Άγρια παιχνίδια υποταγής

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Ένας υποτακτικός σκλάβος πηγαίνει στο ραντεβού που είχε με την Αφέντρα του όπου εκεί διαπιστώνει ότι δεν θα είναι μόνοι τους… Βλέπει μια μικρή σκλάβα και την Αφέντρα με πολύ άγριες διαθέσεις. Πρόκειται να περάσει μια βραδιά γεμάτη βασανιστήρια...

Η ιστορία:

Έφτασα στην ώρα μου, στις έξι ακριβώς, όπως είχα διαταχθεί φορώντας κάτω από τα ρούχα μου ένα άσπρο δαντελένιο κιλοτάκι, ζαρτιέρες και κάλτσες. Χτύπησα την πόρτα της Αφέντρας μου και προς μεγάλη μου έκπληξη δεν μου άνοιξε η ίδια αλλά ένα κορίτσι γύρω στα είκοσι ολόγυμνο με ένα κολάρο μόνο, δεμένο στο λαιμό της.

Είδε την απορία μου και μου είπε πως είναι σκλάβα της Κυρίας κι αφού πέρασα μέσα με διέταξε να γδυθώ. Αφού έμεινα μόνο με τα γυναικεία εσώρουχα μου, η μικρή σκλάβα μου έδεσε ένα περιλαίμιο στο λαιμό μου, ίδιο με το δικό της, και μπροστά εκείνη τραβώντας το λουρί, πίσω εγώ στα τέσσερα, με πήγε στο δωμάτιο της Κυρίας. Μόλις μπήκαμε μέσα και είδα την Αφέντρα, έμεινα στα τέσσερα κι έσκυψα το κεφάλι στο πάτωμα και δίπλα μου ήρθε και γονάτισε η μικρή σκλάβα και πήρε την ίδια θέση μ’ εμένα.

Η Κυρία ήρθε πίσω μου κι αφού τράβηξε στο πλάι στο κιλοτάκι εξέτασε τα ξυρισμένα αρχίδια μου, τον πούτσο μου και την κωλοτρυπίδα μου. Την τελευταία φορά με είχε διατάξει όταν θα με ξανακαλούσε να τα έχω ξυρίσει και το είχα κάνει. Αφού έμεινε ικανοποιημένη διέταξε την σκλάβα να σηκωθεί και να φέρει απ’ την ντουλάπα την τσάντα. Η σκλάβα σηκώθηκε από δίπλα μου και μετά από λίγο γύρισε κι ακούμπησε μια μεγάλη τσάντα ταξιδιού στο πάτωμα μπροστά μου.

Η Κυρία την άνοιξε και μέσα πρόλαβα να δω μαστίγια, χειροπέδες κι άλλα πολλά εργαλεία πολύ γνωστά μου. Αμέσως μετά η σκλάβα μου έδεσε τα μάτια με μια δερμάτινη μάσκα και πια δεν έβλεπα τίποτε. Μόνο απ’ τα χέρια τους μπορούσα να καταλάβω ποια μου έκανε τι.
Η Κυρία με διέταξε να σκύψω κι άλλο στο πάτωμα και να φέρω τα χέρια μου πίσω από την πλάτη μου κι έτσι βρέθηκα με το κεφάλι στο πάτωμα κι εκείνη άρπαξε τα χέρια μου και τα έδεσε σφιχτά με μεταλλικές χειροπέδες. Σειρά είχε το στόμα μου, όπου η μικρή σκλάβα μου έχωσε ένα φίμωτρο με λουριά που τα έδεσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Τότε η Αφέντρα μου, μου ανακοίνωσε πως σαν σκλάβα που ήμουν μια και φορούσα γυναικεία εσώρουχα έπρεπε να υπακούω όχι μόνο αυτή αλλά και κάθε άλλη γυναίκα, ακόμη κι αν αυτή ήταν σκλάβα, όπως τώρα ήταν η μικρή. Μου εξήγησε την γυναικεία ανωτερότητα πάνω σε κάθε μαλακισμένο αντράκι σαν εμένα και πως η θέση μας ήταν στα πόδια των γυναικών.

Εγώ αποδεχόμενος απόλυτα τα όσα έλεγε και μη μπορώντας να μιλήσω το μόνο που έκανα ήταν να κουνάω καταφατικά το κεφάλι μου. Τότε μου έβγαλε το φίμωτρο και με ρώτησε άγρια αν έχω καμιά απορία ή αν δεν κατάλαβα κάτι.

