Ο ξένος με τις άγριες διαθέσεις

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι ένα αγόρι είκοσι ετών. Γενικά ανωμαλίες και καύλες με την μητέρα μου δεν έχω, ακόμα και μετά από αυτό. Η μητέρα μου χωρισμένη εδώ και αρκετά χρόνια από τον πατέρα μου είχε μια σχέση η οποία τελείωσε και αυτή...

και σκέφτηκα επειδή την έβλεπα έτσι δυστυχισμένη, να της φτιάξω ένα προφίλ σε ένα site γνωριμιών. Βέβαια πήρα τις απαραίτητες προφυλάξεις, αλλά την άφησα να το χειριστεί μόνη της. Δεν ήθελα και φυσικά δεν με άναβε η ιδέα να επιβλέπω τις τυχόν συνομιλίες της.

Λοιπόν, μια μέρα ήρθε ένας άνδρας, ήταν τριαντατεσσάρης, ψηλός γεροδεμένος, πολύ εντάξει παιδί. Η μάνα μου βέβαια με είχε ειδοποιήσει ότι περίμενε ξένο, οπότε ξέραμε. Τον χαιρετήσαμε, τον έλεγαν Μανώλη, μιλήσαμε, φάγαμε και εγώ και ο αδερφός μου πήγαμε για ύπνο.

Εγώ όμως συχνά πυκνά (και το υπογράφω όχι επίτηδες) ξυπνάω τα βράδια. Έτσι έγινε. Ήθελα τουαλέτα, αλλά στο ενδιάμεσο μετά την τουαλέτα, άκουσα ένα γέλιο της μάνας μου. Έσκυψα στην κλειδαρότρυπα και ομολογώ ότι τρόμαξα και νευρίασα. Είδα τον νεοφερμένο ξάπλα στο κρεβάτι, ολόγυμνο, και την μάνα μου επίσης ολόγυμνη…

Γελούσαν και η μάνα μου του έπαιζε το -μεγάλο η αλήθεια είναι- πέος του. Εκείνος την φιλούσε και μετά η μάνα μου του έκανε στοματικό με τόσο πάθος… δεν πίστευα ποτέ ότι η δική μου μάνα κάνει τέτοια πράγματα. Καλά θα μου πείτε, όλες οι γυναίκες κάνουν αλλά αλήθεια κανείς δεν το πιστεύει για την μάνα του.

Σιγά-σιγά ένιωθα να μου σηκώνεται όσο κοιτούσα. Η μάνα μου δεν σιχαινόταν καθόλου ότι έκανε, έβαζε όλο το όργανο στο στόμα της καθώς εκείνος της έδινε ρυθμό και της έλεγε πρόστυχα. Τα αρχίδια του ήταν μεγάλα και η μάνα έδινε γλυψιές και εκεί συχνά. Άλλαξαν πόζα πριν χύσει εκείνος.

Η μάνα μου τώρα τον καβάλησε ενώ αυτός ήταν ανάσκελα. Της είπε:

-    «Πίσω θέλω».

Η μάνα μου αρνήθηκε αλλά εκείνος της τον έβαλε σιγά και της είπε:

-    «Θα δεις, θα σ’ αρέσει…»

Η μάνα μου αρπάχτηκε από πάνω του, από τον πόνο προφανώς, γιατί έκανε γκριμάτσα πόνου, όσο το τεράστιο όργανο χανόταν κάτω από τα οπίσθιά της. Ήταν απίστευτα καυλωμένη αλλά εκείνος ήταν το κάτι άλλο.

-    «Σ' αρέσει;» την ρωτούσε με ένα σαδιστικό χαμόγελο, ενώ την διέταζε να κουνηθεί κιόλας.

Όταν η μάνα μου άρχιζε να λικνίζεται μαζί του, έβλεπα το παχύ του όργανο να ξεγλιστρά προφανώς από τον πρωκτό. Για ελάχιστα δευτερόλεπτα και μετά να ξαναμπαίνει μέσα, καθώς η μάνα μου με πόνο καθόταν πάλι.

Η πιο οδυνηρή στάση βέβαια ήταν μάλλον όταν της είπε να ξαπλώσει ανάσκελα και της τον έβαλε από τον κώλο διότι εκεί η μάνα μου του είπε:

-    «Σταμάτα…»

Αλλά εκείνος μπαινόβγαινε σαν... ναύτης, με τόση καύλα και τρέλα. Τελικά της τον έβαλε και στο αιδοίο. Εκεί ηρέμησαν λίγο οι γκριμάτσες και άρχισαν τα: «αχ και μμμ…» της μάνας μου.

Τελείωσε στο πρόσωπό της με ισπανικό τα οποία κατέληξαν στο στόμα της... περιμένω σχόλια...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")