Γαμώντας την καθηγήτρια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Στην τρίτη γυμνασίου μου άρεσε πολύ μια καθηγήτρια που μας έκανε ιστορία και μουσική. Μέσα στη χρονιά φάνηκε ότι ήταν έγκυος και έχασα το ενδιαφέρον μου, αλλά μέχρι τότε είχα...

...μαλακιστεί πολλές φορές για πάρτη της.

Την είδα ένα χρόνο μετά την αποφοίτηση από το λύκειο στο Mall και ήταν πιο όμορφη από ποτέ. Κάτσαμε για καφέ και όση ώρα μιλάγαμε με ενθουσίασε σαν γυναίκα και τελικά της ομολόγησα ότι ήμουν τσιμπημένος μαζί της.
Τότε εξακολουθούσε να ήταν παντρεμένη και δεν τόλμησα να κάνω κάτι παραπάνω και για να πω την αλήθεια δεν νομίζω ότι θα κατάφερνα τίποτα.

Μετά από δύο χρόνια την είδα να βγαίνει από ένα φούρνο στην γειτονιά μου. Με γνώρισε αμέσως μόλις της μίλησα παρότι είχα αφήσει μούσι και μαλλί. Είπε ότι σταμάτησε να δουλεύει δασκάλα και ότι είχε χωρίσει.

Δέχτηκε να βγούμε για καφέ και προχωρήσαμε να κάνουμε σεξ πολύ πιο γρήγορα από ότι ήλπιζα. Σαν γυναίκα ήταν έμπειρη στο κρεβάτι και δεν είχε πολλά ταμπού. Γαμιόταν από μπροστά και από πίσω και έδινε καλό τσιμπούκι αλλά τελικά δεν διέφερε από τις άλλες κοπέλες που είχα κατά καιρούς.

Δεν ήταν πλέον η καθηγήτρια μου και αυτό σε συνδυασμό με την διαφορά ηλικίας, με σταμάτησε να το δω πιο σοβαρά.

Όταν ήρθε το καλοκαίρι έτυχε να περάσω από το σχολείο μου που την είδα για πρώτη φορά. Ήταν γιαπί γιατί το ανακαινίζανε.
Τότε, καθώς χάζευα μου ήρθε η ιδέα ότι αν την κατάφερνα να έρθει μέσα στο κτίριο μπορεί να κατάφερνα να εκπληρώσω την φαντασίωση μου.

Την πήρα τηλέφωνο Σάββατο πρωί και την πήγα στο σχολείο χωρίς να της πω τίποτα για το τι ήθελα. Κάναμε βόλτες στις αίθουσες και όταν πήγα στις τουαλέτες των αγοριών δεν είχε αντίρρηση να με ακολουθήσει μέσα.
Αρχίσαμε να φιλιόμαστε αμέσως αλλά φοβόταν μήπως μας δούνε παρότι το σχολείο ήταν άδειο. Έκλεισα την πόρτα και ακούμπησα τρεις σακούλες μπάζα από πίσω.

Πρώτα απομακρύνθηκε από εμένα και φοβήθηκα ότι το ξανασκέφτονταν αλλά αντί για αυτό άρχισε να κουνιέται και να γελάει μέχρι που γδύθηκε τελείως. Μετά από αυτό χαλάρωσε και έγινε πολύ παιχνιδιάρα. Ήρθε κοντά μου και μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο.
Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι της άρεσε και εκείνης και ότι είχε καυλώσει. Την είχα φαντασιωθεί να γαμιέται με τόσους εκεί μέσα που δεν κρατιόμουν να την γαμήσω στην πραγματικότητα.

Όταν την είδα γονατισμένη μπροστά μου με την πούτσα μου στο στόμα της να μου παίρνει πίπα μου φάνηκε ότι ονειρευόμουν. Δεν κρατιόμουν άλλο την έβαλα να ακουμπήσει στον τοίχο και την πήρα.
Την τον έβαλα και στον κώλο με σάλιο και παρότι την γάμαγα με δύναμη δεν παραπονέθηκε καθόλου και τελικά την έχυσα και στον κώλο.

Αυτό είναι μακράν το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")