόλις φτάσαμε κάπου ερημικά σε ένα δασάκι βγήκαμε έξω και με πήρε κολλητά πάνω του. Κατέβασε το παντελόνι και τον πίπωσα. Δεν άντεξε πολλή ώρα. Άνοιξε το ντουλαπάκι έβαλε καπότα, με έβαλε να στηρίξω στο κάθισμα τα χέρια μου και μου το έχωσε μέσα μου. Είχα πεθάνει στην καύλα από το χύσιμο και πάλι με έκανε με λίγες κινήσεις να χύσω. Όσο έχυνα τόσο καύλωνε αυτός και έχυσε γρήγορα. Μου λέει:

-    «Ρε καριόλα πόσο εύκολα τελειώνεις; Δεν μου έχει ξανατύχει αυτό!»

Πέταξε την καπότα και με χάιδευε. Ενώ κάναμε τσιγάρο του εξήγησα τι αισθανόμουν και ότι ποτέ δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. Δεν είναι δυνατόν να γαμάει κάθε καυλιάρα συνοδό που συναντάει. Αυτός μου είπε ότι πρώτη φορά του έτυχε να αντιδράει με τόσο πάθος και να μην τον νοιάζει η δουλειά και ο κόσμος. Είναι παντρεμένος και  το κακό ήταν αυτό, αλλά δεν έχουν ερωτική επαφή εδώ και καιρό και του έλειψε το πάθος που το ξαναβρήκε τώρα. Μου ζήτησε συγγνώμη για ότι έγινε αλλά δεν μπορούσε. Τα θέλω του ήταν πιο ισχυρά.

-    «Άλλωστε»  μου λέει, «σου έδειξα ότι ήθελα να τελειώνεις πρώτα εσύ και όχι εγώ. Αν ήμουν άρπα κόλα θα έχυνα και τέλος. Δεν γαμιέσαι θα έλεγα, κάποτε θα χύσεις. Ούτε θα σε έγλυφα καν...»

Με την συζήτηση ανάψαμε και άνοιξε την πίσω πόρτα. Φιλιόμασταν πάλι ενώ τα χάδια στα βυζιά και στη μουνάρα μου ήταν με παθιασμένα. Τον τρέλαινε το υγρό μουνί μου  που ήταν συνέχεια υγρό, τα μεγάλα βυζιά και ο κώλος μου. Του άρεσαν πολύ οι ζουμερές βυζάρες μου και το πρόσωπο μου που ήταν τόσο όμορφο. Γενικά η θηλυκότητα μου. Δεν του έτυχε να ξανακαυλώνει τόσο γρήγορα. Σκεφτόμουν: «Τέτοιος μεγάλος πούτσος και να μην ξενογαμάει;». Αλλά τι με ένοιαζε εκείνη την ώρα; Τον ήθελα μέσα μου.

Δεν άργησε να μου το χώσει, όρθια στη αρχή, και μετά πάνω στο καπό αυτός και εγώ πάνω του. Μετά με γύρισε πλάτη και μου έγλειφε την κωλοτρυπίδα. Μου έκανε τόσο γλύψιμο που γέμισα υγρά από το μουνί μου μέχρι πίσω στο κωλαράκι μου, το οποίο μια ώρα το παίδευε με δάκτυλα και γλώσσα. Μετά μου ζήτησε να με πάρει από εκεί. Μου λέει:

-    «Χόρτασε το μουνάκι σου; Τώρα θα σε πάρω λίγο από κώλο να δούμε πόσο στενή είσαι. Μωρό μου σιγά-σιγά πρέπει να στο ανοίξω κι αυτό. Και μην ξεχνάς, ότι δεν θα σε πονέσω…»

Όσο μου το έλεγε τόσο πίεζε την κωλοτρυπίδα σιγά-σιγά να μπει μέσα μου. Πονούσα αλλά σκεφτόμουν: «θα τον αφήσω, έληξε». Τον ήθελα τον πούστη σαν τρελή. Με καύλωνε η πούτσα του. Χοντρή και μεγάλη. Δεν ήταν για τον κώλο μου. Την ώρα που σκεφτόμουν αυτά, έκανε μια απότομη κίνηση και μπήκε μέσα μου. Ούρλιαξα από πόνο ενώ αυτός μου έλεγε:

-    «Μωρό μου σιγά - σιγά θα πονάς πιο πολύ… ενώ έτσι μια και έξω στον πάτο θα το συνηθίσεις…»

Κουνιόταν μέσα μου χωρίς να το βγάζει. Κάθε φορά που το έβγαζε μετά από ώρα πονούσα και έλεγα να μην ξαναμπεί αλλά μπήκε και τελείωσε μετά από ώρα μέσα μου χωρίς να το βγάλει.

