Παραλίγο βιασμός

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία που σας γράφω ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσω την ενήλικη σεξουαλική μου ζωή. Συνέβη σε ένα ταξίδι αναψυχής. Για καιρό κουβαλούσα πολλές ενοχές για αυτό μου συνέβη.

Κυρίως γιατί δεν μπόρεσα ποτέ να το θεωρήσω σαν κάτι κακό.

Με αυτή την ιστορία δεν θέλω με τίποτα να νομιμοποιήσω την αδυναμία ή την ανωμαλία του καθενός που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο έναν άνθρωπο και δεν θέλω να δώσω λάθος εντυπώσεις.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γερμανία και εκεί ήταν που έκανα την πρώτη μου σχέση που κράτησε μόνο δύο εβδομάδες γιατί την σταμάτησα φοβούμενη τους γονείς μου. Μη νομίσετε ότι είναι κακοί άνθρωποι, η αυστηρότητα τους είναι επειδή αισθάνονται ξένοι και δεν θέλουν να δίνουν δικαιώματα.

Εκείνη την εποχή αυνανιζόμουν πολύ συχνά ιδιαίτερα στις διακοπές γιατί δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω έκτος από το να γυμνάζομαι και να φαντασιώνομαι αγόρια.

Κοιτάζοντας πίσω καταλαβαίνω το μέγεθος της δικιάς μου καταπίεση και σε τι συμπεριφορές με οδηγούσε. Δεν ήταν λίγες η φορές που έπαιρνα σκοτεινά δρομάκια και σκεπτόμουν να ακολουθήσω κάποιον άγνωστο που μου μίλαγε πρόστυχα. Μέχρι τότε δεν είχα δοκιμάσει κάτι ριψοκίνδυνο αν και το ήθελα και όταν έγινε αυτό το περιστατικό αφέθηκα. Ήταν συναινετικό αν και πολλές φορές σκέφτομαι ότι για κάποια άλλη κοπέλα στην θέση μου θα ήταν βιασμός και τότε νιώθω αηδιασμένη με τον εαυτό μου.

Ο πατέρας μου λοιπόν όταν ζούσε στην Γερμανία ήταν γραμμένος σε έναν κυνηγετικό σύλλογο και μερικές φορές τον χρόνο μαζεύονταν για να γιορτάσουν. Είχα πάει δύο φορές μαζί του όταν ήμουν μικρότερη αλλά συνήθως με άφηνε στην θεία μου και πήγαινε με την μητέρα μου.

Μείναμε σε κάτι που ήταν σαν στρατόπεδο, σε ένα κτίσμα με πολλά μικρά δωμάτια. Ήταν τέσσερις το πρωί όταν σηκώθηκε ο πατέρας και πήγε να συναντήσει την παρέα του. Εγώ ήμουν ξύπνια γιατί όταν με έπιανε το αυτοκίνητο δεν είχα ύπνο, έτσι μαζί με άλλες τρεις γυναίκες βγήκα στο μπαλκόνι και κοίταζα το πλήθος.

Ήταν Εντυπωσιακό γιατί ήταν μαζεμένοι πάνω από εκατό κυνηγοί ανάμεσα τους και γυναίκες, όλοι με τα όπλα τους και σκέφτηκα ότι από μια τουφεκιά να έριχναν δεν θα έμενε τίποτα ζωντανό στην περιοχή. Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω τι πήγαν να κάνουν μέσα στην νύχτα.

Το πλήθος ήταν χωρισμένο στα δύο, από την μία μεριά που βρίσκονταν ο πατέρας μου, ήταν ο μεγάλος όγκος και από την άλλη όσοι προσπαθούσαν να ξυπνήσουν με καφέ και τσιγάρο. Μαζί τους υπήρχε και ένας τύπος που φαίνονταν ότι ξεχώριζε. Ήταν ψηλός, ξερακιανός με μαύρο μούσι. Κρατούσε ένα μακρύ δίκαννο και κοιτούσε προς την μεριά μας.

Και οι υπόλοιπες γυναίκες τον είχαν καταλάβει και η διπλανή μου με σκούντησε και μου το είπε. Κοίταξα στην μεριά του και με κοίταζε κατάματα. Αισθάνθηκα σαν να ήμασταν μόνοι σε όλο το στρατόπεδο, εγώ και εκείνος. Δεν φοβόμουν όμως γιατί είναι φυσιολογικό για έναν άντρα να κοιτάει τις γυναίκες και ήθελα να δείξω ότι το παίρνω αψήφιστα. Συνέχιζα να τον κοιτάω κατάματα μέχρι που θυμήθηκα ότι μπορεί να με έβλεπε ο πατέρας μου. Η αλήθεια είναι ότι ντράπηκα λίγο και δεν το περίμενα για αυτό χαιρέτησα τις άλλες γυναίκες και επέστρεψα αμέσως στο δωμάτιο μου.