-    «Όχι Αφέντρα, δεν έχω…»

-    «Ωραία, σκλάβα!»

Πήγε πάλι στην τσάντα κι έβγαλε από μέσα ένα σωληνάριο με λιπαντική κρέμα και μια τάπα κώλου αρκετά μεγάλη. Ήρθε πίσω μου κι αφού τράβηξε στο πλάι το κιλοτάκι μου, μου άπλωσε την αλοιφή στην τρύπα μου και μου έχωσε σιγά - σιγά την τάπα μέχρι που μπήκε ολόκληρη. Μου το ‘χε κάνει πολλές φορές αυτό αλλά ήταν η πρώτη φορά που μου το έκανε μπροστά σε κάποιο άλλο άτομο και ντράπηκα, έστω κι αν η μικρή ήταν κι αυτή σκλάβα.

Στην συνέχεια η Κυρία μου έλυσε τα χέρια και με διέταξε να σηκωθώ και να δέσω την σκλάβα. Κάτω από τις διαταγές της και την επίβλεψη της έδεσα την μικρή στον τοίχο σε τέσσερις κρίκους με χέρια και πόδια ορθάνοιχτα, όπως επιθυμούσε η Κυρία. Ύστερα μου έδεσε πάλι τα χέρια πίσω απ’ την πλάτη και με διέταξε να γονατίσω και να γλείψω το μουνί της σκλάβας. Η μικρή είχε ένα μικρό ξυρισμένο μουνάκι με πολύ λεπτά ροζ μουνόχειλα και άρχισα να το γλείφω με λαχτάρα και πάθος, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο απ’ την Κυρία.

-    «Δεν γίνεται για να διασκεδάσεις μαλάκα αυτό!»

Κι αρπάζοντας ένα μαστίγιο άρχισε να οργώνει την πλάτη μου και τα κωλομέρια μου. Πόναγα φριχτά αλλά δεν τόλμαγα να κουνηθώ απ’ τη θέση μου ή να σταματήσω το γλειφομούνι στην σκλάβα της.

Στην συνέχεια η Αφέντρα μου έβαλε μανταλάκια στις ρώγες του στήθους μου και μ’ έκανε να τιναχτώ απ’ τον πόνο. Παρά τον πόνο συνέχισα να γλείφω το μουνάκι της σκλάβας και να ρουφάω τα υγρά της που έτρεχαν ασταμάτητα στο στόμα μου. Η μικρή πρέπει να έχυσε τουλάχιστον δυο φορές μέσα στο στόμα μου μέχρι που κάποια στιγμή η Κυρία σταμάτησε να με μαστιγώνει, μου έδεσε ένα κολάρο στο λαιμό μου, και με τράβηξε απ’ την αλυσίδα του. Με πήγε έτσι στα τέσσερα και με έδεσε απ’ το πόδι του κρεβατιού της.

Έμεινα εκεί να την κοιτάζω καθώς εκείνη πήγε πάλι κοντά στην σκλάβα της. Πήρε ένα μαστίγιο κι άρχισε να οργώνει το σώμα της μικρής. Αυτή τιναζόταν και βόγκαγε απ’ τον πόνο αλλά η Αφέντρα απτόητη την μαστίγωνε με ολοένα και με πιο γρήγορο ρυθμό. Σύντομα το στήθος της μικρής έγινε κατακόκκινο απ’ τις λωριδιές που άφηναν οι ουρές του μαστίγιου πάνω της, ενώ δάκρυα έτρεχαν απ’ τα μάτια της.

Η μικρή σκλάβα άρχισε να ουρλιάζει γιατί η Κυρία δεν σταμάταγε με τίποτε το μαστίγωμα κι έτσι εκείνη πήρε ένα φίμωτρο παρόμοιο μ’ αυτό που έκλεινε το δικό μου στόμα και την φίμωσε κι εκείνη. Τώρα η Κυρία την μαστίγωνε με δύναμη στα ορθάνοιχτα δεμένα πόδια της και στα μουνόχειλα της κάνοντας την μικρή να λιώνει απ’ τον πόνο. Μόνο μουγκρητά έβγαιναν πια απ’ το φιμωμένο στόμα της αλλά απ’ τα τινάγματα του κορμιού της μπορούσα να καταλάβω πόσο πολύ πόναγε.