-    «Τώρα»  μου λέει «μωρό μου η έκπληξη! Θα δεις να μεγαλώνει στην κωλάρα σου μέσα από μόνο του και πόσο καλό γαμιά έχεις γνωρίσει!»

Δεν το πίστευα ότι θα συνέχιζε. Άρχισα να ηρεμώ όταν άρχισε να μπουκώνει με τις κινήσεις του πάλι το κωλαράκι μου. Πονούσα ακόμη αλλά τα χύσια του μαλάκωσαν τον πόνο και το άνοιγμα του κωλαράκου μου και άρχισα να τον αναζητώ εγώ. Πότε θα μπει και θα βγει από μέσα μου και μάλιστα σήκωνα και τη μέση μου να κολλήσει μέσα μου ενώ τα χέρια του είχαν μπει στο μουνί μου. Τέσσερα δάκτυλα το έτριβαν όπως ποτέ άλλοτε! Όλα μαζί μέσα να με μπουκώνουν. Είχα λυσσάξει.

Τον ένιωθα άνετα στην κωλάρα μου και με τρέλαινε. Βγήκαμε από το αμάξι έχοντας κολλημένο μέσα μου το καυλί του και κάθισε στη θέση και εγώ πάνω του και το καυλί του στον κώλο μου που γέμισε τα μπούτια μου χύσια. Μου έτριβε το μουνί και έχυνα απανωτά όμως δε σταματούσε να μου μιλάει πρόστυχα και να με ανάβει. Κάποια στιγμή άρχισε να με παίρνει όρθια και να μου λέει:

-    «Να το ταΐσουμε και το μουνάκι λίγο...»

Και έτσι όπως είμαι, με κάνει να σκύψω και άρχισε να γαμάει μία το μουνί, μία τον κώλο μου. Είχα χύσει κάπου δέκα φορές και δεν άντεχα άλλο. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου και μόλις τελείωσα μου το δίνει στο στοματάκι και μου λέει:

-    «Τώρα αγαπούλα μου θα το πάρεις και στο στόμα. Ο σωστός γαμιάς αφού σκίσει καλά ένα πουτανάκι και το ποτίσει μουνί - κώλο, μετά το δίνει και στόμα για ευχαριστώ στο γαμιά της…»

Δεν αντιστάθηκα και τον κατάπια όλο μέχρι τελευταία σταγόνα. Τον είχα στο στόμα. Ήταν τρομερά παθιάρικο γαμήσι. Είχαμε ιδρώσει. Κάναμε τσιγάρο και το  επόμενο γαμήσι μας ήταν δίπλα σε θάλασσα… παραλία, νύχτα, Περαία. Πρώτα στην αμμουδιά και μετά μέσα στο νερό. Με γαμούσε επί ένα εξάμηνο. Πλέον χαθήκαμε με ψάχνει. Ρωτάει σε φίλους αλλά ήταν παντρεμένος. Εγώ τον λαχταρούσα συνεχώς και με το άστατο ωράριο τους δύσκολα να τον είχα δικό μου. Πάντως από κώλο μου έμαθε και μια αλοιφή  για να μην πονάω και να το κάνω μια  φορά την εβδομάδα γιατί έλεγε:

-    «Η συχνή χρήση κάνει ζημιά στη γυναίκα αργότερα».

Καλά κάνει ο άντρας και όπου βρει γαμάει κώλο, αλλά μια φορά την εβδομάδα είναι  νορμάλ. Γενικά μου φέρθηκε τέλεια. Από σκύλα που αισθανόμουν στην αρχή, μετά ήταν ο πιο γλυκός, τρυφερός και με τρομερά προσόντα γαμιάς.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")