Πρέπει να ήταν έξι παρά όταν σηκώθηκα, η μάνα μου δεν είχε ξυπνήσει και σκέφτηκα ότι ήταν καλύτερα έτσι γιατί δεν θα με έστρωνε στην δουλειά. Πήρα το δρόμο για τα μπάνια που μαζί με τις τουαλέτες ήταν σε ξεχωριστό κτίριο. Καθώς πήγαινα δεν είδα κανέναν στον δρόμο μου. Περίμενα να ζεστάνει ο λέβητας το νερό για να κάνω μπάνιο όταν άκουσα στην πόρτα χτύπημα και πήγα να ανοίξω. Είχα περάσει σύρτη γιατί είχε αέρα και όταν άνοιξα λίγο την πόρτα είδα με έκπληξη ότι ήταν ο άντρας που μας κοίταζε μπροστά από τους κοιτώνες. Πέρασε μέσα το χέρι του για να μην μπορέσω να κλείσω την πόρτα. Έσπρωξε την πόρτα και εγώ έκανα πίσω και τότε συνειδητοποίησα ότι είχε και το δίκαννο μαζί του.

Το σημάδεψε στο πρόσωπο μου και όπως κοίταζα τις κάνες του όπλου ένιωσα όλες τις δυνάμεις μου να με εγκαταλείπουν. Ήρθε από πίσω και ακούμπησε το δίκαννο στα πλευρά μου και ασυναίσθητα σήκωσα τα χέρια ψηλά. Με το όπλο συνέχεια πάνω μου με διέταξε να κλείσω την πόρτα από μέσα και να βγάλω όλα μου τα ρούχα. Κατέβασε το δικό του παντελόνι και το βρακί του και με κοίταζε τραβώντας μαλακία μέχρι να καυλώσει. Με προειδοποίησε ξανά να μην φωνάξω, αν και δεν με απείλησε με βία, και με έστειλε να κάτσω όρθια με τα χέρια στον τοίχο και τα πόδια ανοιχτά.

Μετά από λίγο με ακολούθησε και μπήκε μέσα μου με ορμή. Δεν ήμουν ερεθισμένη και η διείσδυση ήταν κάπως επώδυνη, αλλά ένιωσα κάποια ανακούφιση όταν κατάλαβα ότι είχε φορέσει προφυλακτικό. Για να του κόψω την φόρα τραβιόμουνα προς τα μπροστά και έβγαζα την πούτσα του από μέσα μου. Τελικά τραβήχτηκε από μέσα μου, άφησε το όπλο στο πλάι και έπιασε το δεξί μου χέρι από τον καρπό και το έστριψε. Με πονούσε άλλα όχι πολύ και συνέχισε να στρίβει μέχρι που σταμάτησα να αντιδρώ τελείως. Τότε έβαλε τον πούτσο του μέσα μου αλλά πριν αρχίσει εγώ του είπα ότι ήθελα να σαλιώσω.

Ήθελε να είχε τον έλεγχο και ξαφνιάστηκε που του ζήτησα κάτι. Εγώ μέχρι εκείνη την στιγμή δεν τον είχα δυσκολέψει καθόλου έτσι με άφησε να σαλιώσω το μουνί μου και τον πούτσο του και τον άφησα να κρέμεται.

Στο επόμενο στάδιο έπιασε τα μαλλιά μου και τράβηξε το κεφάλι μου πίσω και για μερικά λεπτά μπαινόβγαινε μέσα μου με σταθερό ρυθμό μέχρι που δέχτηκα ένα χτύπημα στο αριστερό μάγουλο.

Έβαλα το χέρι μου για να προστατευθώ από τα χτυπήματα στο πρόσωπο και τον παρακάλεσα να μην μου κάνει σημάδια στο πρόσωπο.

Με άκουσε και κατέβασε τα χτυπήματα πάνω στο στήθος μου και στην κοιλιά μου, πόναγαν πολύ αλλά τουλάχιστον δύσκολα θα έβλεπε κάποιος τα σημάδια. Η αριστερή πλευρά μου από τους ώμους μέχρι και τον μηρό έκαιγαν. Για εκείνον όμως τα πράγματα ήταν καλύτερα από πριν, ανακάλυψα ότι η βίαιη επίθεση είχε κάνει το πέος του σκληρό όσο ποτέ.

Τα χτυπήματα δεν κράτησαν πολύ ίσως γιατί γρήγορα κουράστηκε το χέρι του αν και πιστεύω πως κατάλαβε ότι θα έχυνε. Έβαλε τα χέρια του στους γοφούς μου συνέχισε να μπαίνει μέσα μου πολύ γρήγορα και δυνατά για κανένα λεπτό μέχρι που τελείωσε.

Όταν έχυσε ντύθηκε και εξαφανίστηκε αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή. Για λίγο ένιωθα άσχημα, κυρίως σωματικά, αλλά συνήλθα γρήγορα και μπόρεσα να βάλω τις σκέψεις μου σε σειρά. Πήγα μέχρι την πόρτα για να την μανταλώσω μέχρι να συμμαζευτώ. Έκανα ένα ζεστό μπάνιο και γύρισα στο δωμάτιο μας και για όλους φαινόμουν σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Δεν είχα φοβηθεί για την ζωή μου παρά μόνο όταν με σημάδεψε με το όπλο στην αρχή και όσο έμεινα στο στρατόπεδο ήμουν συνέχεια ερεθισμένη. Το μόνο που ήθελα ήταν να αυνανιστώ αλλά δεν μπορούσα να μείνω μόνη. Έπρεπε να γυρίσουμε σπίτι για κλειστώ στο δωμάτιο μου και να αυνανιστώ μέχρι να φτάσω σε οργασμό.

Από εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να κυνηγήσω μια πιο ενεργή σεξουαλική ζωή.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")