Αφού την μαστίγωσε όσο έκρινε απαραίτητο ήρθε πάλι σ’ εμένα. Με έλυσε και με διέταξε να λύσω την σκλάβα της απ’ τα δεσμά της. Μόλις έλυσα την μικρή εκείνη έπεσε εξαντλημένη στην αγκαλιά μου κι αν δεν την συγκρατούσα θα έπεφτε στο πάτωμα. Το κορμί της ήταν κατακόκκινο απ’ το μαστίγωμα και γεμάτο σημάδια.

-    «Σειρά σου σκλάβα!», φώναξε απότομα.

Μέχρι να καταλάβω πως απευθυνόταν σ’ εμένα, ένα τράβηγμα στο λουρί μου μ’ έκανε να πέσω στο πάτωμα. Με τράβηξε έτσι και με πήγε στο διπλανό δωμάτιο. Εκεί είχε ένα ειδικά διαμορφωμένο πάγκο που με έριξε πάνω του μπρούμυτα. Μου έδεσε χέρια και πόδια ορθάνοιχτα από κρίκους που είχε προσαρμόσει στα πόδια του πάγκου κι έμεινα εκεί αβοήθητος κι απόλυτα εκτεθειμένος.

Έφυγε απ’ το δωμάτιο και με παράτησε εκεί δεμένο να την περιμένω. Πρέπει να πέρασε πάνω από ένα τέταρτο όταν επέστρεψε μαζί με την μικρή σκλάβα. Η μικρή είχε συνέλθει και περπάταγε αγέρωχη πίσω απ’ την Κυρία. Ένας λόγος ήταν μάλλον και το ότι στην μέση της είχε δεμένο ένα μεγάλο χοντρό καυλί. Ήρθε και στάθηκε μπροστά στο κεφάλι μου και χωρίς να μου πει λέξη έπιασε το καυλί της με το ένα της χέρι και το πλησίασε στο στόμα μου.

Εγώ απλά άνοιξα το στόμα μου κι άρχισα να το γλείφω όπως είχα κάνει τόσες και τόσες με την Κυρία. Κάποιες συσπάσεις και βογκητά της μικρής με έκαναν να προσέξω καλύτερα το καυλί της και τότε ανακάλυψα πως ήταν ένα διπλό στραπόν. Στερεωνόταν όπως όλα του είδους του στην μέση της με λουριά αλλά το συγκεκριμένο είχε κι έναν πούτσο προς τα μέσα στο σημείο που ήταν το μουνάκι της. Έτσι εκείνη μου γάμαγε το στόμα κι εγώ με την αντίσταση που προέβαλα στο καυλί της, της γάμαγα το μουνάκι της με τον πούτσο που ήταν καρφωμένος μέσα της.

Η Κυρία πήρε ένα φαρδύ δερμάτινο λουρί κι άρχισε να της μαστιγώνει τον κώλο της. Έτσι, εκείνη με κάρφωνε με μεγαλύτερη δύναμη όπως τιναζόταν μπροστά σε κάθε χτύπημα. Με αποτέλεσμα να μου χώνει το παλούκι της μέχρι το λαρύγγι μου και να χώνεται το δεύτερο καυλί βαθιά μέσα της. Η Κυρία συνέχισε έτσι να ελέγχει το ρυθμό μέχρι που η μικρή τινάχτηκε δυνατά και βογκώντας άρχισε να χύνει πάνω στο καυλί που την γάμαγε με το δικό της σφηνωμένο στο στόμα μου.

Τότε η Κυρία την τράβηξε απ’ το στόμα μου. Πήγε πίσω μου κι αφού μου έβγαλε την τάπα που τόση ώρα ήταν χωμένη στην τρύπα μου, μου έβαλε κι άλλο λιπαντικό. Ήρθε μπροστά μου και με φίμωσε πάλι με το φίμωτρο με την μπάλα που φορούσα και πριν και στην συνέχεια, αφού έπιασε τα κωλομέρια μου και τα τράβηξε διάπλατα ανοιχτά, διέταξε την μικρή να με καρφώσει με το καυλί της.

Το παλούκι της μικρής μπήκε εύκολα μέσα μου. Είχε βοηθήσει η τάπα τόση ώρα χωμένη που με είχε ανοίξει. Η μικρή, προφανώς γιατί ξεσκιζόταν κι εκείνη με το δεύτερο καυλί που ήταν χωμένο μέσα της, έσπρωχνε απαλά και με γάμαγε αρκετά γλυκά.

