Η γκόμενα στο Mayo

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το περασμένο Σάββατο είχα πάει στο Mayo με ένα φίλο μου και είχαμε κάτσει στο μπαρ και πίναμε μπιράκια. Κάποια στιγμή ήρθαν δίπλα μου δυο κοριτσάκια δεκαοκτώ...

χρονών και το ένα φορούσε ένα μαύρο κολάν που έμπαινε όλο στον κώλο της και από μέσα φορούσε ένα μαύρο στρινγκάκι όπου φαινόταν και μια κοντή μπλούζα. Είχε ένα κωλαράκι τρέλα, κορμάρα τέλεια και βυζιά μπάλες μπάσκετ.

Εγώ γούσταρα φαΐ και λέω του Πέρι να του κεράσει ένα ποτάκι.

-    «Ευχαριστώ!» μας είπε.

-    «Το Θεό που σε έκανε καύλαρο!» της απάντησα.

Μου γέλασε και της έκλεισα το μάτι. Από εκείνη την στιγμή με κοιτούσε συνέχεια. Σηκώθηκε μια στιγμή και χόρεψε και μου έκανε κάτι κόλπα που με καύλωνε όλο και περισσότερο.

Μετά που έκατσε, πήγα της μίλησα και μετά από πέντε λεπτά την πιάνω και της δίνω ένα γλωσσόφιλο που από ότι κατάλαβα καύλωσε και αυτή.

Μετά ο φίλος μου έφυγε και έμεινα μαζί της. Κατά τις τρεις η ώρα φύγαμε και μπήκαμε στο αμάξι μου και την πήγα σε ένα μέρος που δεν μας έβλεπε κανείς και μου πήρε πίπα.

Μετά πήγαμε σπίτι μου και την πήγα κατευθείαν στο κρεβάτι μου, της έβγαλα το κολάν και της έπιανα τα κωλομέρια, όπου ξεχώριζα από το μαύρο στρινγκάκι της.

Μετά που λέει:

-    «Βάλε μου τον πούτσο σου στο υγρό μουνάκι μου…»

Και ενώ της πασπάτευα τα βυζιά, μου τον πιάνει και μου κατεβάζει το τζιν με το μποξεράκι και άρχισε να μου τραβάει μαλακία. Μετά την πιάνω, την βάζω κάτω και της ανοίγω τα πόδια και μου λέει:

-    «Ξέσκισε με καυλιάρη μου!»

Όταν της τον έβαλα στο μουνί της άρχισε να φωνάζει όσο δυνατά μπορούσε. Μου είχε κάνει την πλάτη όλο γρατζουνιές. Μετά την σηκώνω και την στήνω στα τέσσερα και άρχισα να της τον βάζω από τον κώλο. Τότε πρέπει να την άκουσε όλος ο Ξηροπόταμος.

Μετά από μια ώρα άγριου γαμησιού, την βάζω να γονατίσει και της γέμισα τη μούρη χύσια.

Μετά κάναμε ένα τσιγάρο και την άλλη μέρα έφυγε. Από τότε έχουμε βρεθεί άλλες τρεις φορές όπου την γάμησα και έφυγε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")