Το αναπάντεχα βρώμικο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με την Λίνα είμαστε μαζί εδώ και οκτώ μήνες. Στο κρεβάτι την έχω σχεδόν σκλάβα. Της κάνω τα χειρότερα κι αυτή τα δέχεται με μεγάλη ευχαρίστηση. Η τελευταία της τιμωρία...

ήταν ένα απίστευτο fisting στο κωλαράκι της που της επέφερε έναν κοντά εβδομαδιαίο πόνο, τέτοιο ώστε να κάθεται μόνο σε μαξιλάρι. Φυσικά δεν είχε ιδέα για όλες τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Νόμιζε ότι είμαι μόνο ο επιβήτορας που της σκίζει κάθε τρύπα σε κάθε ευκαιρία.

Με τη φίλη της την Ελένη γνωριστήκαμε ένα βράδυ όταν αποφάσισε να βγούμε με ένα φιλικό της ζευγάρι. Αν και δεν πολύ»γούσταρα ετοιμαστήκαμε και πήγαμε σ ένα μπαράκι και τους περιμέναμε. Σε λίγη ώρα φτάνει ένα χοντρούλικο κοριτσάκι γύρω στα εικοσιπέντε με έναν καραφλό κοντά στα πενήντα κοντό και ξερακιανό.

-    «Η Ελένη και ο Θανάσης» είπε η Λίνα κάνοντας τις συστάσεις.

Το μονο ωραίο πάνω στον Θανάση ήταν το φούσκωμα που είχε στην κωλότσεπη του (βιομήχανος όπως έμαθα αργότερα). Στο τελείωμα αυτής της ξενέρωτης βραδιάς και καθώς γυρνάγαμε σπίτι, άρχισε να μου λέει η Λίνα για την Ελενίτσα διάφορα. Ότι είναι σεξομανής, ότι ο Θανάσης δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, ότι τον έχει μόνο για να της τα χώνει κλπ.

Ένα μεσημέρι που η Λίνα ήταν στην δουλειά, παρατήρησα ότι είχε ξεχάσει ανοικτό το msn της. Μπήκα από περιέργεια και είδα on line την Ελένη. Αφού είπαμε διάφορες μαλακίες γενικά και αόριστα, άρχισα να της την πέφτω άγρια και πρόστυχα. Στην αρχή έλεγε τα γνωστά περί φιλίας κλπ. αλλά μετά από λίγη ώρα μου είπε να ανοίξουμε κάμερες και να μαλακιστούμε. Το κάναμε κι αφού τελειώσαμε και οι δύο της πρότεινα να πάω σπίτι της να τα πούμε κι από κοντά.

Δεν δίστασε ιδιαίτερα και σε μια ωρίτσα ήμουν ήδη στον καναπέ της και τα λέγαμε. Έβλεπα όμως ότι οι ρώγες της ήταν έτοιμες να σκίσουν το ραντάκι της και χωρίς να κολλήσω την βούτηξα και της έριξα ένα τρελό γλωσσόφιλο. Τα ρούχα έφυγαν σε χρόνο ντετέ και βρισκόμασταν στο κρεβάτι της να κάνουμε ένα απίθανο 69. Όπως την έγλυφα και είχα δυο δάχτυλα στην κωλοτρυπίδα της νιώθω την γλωσσούλα της να ψάχνει να βρει την δική μου τρύπα. Έβγαλα έναν αναστεναγμό δίνοντας της το οκ να προχωρήσει.

Αφού την έλιωσε στο γλύψιμο άρχισε σιγά»σιγά να σπρώχνει το δαχτυλάκι της μέσα μου. Το ένα έγινε δύο, τα δύο τρία, και σε λίγο με είχε ανοίξει τόσο πολύ που δεν ένιωθα την σούφρα μου. Σηκώθηκε και με τη μία κάρφωσε τον κώλο της πάνω στο καυλί μου το οποίο μπήκε μέσα στην καυτή κωλοτρυπίδα της λες και έμπαινε σε βούτυρο. Ξαναέφερε τα δάχτυλα της στην δική μου τρύπα και συνέχισε να την ξεσκίζει..