Η Κυρία έφυγε από κοντά μας και γύρισε ακαριαία με ένα μακρύ μαστίγιο στα χέρια της. Άρχισε μ’ αυτό να οργώνει τα κωλομέρια της μικρής κι έτσι η σκλάβα, άθελα της, με ξέσκιζε άγρια. Τιναζόταν μπροστά για να αποφύγει όσο γινόταν το μαστίγιο και μου κάρφωνε ολόκληρο το καυλί της μέσα μου. Πάλι και πάλι και πάλι η Κυρία μαστίγωνε το κωλαράκι της μικρής ασταμάτητα κι η μικρή με τη σειρά της γαμιόταν και με γάμαγε.

Η μικρή δεν άργησε να χύσει με δυνατούς σπασμούς και βογκητά και η Κυρία την απομάκρυνε από κοντά μου και την άφησε να συνέλθει. Χωρίς να αφήσει το μαστίγιο στάθηκε πίσω μου κι άρχισε να μαστιγώνει άγρια τη γαμημένη τρύπα μου, τα κωλομέρια μου και την πλάτη μου.

Ήμουν τόσο καλά δεμένος κι ακινητοποιημένος που δεν μπορούσα να κουνηθώ χιλιοστό. Έτσι δεχόμουν αδιαμαρτύρητα το βούρδουλα να με οργώνει και το μόνο που έλεγα μέσα απ’ το φίμωτρο μου ήταν: «Ευχαριστώ Κυρία» που ήξερα πόσο της άρεσε. Κάποια στιγμή το μαστίγωμα σταμάτησε κι εκεί που σκέφτηκα πως όλα τέλειωσαν, η Κυρία μου έχωσε απότομα μια μεγαλύτερη τάπα στην ξεσκισμένη πια κωλοτρυπίδα μου. Με ένα βογκητό την ρούφηξα ολόκληρη και μέχρι να συνηθίσω το μέγεθος της να με ξεσκίζει και να πάρω μια ανάσα, το μαστίγιο προσγειώθηκε πιο δυνατά πάνω στα κωλομέρια μου.

Τα ένιωθα κατακόκκινα, να έχουν πάρει φωτιά αλλά η Κυρία ασταμάτητα ανεβοκατέβαζε το μαστίγιο και δεν άφηνε σπιθαμή του κορμιού μου ακάλυπτη. Όταν η Κυρία έκρινε πως μαστιγώθηκα αρκετά, με έλυσε απ’ τον πάγκο και μου έβγαλε την τάπα, το φίμωτρο και το περιλαίμιο. Το μόνο που άφησε ήταν οι χειροπέδες στα χέρια μου. Το ίδιο έκανε και στην μικρή σκλάβα. Της έβγαλε το στραπόν και της έδεσε κι εκείνης τα χέρια με ίδιες χειροπέδες. Μας πήγε και τους δύο στο μπάνιο και μας διέταξε να μπούμε στην μπανιέρα. Εκεί μας έριξε πάνω μας υγρό σαπούνι και στην συνέχεια με το λάστιχο με πίεση μας έπλυνε τα κορμιά μας με μισό-κρύο νερό.

Στην συνέχεια και χωρίς να μας λύσει τα χέρια, μας πέταξε μια πετσέτα και μας διέταξε να σκουπίσει η μία σκλάβα την άλλη και να πάμε μέσα μόλις τελειώσουμε. Όταν πήγαμε στο δωμάτιο της, μας έλυσε τις χειροπέδες και μας διέταξε να φορέσουμε η κάθε μια τα ρούχα μας. Έτσι φορέσαμε ασορτί σουτιέν, δαντελένια κιλοτάκια, ζαρτιέρες και κάλτσες κι από ένα ζευγάρι γόβες.

Μας έβαλε δίπλα - δίπλα και μας έβαλε μανταλάκια με αλυσιδίτσες στις ρώγες των βυζιών μας. Ήταν όμως σταυρωτά δεμένες έτσι που τα κλιπ με τις αλυσίδες μας έδεναν μεταξύ μας. Στην συνέχεια μας έστησε στα τέσσερα και αφού άλειψε τις κωλοτρυπίδες μας με λιπαντικό, μας έβαλε από μια τάπα μέσα στα κωλαράκια μας και μας διέταξε να μην τολμήσει καμιά μας και της βγει γιατί αλίμονο μας. Ύστερα μας έδεσε με περιλαίμια και αλυσίδες κι έφυγε απ’ το δωμάτιο κλειδώνοντας πίσω της την πόρτα και σβήνοντας το φως.

