Τρίο στη Μυτιλήνη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Λοιπόν σας είχα γράψει δυο ιστορίες: «Η 40άρα φουρνάρισσα» και «Σεξ στην Μυτιλήνη». Οι δύο ιστορίες σμίγουν σ’ αυτήν που θα διαβάσετε παρακάτω...

Είναι Σάββατο πρωί και ξυπνώ κατά τις δέκα. Έχω φτιάξει κι ένα φραπεδάκι και ακούω μουσική απ’ το ραδιόφωνο. Χτυπά το τηλέφωνό μου και ήταν η Κατερίνα (βλέπε ιστορία: «Η 40άρα φουρνάρισσα»), και μου λέει ότι όπου να 'ναι φτάνει στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Μου έκανε έκπληξη η κουφαλίτσα...!

Ντύνομαι και πάω στο λιμάνι να την υποδεχτώ. Κατεβαίνει και με αγκαλιάζει και με φιλάει με γλώσσα μπροστά στον κόσμο! Εγώ της λέω να ησυχάσει και να την πάω στο σπίτι μου να τακτοποιήσει τα πράγματά της. Αφού τακτοποιεί τα πράγματά της, την πηγαίνω για καφέ στο Central (καφετέρια).
Εκεί έρχεται μετά από λίγο και η Μαρία (βλέπε ιστορία: «Σεξ στην Μυτιλήνη»), με μια φίλη της και κάθεται λίγο πιο πέρα χωρίς να με δει. Εγώ της έκανα νόημα μπας και με δει και να έρθει στο τραπέζι μας κι εκείνη ήρθε. Είπαμε ένα σωρό μαλακίες για να περάσει η ώρα και η φίλη της Μαρίας έφυγε γιατί την πήρε τηλέφωνο ο γκόμενος της. Έτσι, κανονίζουμε να πάμε οι τρεις μας για μπάνιο.

Πηγαίνουμε στη Σκάλα Καλλονής και καθόμαστε στις ξαπλώστρες, μπαίνουμε στο νερό και αρχίζουμε να πειράζουμε ο ένας τον άλλον, εγώ μέσα απ' το νερό πιάνω το ένα κωλομέρι της Κατερίνας και με το άλλο μου χέρι πιάνω τον κώλο της Μαρίας. Και οι δυο τους δεν μου έφεραν αντίσταση, απλά έπαψαν να χαζογελάνε και να μιλάνε. Οπότε τους λέω:

-    «Κορίτσια, θέλω να πραγματοποιήσω ένα κρυφό μου όνειρο. Θέλω να κάνω τρίο μαζί σας, είστε μέσα;»

Η Κατερίνα γυρνάει και με κοιτάζει με ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά και μου λέει:

-    «Εγώ είμαι μέσα!»

Και η Μαρία μου πιάνει τον κώλο και με φιλάει.
Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και πηγαίνουμε στο σπίτι μου. Αμέσως εγώ τους λέω να γδύνουν η μία την άλλη κι εκείνες άρχισαν να γδύνοντα. Η Κατερίνα φιλάει την Μαρία κι εκείνη διστάζει και λέει:

-    «Δεν έχω ξαναπάει με γυναίκα…»

-    «Ούτε εγώ χρυσή μου, πλάκα θα έχει!» της απαντά η Κατερίνα.

Τότε την αρπάζει η Μαρία και την φιλάει με πάθος. Εγώ να έχω γδυθεί και να τραβάω μαλακία βλέποντάς τες να γδύνονται. Ξαπλώνω στο κρεβάτι με την πούτσα μου να είναι τέντα καυλωμένη και έρχονται κι αυτές και αρχίζουν να μου τη γλύφουν. Είχα τέτοια καύλα που σηκώνομαι αρπάζω την Κατερίνα την ξαπλώνω και την αρχίζω στο γαμήσι ενώ η Μαρία να παίζει το μουνί της. Βγάζω την ψωλή μου και πιάνω την Μαρία απ' τα μαλλιά και την βάζω να μου τον γλύψει. Η Κατερίνα βαράει το μουνί της και με παρακαλάει να την γαμήσω.

Βάζω τη Μαρία να κάτσει με το μουνί της στο πρόσωπο της Κατερίνας όσο η Κατερίνα είναι ξαπλωμένη και εγώ να την γαμάω αργά-αργά. Ξαφνικά η Μαρία αρχίζει να φωνάζει απ' τα γλυφομούνια που της κάνει η Κατερίνα και γέρνει προς την μεριά μου και με φιλάει. Μόλις με φιλάει νιώθω την πούτσα μου να παίρνει φωτιά και αρχίζω να γαμάω την Κατερίνα στα γρήγορα."

-    «Ααααα… Ααααα… Ααααα… Ααααα.. Αααα! Ναιαιαι! Ααααα!!!»

Βγάζω την ψωλή μου και βάζω στα τέσσερα την Μαρία. Της αλλάζω τα φώτα! Την γαμάω αλύπητα και της αρέσει της καυλιάρας.

-    «Ωωωωω! Χρηστο με γεμίζεις. Ααα, ααα, ωωωωαα, αααου, αααααα!!!»

Να στάζουν τα υγρά της απ' το μουνάκι της και να νιώθω το μουνί της να συσπάται. Έρχεται σε οργασμό και αρχίζει να σπαρταράει. Με κάνει μούσκεμα! Έχυσε πάνω μου τα υγρά της η μουνάρα της. Η Κατερίνα βάζει το κεφάλι της κάτω από τα πόδια της Μαρίας και βάζω την ψωλάρα μου στο στόμα της και χύνω τα καυτά μου χύσια στο όμορφο στοματάκι της.

Όλη μέρα μέχρι και την Κυριακή το βράδυ αυτό γινόταν. Γαμιόμασταν τόσο πολύ που θα μπορούσαμε να είμαστε πορνοστάρ και οι τρεις μας!!! Τα καλύτερα γαμήσια τα έκανα στη Μυτιλήνη και όταν θα ξαναπάω θα ήθελα πολύ να ξαναγαμήσω μουνάκια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")