Στον καναπέ με το φίλο μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με τον φίλο μου είμαστε μαζί κάτι παραπάνω από ένα χρόνο. Τα φτιάξαμε πέρσι στα μέσα της χρονιάς, πηγαίναμε λύκειο ακόμη. Μετά ήρθαν οι Πανελλαδικές, δώσαμε περάσαμε, και οι δύο μακριά από την Αθήνα, αλλά δεν...

καταφέραμε να πετύχουμε στην ίδια πόλη.

Έτσι, εγώ μένω τώρα Θεσσαλονίκη και αυτός Κομοτηνή. Αρχές Δεκέμβρη, αποφασίσαμε ότι είναι καλή εποχή για να τον επισκεφτώ στην Κομοτηνή και να περάσουμε λίγες μέρες μαζί στο σπίτι του, λίγο πριν να γυρίσουμε στην Αθήνα για τα Χριστούγεννα. Ο κολλητός του είχε περάσει και αυτός στην Κομοτηνή και νοικιάσανε μαζί ένα σπίτι για να μοιραζόμαστε τα έξοδα, και τις κραιπάλες..

Ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα στην Κομοτηνή και προσπάθησαν και οι δυο τους να με κάνουν να αισθανθώ πολύ φιλόξενα. Ένα βράδυ είχαμε πάει στο πάρτι ενός παιδιού που έμενε στην άλλη άκρη της πόλης. Είχαμε πιεί αρκετά, η ώρα ήταν περασμένη και οι δικοί μου δεν ήθελαν να γυρίσουμε στο σπίτι γιατί έμεναν μακριά.

Έτσι, πήγαμε στο σπίτι ενός φίλου τους που ήταν ένα τετράγωνο παρακάτω, και εκεί την πέσαμε στους δύο καναπέδες που υπήρχαν στο σαλονάκι. Εγώ με τον φίλο μου στον ένα, και ο κολλητός του στον άλλο. Το παιδί που είχε το σπίτι θα έμενε στην γκόμενά του εκείνο το βράδυ.

Με έπεισαν να βγάλω το τζίν μου γιατί δεν ήταν άνετο για να κοιμηθώ με αυτό. Μέχρι να πεις κύμινο είχαν και οι δυο τους γδυθεί. Ήθελαν και αυτοί να είναι άνετα… Δεν ήταν βέβαια αυτή η πρώτη φορά που τους έβλεπα γυμνούς, αλλά η ιδέα ότι ο κολλητός του φίλου μου ήταν γυμνός μπροστά μου και μπροστά στο φίλο μου με άναβε πολύ, πάρα πολύ!!!

Την πέσαμε στους καναπέδες και ανοίξαμε την τηλεόραση χαμηλόφωνα. Φυσικά ο φίλος μου και εγώ αρχίσαμε να χαμουρευόμαστε και πολύ γρήγορα έμεινα τελείως γυμνή. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την κουβέρτα πάνω από τα γυμνά κορμιά μας, από σεβασμό προς τον κολλητό μας.

Πρέπει να ένιωθε πολύ μόνος ο καημενούλης εκεί στον άλλο καναπέ. Καταλάβαμε ότι σίγουρα μας άκουγε αλλά αυτό δεν μας σταμάτησε από το να ολοκληρώσουμε την επαφή μας.

Καθώς ο φίλος μου ανεβοκατέβαινε μέσα μου, χώνοντας μου τον πούτσο του όλο και βαθύτερα, έριξα μια ματιά προς τον κολλητό του. Ήταν γυμνός και έκανε πως κοιμόταν, ήταν ολοφάνερο όπως πως είχε σηκωθεί, η στύση του φαινόταν ξεκάθαρα κάτω από την κουβέρτα με την οποία ήταν τυλιγμένος.

Η δικιά μας κουβέρτα έπεσε και μας άφησε τελείως ξεσκέπαστους να είμαστε γυμνοί μπροστά στον φίλο μας και να πηδιόμαστε σαν να ήταν η τελευταία μας ευκαιρία. Η ιδέα ότι κάνουμε ολόγυμνοι έρωτα μπροστά σε κάποιον τρίτο επίσης γυμνό σε συνδυασμό με το σκληρό μεγάλο πέος του φίλου μου που μπαινόβγαινε μέσα μου αλύπητα, με άναβαν αφάνταστα!

Κατάλαβα πως ο κολλητός μας άρχισε να την παίζει και αυτό με εκτίναξε στα ύψη. Τη στιγμή της μέγιστης ολοκλήρωσης, όταν ο φίλος μου έχυνε τα πάντα μέσα μου, μου ψιθύρισε «σ’ αγαπώ»..

Ήταν μια από τις καλύτερες ερωτικές εμπειρίες που είχα ποτέ μου και πιστέψτε με ανυπομονώ να βρεθώ στην Κομοτηνή ξανά, σε ένα πάρτι μαζί τους..

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")