Βιασμός σε συνέχειες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Υπόθεση: Μια γνωριμία μέσα στο site και αμέσως κατάλαβαν ότι δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο. Έδωσαν γρήγορα ραντεβού να συναντηθούν για ένα ξέσκισμα δίχως τελειωμό.

Η ιστορία:

Γνωριστήκαμε εδώ… στο xstream. Λίγες κουβέντες είπαμε μόνο στο chat και δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο. Και οι δυο θέλαμε το ίδιο πράγμα.. να ξεσκιστούμε χωρίς τελειωμό και τα λόγια ήταν περιττά. Κλείσαμε αμέσως ραντεβού στο σπίτι μου.

-    «Δεν θέλω να μιλήσουμε για τίποτα, δεν θέλω να το συζητήσουμε, απλά άνοιξε την πόρτα και κάνε ότι θες».

-    «Εντάξει! Θα σε περιμένω την ώρα που είπαμε…»

Ήταν τα τελευταία λόγια αυτά καθώς δεν υπήρχε λόγος για κάτι παραπάνω. Ο σκοπός δεν ήταν να μιλήσουμε, ούτε να γνωριστούμε παραπάνω για να νιώσουμε πιο οικεία. Αυτό θέλαμε, να είμαστε άβολα σαν άγνωστοι που μοιράζονται την πρώτη τους εμπειρία μεταξύ τους. Ούτε για μια νύχτα, ούτε για πάντα.

Σκοπός ήταν το άγριο, αχόρταγο, έντονο, χωρίς ενδοιασμούς, ωμό πήδημα. Φαίνεται να μην έχει συναισθήματα και πάθος, όμως αντιθέτως κατέληξε να αναβλύζουν από μέσα του χίλια μύρια που δεν τα είχαμε καν φανταστεί στην πρώτη συνομιλία.

Το χτύπημα στην πόρτα ακούστηκε στην αναμενόμενη ώρα. Δεν το σκέφτηκα καθόλου, ούτε δίστασα λεπτό. Άνοιξα την πόρτα και την είδα εκεί να με κοιτά με ένα υπέροχο χαμόγελο. Χαμογέλασα και την κοίταξα για λίγο. Την πλησίασα, άρπαξα το μαλλί και την έφερα κολλητά στα χείλη μου. Σαν άμεση ικανοποίηση τύλιξε το ένα της πόδι γύρω μου και σφίχτηκε πάνω μου. Τριβόταν έντονα πάνω μου καθώς τα χείλη μας δαγκώνονταν. Τα χέρια μου εξερευνούσαν για πρώτη φορά το κορμί της. Το λείο δέρμα της.

Σήκωσα το μικρό φόρεμα για να ανακαλύψω ένα μικροσκοπικό κομμάτι ύφασμα για εσώρουχο. Ήθελα να το σκίσω εκείνη την στιγμή, όμως η ιδέα να το κάνω προς το παρόν στην άκρη μ’ ερέθιζε ακόμα πιο πολύ. Ακόμα στην πόρτα ήμασταν, όταν με τα δάχτυλα μου έψαξα και βρήκα την πίσω είσοδό της. Την βούτηξα με μανία μέσα και την ένιωσα να της φεύγει μια βαθιά ανάσα. Με κοίταξε σαν να ντρεπόταν που βρισκόμασταν ακόμα στην είσοδο. Την κοίταξα πιο άγρια και υποτάχθηκε. Την τράβηξα με τα δάχτυλα και την γύρισα να κοιτά προς τα έξω ενώ άνοιξα το παντελόνι μου. Γλίστρησα πίσω της δυνατά.

Το περίμενε και το ήθελε, ήταν προετοιμασμένη. Ήξερα πως δεν θα αντέξω στην πρώτη φορά αρκετά. Τόση ώρα την περίμενα και δεν είχα σκοπό να σπαταλήσω ενέργεια σε αυτοϊκανοποιήσεις. Κάθε μου κίνηση τράνταζε το κορμί της και την άκουγα να το απολαμβάνει. Άκουγα να μου λέει πως θέλει κι άλλο, πιο πολύ, πιο δυνατά. Τόσο πιο πολύ της έδινα. Την τράβηξα βίαια μέσα και έκλεισα την πόρτα. Η αντοχή μου έφτασε στα όριά της. Την έσπρωξα στον τοίχο και την έβαλα να σκύψει στον πούτσο μου. Όχι μόνο δεν αντιστάθηκε αλλά τα μάτια της γυάλισαν.

Με πολύ γρήγορες κινήσεις με κατάπιε ολόκληρο. Δεν κρατιόμουν άλλο και ξεχύθηκα στο στόμα της, στον λαιμό της, στο πρόσωπό της. Δεν πίστευα αυτό που έβλεπα, αυτό που άκουγα. Το Απολάμβανε με τον πιο πρόστυχο τρόπο που ήταν δυνατό. Μάζεψε κάθε μου σταγόνα και την εξαφάνισε μέσα της με τόση απόλαυση.

Θα ήθελα κανονικά να καθίσω να ξεκουραστώ. Όμως μου διεγείρεις διαρκώς την φαντασία με τόση σεξουαλικότητα που έχεις, που με κολλάς. Θέλω τώρα αμέσως κι άλλο. Είναι η σειρά σου τώρα να τελειώσεις, να δω το κορμί σου να τρέμει. Χαμηλώνει πάλι και με ερεθίζει σαν να μην είχε συμβεί τίποτα πριν δυο λεπτά. Σε θέλω τώρα τόσο μα τόσο έντονα και βίαια. Σε πιάνω και σε πετώ στο πάτωμα. Πιάνω τα πόδια σου και σε διπλώνω καθώς καρφώνομαι μέσα σου δυνατά και πάλι.

Με γρήγορες κινήσεις μπαινοβγαίνω και σε βρίζω. Όσο σε βρίζω, τόσο πιο πολύ ανάβεις, τόσο πιο κοντά στον οργασμό φτάνεις. Νιώθω το υγρό σου μουνάκι να πάλλεται, να σφίγγεται και να με δυσκολεύει. Τόσο πιο πολύ δυναμώνω. Βιασμός είναι αυτό μου λες και σ’ αρέσει. Σε καυλώνει καθώς βλέπω το κορμί σου να δυναμώνει να σφίγγει όλο και πιο πολύ.

-    «Βίασε με ρε! Σκίσε με!», φωνάζεις κι από μέσα σου ο οργασμός ξεπηδά με φωνές που θα ακούσουν όλοι οι διπλανοί.

Συνεχίζω έντονα χωρίς να σταματώ μέχρι να μην μπορείς να κουνηθείς άλλο. Βογκάς και το απολαμβάνω και ερεθίζομαι τόσο πολύ. Δεν θα τελειώσει έτσι αυτή η βραδιά, θα έχει πολλές συνέχειες. Ήδη σε θέλω πάλι και ξέρω θα με θες ξανά…

(Copyright protected OW ref: 15443)