Με την γυναίκα του πρώτου μου ξαδέρφου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Να ξαναθυμίσω λίγο ποιος είμαι. Φοιτητής, εικοσιτριών χρονών, από ένα χωριό της Ρόδου, που του αρέσει να παίζει με την αδερφή του. Σήμερα θα πω κάτι που συνέβη το προηγούμενο σαββατοκύριακο που κατέβηκα στο νησί για δύο μέρες,...

μάλλον αυτό που συνέβη φεύγοντας από το νησί.

Η αδερφή μου με την παρέα της έχει πάει στην Κρήτη. Εγώ κατέβηκα για σαββατοκύριακο στο νησί, έχοντας πάντα μονόκλινη καμπίνα και για την επιστροφή. Στο λιμάνι για την επιστροφή, βλέπω τον πρώτο μου ξάδερφο με την γυναίκα του κρατώντας ένα σακ βουαγιάζ. Δυο λόγια γι αυτούς...

Τυπικές σχέσεις με τον ξάδερφο μου, του οποίου η γυναίκα, η Μαρία γύρω στα είκοσι τέσσερα, 1.75 περίπου ξανθιά, με φοβερό βυζάκι, αλλά το δυνατό της σημείο είναι ο κώλος της. Ένα κωλαράκι στητό, στρογγυλό να εξέχει από το υπόλοιπο σώμα της. Την έχω δει μερικές φορές στην παραλία και δεν σας κρύβω ότι έχω χύσει για πάρτη της.

Επιστροφή Κυριακή Αυγούστου από Ρόδο θα πει χαμός στο λιμάνι. Μπαίνω στο καράβι χωρίς να προσέξω για τα ξαδέρφια, και πηγαίνω αμέσως να αφήσω τα πράγματα στην καμπίνα. Αφού πια έχει φύγει το καράβι, κατεβαίνω στο σαλόνι για καφέ και προσέχω την Μαρία να κάθεται σε ένα καναπέ μόνη της. Όπως είναι φυσικό πάω κοντά της και διαπιστώνω ότι ταξιδεύει μόνη της για την Αθήνα. Συνεχίσαμε την συζήτηση περί ανέμων μέχρι κάποια στιγμή που θα πήγαινα για ύπνο στην καμπίνα.

-    «Εσύ δεν πάς για ύπνο;»

-    «Μπα δεν βρήκαμε καμπίνα, εδώ θα την βγάλω».

-    «Ρε χαζή είσαι; Έλα στην δικιά μου, μόνος μου είμαι».

-    «Σοβαρά;» μου λέει.

-    «Αν δεν έχεις πρόβλημα που κοιμάμαι με το σλιπ...» της λέω εγώ χαμογελώντας.

-    «Μπα κι εγώ έτσι κοιμάμαι...» είπε και αυτή.

Σηκώθηκε και πήγαμε στην καμπίνα.
Μπήκα στο μπάνιο και μετά από ένα πολύ γρήγορο ντους βγήκα τυλιγμένος με μια πετσέτα χωρίς να φοράω τίποτα. Αμέσως μπήκε η Μαρία. Όσο σκεφτόμουνα ότι είναι μαζί μου στην ίδια καμπίνα, καύλωνα φοβερά. Έβγαλα την πετσέτα και έβαλα ένα σλιπάκι αντρικό στρινγκ που το μοναδικό κομμάτι ύφασμα που είχε μπροστά ήταν διαφανές, και που με το ζόρι κρατούσε την πούτσα μου μέσα.

Όπως ήμουνα γυρισμένος προς το κρεβάτι και έφτιαχνα τον υπολογιστή για να δούμε (υποτίθεται) καμιά ταινία, βγαίνει από την τουαλέτα η Μαρία με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω της.

-    «Αλήθεια το έλεγες ότι κοιμάσαι μόνο με το σλιπάκι;» με ρωτάει.

-    «Φυσικά!», της λέω εγώ και γυρνάω προς το μέρος της.

Αμέσως το βλέμμα της έπεσε στο καυλί μου που λίγο το κεφαλάκι εξείχε από το στρινγκ.

-    «Μη που πεις ότι φταίω εγώ γι’ αυτό;», λέει με μια έκφραση περισσότερο φιλαρέσκειας.

-    «Εσύ φταις βέβαια!» της λέω εγώ.

-    «Και τώρα τι θα γίνει;»

-    «Ε, τι θα γίνει;» της λέω. «Θα μπω στην τουαλέτα να την παίξω για να ηρεμίσω λιγάκι...»

Τότε βγάζει την πετσέτα και βλέπω ότι φορούσε ένα κατάλευκο στρινγκάκι που μόνο τα μουνόχειλα της έκρυβε και μου λέει:

-    «Γιατί στην τουαλέτα; Εγώ δεν είπες ότι φταίω; Ε, εγώ θα σε βοηθήσω να ηρεμίσεις...»