-    «Σ’ αρέσει καριόλη έτσι;»

-    «Μαζί σου θα έκανα τα πάντα μωρή ξεκωλιάρα!»

-    «Τα πάντα;»

-    «Τα πάντα!»

-    «Περίμενε να χύσω και μου το ξαναλές παλιοπούστρα!»

Και σε δυο λεπτά νιώθω τ’ αρχίδια μου να κολυμπάνε στα χύσια της.. Δεν ήθελα και πολύ. Το κατάλαβε, σηκώθηκε, άρπαξε τον πούτσο μου και ήπιε όλο το καυτό του σπέρμα μέχρι που τον στράγγιξε.

-    «Για να σε δω τώρα…»

-    «Τι θέλεις μωρή βρώμα;»

-    «Πάμε στο μπάνιο και θα δεις ξεκωλιάρη άντρα! Πήγαινε μέσα, ξάπλωσε στην μπανιέρα κι έρχομαι…»

Έκανα ότι μου είπε και σε λίγο την βλέπω να έρχεται στο μπάνιο κρατώντας ένα στραπόν στο χέρι της. Το ακουμπάει για λίγο κάτω, φέρνει τη μουνάρα της στην μούρη μου και μου ζητάει να τη φάω. Όπως την έγλυφα αρχίζει να φωνάζει:

-    «Τώρα θα σε κατουρήσω καριόλη. Θα σε γεμίσω με τα χρυσά μου υγρά ολόκληρο!»

Κι αρχίζει να κατουράει στην μούρη μου και να κατεβαίνει προς τα κάτω. Μόλις έφτασε στον πούτσο μου, μου λέει:

-    Γύρνα και κάτσε στα τέσσερα».

Γυρνάω αμέσως κι αρχίζει να κατουράει τον κώλο μου. Μόλις τελείωσε σκύβει, παίρνει το στραπόν κι αφού το φοράει, το ακουμπάει πάνω στην τρύπα μου και πιέζει. Άνοιξε αμέσως με τόσα υγρά και άρχισε να με γαμάει με όλη της τη δύναμη.

-    «Σ’ αρέσει η πούτσα μου πουστράκι;»

-    «Με πεθαίνει ανώμαλη καριόλα!»

-    «Θα σου ματώσω τον κώλο καριόλη, να μάθεις να κερατώνεις την φίλη μου!»

-    «Γάμα με μωρή γαμιόλα, γάμα με όσο θες!»

Αφού χόρτασε τον κώλο μου για κανένα δεκάλεπτο, τον βγάζει και μου λέει να κάτσω στην λεκάνη. Γονατίζει και μου κάνει ένα απίστευτο τσιμπούκι.. Σηκώνεται και βάζει πάλι με τη μία την πούτσο μου στον κώλο της.

-    «Θα χύσω μωρή βρωμιάρα!»

-    «Χύσε στο άντερό μου μωρή πούστρα!»

-    «Πάρτα μωρή ανώμαλη! Πάρτα στο κωλάντερο!!!»

Μείναμε έτσι για κανένα τρίλεπτο.

-    «Δεν σηκώνεσαι να κατουρήσω κι εγώ τώρα;»

-    «Κατούρα μέσα στον κώλο μου ρε καριόλη. Να μου τον ξεπλύνεις κιόλας».

Και πριν τελειώσει την κουβέντα της, έκαιγα με τα κάτουρα μου την κωλοτρυπίδα της. Έσκυψε, μου τον καθάρισε με το στόμα της και με τράβηξε στο μπάνιο να ξεπλυθούμε..

Την άλλη Παρασκευή έχουμε δώσει πάλι ραντεβού. Είμαι περίεργος να δω τι μου ετοιμάζει…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")