Πρέπει να μας άφησε περισσότερο από μια ώρα εκεί δεμένους και καυλωμένους και τους δύο. Το μόνο που ακουγόταν ήταν οι καυλωμένες μας ανάσες έτσι που ακουμπούσαμε ο ένας στην άλλη. Δεν τολμούσαμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο όσο κι αν το θέλαμε γιατί από στιγμή σε στιγμή μπορεί να έμπαινε στο δωμάτιο να μας ελέγξει. Πράγματι, κάποια στιγμή ακούστηκε το κλειδί στην πόρτα και φως πλημμύρισε το δωμάτιο.

-    «Μπράβο σκλαβάκια μου! Βλέπω δεν κουνηθήκατε απ’ τη θέση σας… ήρθε η ώρα να ανταμειφθείτε γι’ αυτό…»

Ήρθε κοντά μας κι αφού μας έβγαλε τα φίμωτρα, απευθύνθηκε σ’ εμένα:

-    «Θέλεις να γαμήσεις τη σκλάβα μαλάκα;»

-    «Μάλιστα Κυρία, το θέλω πολύ!», απάντησα πολύ καυλωμένος.

-    «Εσύ σκλάβα, θες να σε γαμήσει η τσούλα μου;»

-    «Ναι Κυρία, το θέλω…», απάντησε η μικρή με τρεμάμενη φωνή.

-    «Ωραία, αλλά θα γίνει με το δικό μου τρόπο τσουλίτσες μου!», είπε γελώντας και μας έβγαλε τα κλιπ απ’ τις ρώγες μας.

Τιναχτήκαμε κι οι δύο απ’ τον πόνο αλλά δεν μας άφησε περιθώρια. Έπιασε την σκλάβα και τη σήκωσε όρθια, την τράβηξε και την έστησε σκυμμένη με τα χέρια να ακουμπάνε στο κρεβάτι της κι ύστερα τράβηξε κι εμένα. Με σήκωσε και με πήγε πίσω απ’ την σκλάβα. Προσπαθούσα να ισορροπήσω πάνω στα τακούνια μου και να μην πέσω. Μου τράβηξε στο πλάι το κιλοτάκι μου κι έβγαλε έξω τον τεράστιο απ’ την καύλα πούτσο μου. Μ’ έπιασε απ’ το καυλί μου και με τράβηξε κοντά στην σκλάβα, της τράβηξε κι εκείνης το δικό της βρακάκι στο πλάι και κρατώντας τον πούτσο μου τον οδήγησε στην καυτή μουνότρυπα της μικρής.

Καυτή στενή και υγρή μουνότρυπα που με τρέλαινε. Ο πούτσος μου παλλόταν μέσα της και σπαρταρούσε απ’ την καύλα. Η Κυρία ήρθε πίσω μου κι άρχισε να με χτυπάει στα κωλομέρια μου μ’ ένα μαστίγιο ιππασίας.

-    «Γάμα την σκλάβε!», με διέταξε και ξεκίνησα να τη γαμάω όσο καλύτερα μπορούσα.

Μπαινόβγαινα στην στενή τρυπούλα της που μου ρούφαγε και μου έσφιγγε τον πούτσο μου. Το μαστίγιο έπεφτε ασταμάτητα και μου φλόγιζε τα κωλομέρια μου κι η τάπα μου ήταν χωμένη ακόμη στον κώλο μου και με ξέσκιζε. Πρώτη έχυσε η μικρή και το μουνάκι της κυριολεκτικά βύζαξε τον πούτσο μου έτσι που σφιγγόταν γύρω του. Έπεσε εξαντλημένη πάνω στο κρεβάτι και με παρέσυρε μαζί της. Πέφτοντας πάνω της έχυσα κι εγώ βαθιά στη μουνότρυπα της. Μείναμε εκεί εξουθενωμένοι με την Κυρία να μας κοιτάζει ικανοποιημένη απ’ το θέαμα που της προσφέραμε.

Όταν συνήλθαμε μας έβγαλε τις τάπες απ’ τα κωλαράκια μας και μας διέταξε να κάνουμε μπάνιο, να καθαρίσουμε τα όργανα της και το χώρο. Εκείνη θα έφευγε για βόλτα κι όταν γυρνούσε δεν ήθελε να μας βρει εκεί. Το τελευταίο πράγμα που είπε φεύγοντας ήταν το Σαββατοκύριακο να είμαστε ελεύθερες και οι δύο γιατί θα μας χρειαστεί.

Το: «Μάλιστα Κυρία» βγήκε ταυτόχρονα απ’ τα χείλη και των δυο μας.

(Copyright protected OW ref: 15325)