Έτσι όπως στεκόμουνα, σκύβει κατεβάζει το σλιπάκι μου, πιάνει απαλά την πούτσα μου, και αρχίζει να την χαϊδεύει πολύ αργά. Φέρνει κοντά το στόμα της και βγάζοντας την γλώσσα, βάζει σάλιο μόνο στο καυλί μου που ήταν κατακόκκινο και πρησμένο από την καύλα, και συνεχίζει να μου την παίζει.

Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να κρατηθώ για πολύ. Ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι ενώ με το ένα της χέρι κρατούσε και έπαιζε με την καυλωμένη πούτσα μου, το άλλο το είχε βάλει μέσα στο στρινγκάκι της και χάιδευε το μουνί της.

-    «Ρε Μαρία, αμαρτία δεν είναι; Κι εγώ αλλά κι εσύ είμαστε τόσο πολύ καυλωμένοι. Αμαρτία δεν είναι να την βγάλουμε μόνο με μαλακία;»

-    «Το ξέρω μωρό μου...» λέει αυτή και σπρώχνοντάς με ελαφρά, με ρίχνει στο κρεβάτι.

Χωρίς να βγάλει το στρινγκάκι της έρχεται από πάνω μου, πιάνει την πούτσα μου με το ένα χέρι και την οδηγεί στο μουνί της, αφού με το άλλο χέρι σπρώχνει στα πλάγια το στρινγκ της, και αρχίζει να χαϊδεύει το καυλί μου πάνω στα μουνόχειλα της χωρίς να το βάζει μέσα. Μετά από αρκετή ώρα (έτσι τουλάχιστον νόμιζα εγώ) με μια απότομη κίνηση κάθεται πάνω στο καυλί μου και το χώνει όλο μέσα της. Αρχίζει στην κυριολεξία να χορεύει πάνω στην πούτσα μου, με τέτοιο ρυθμό που απορώ πως κρατήθηκα και δεν έχυσα αμέσως.

Εγώ την κρατούσα με τα δυο μου χέρια από τα κωλομάγουλα που μόνο μ’ αυτή την αίσθηση έπρεπε να είχα χύσει εκατό φορές. Μετά από λίγο την σπρώχνω να σηκωθεί από πάνω μου και την γονατίζω στο κρεβάτι. Πάω από πίσω της, βάζω με τη γλώσσα μου μπόλικο σάλιο στην κωλοτρυπίδα της, και αρχίζω να της την χαϊδεύω με το καυλί μου. Σπρώχνω σιγά-σιγά, και νιώθω την ζεστασιά του κώλου της. Η κωλοτρυπίδα της ήταν πολύ στενή, και καταλάβαινα ότι μαζί με την καύλα που ένιωθε πονούσε και λιγάκι.

Με σιγανές κινήσεις τον έσπρωξα μέσα στον κώλο της μέχρι που τα αρχίδια μου της χάιδευαν τα μουνόχειλά της. Συνέχισα να την γαμάω έτσι, μέχρι που ένιωσα ότι δεν μπορούσα πια να κρατήσω τα χύσια μου.

-    «Θα χύσω μωρό μου...» της λέω.

-    «Στο στόμα μου καύλα. Θέλω να τα πιώ όλα! Να τα ρουφήξω...» μου λέει αυτή.

Βγάζω την πούτσα μου από τον κώλο της, γυρνάει γρήγορα και μου τον παίρνει στο στόμα της. Δεν τον έγλυφε μόνο... τον ρουφούσε.

-    «Χύνω καύλα μου, χύνωωωω!!!»

-    «Ναι μωρό μου, χύσε τα καυτά σου χύσια στο στόμα μου!»

Με μια φοβερή αίσθηση καύλας, άρχισα να χύνω στο στόμα της Μαρίας και αυτή να μου τα ρουφάει αχόρταγα. Όση ώρα μου έκανε τσιμπούκι χάιδευε, έσφιγγε δηλαδή τα αρχίδια μου.

-    «Τόση καύλα είχα να νιώσω πάρα πολύ καιρό...» λέει η Μαρία.

-    «Κι εγώ μωρό μου. Αλήθεια, στην Αθήνα που θα μείνεις;» τη ρωτάω.

-    «Σε μια ξαδέρφη μου».

-    «Γιατί δεν έρχεσαι στο σπίτι μου που λείπει η αδερφή μου και είμαι μόνος;» της λέω εγώ.

-    «Μμμμμ… καλή ιδέα!» λέει η Μαρία χαμογελώντας όλο υπονοούμενα. «Θα περάσουμε καλά αυτές τις τρεις μέρες! Αν βοηθήσεις κιόλας να πραγματοποιηθεί η φαντασίωση μου…»

-    «Τι φαντασίωση;» τη ρωτάω.

-    «Να με πηδάει κάποιος και ταυτόχρονα να κάνει τσιμπούκι σε μια καυλωμένη πούτσα και μετά να γαμάει έναν αντρικό κώλο κι εγώ να του κάνω τσιμπούκι» λέει και αρχίζει πάλι με το χέρι της να μου χαϊδεύει το καυλί που άρχισε πάλι να καυλώνει...

Η συνέχεια αργότερα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")