Παράνομος έρωτας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Οι γονείς μου είναι ελληνικής καταγωγής αλλά δεν ευτύχισαν μαζί. Χώρισαν όταν ήμουν δεκαπέντε και εγώ πήγα να μείνω με την μητέρα μου. Όταν παντρεύτηκε για δεύτερη φορά μετακομίσαμε στο Βερολίνο και εγώ έχασα όλες τις παρέες μου.

Όπως καταλαβαίνεται τα δύο χρόνια που έμεινα μαζί τους μέχρι να φύγω για σπουδές δεν ήταν και τα καλύτερα.

Στα δεκαοκτώ έφυγα για να σπουδάσω σε άλλη πόλη και συγκεκριμένα, νοίκιασα με μια κοπέλα σε ένα προάστιο είκοσι πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από την σχολή. Μου άρεσε το μέρος γιατί ήταν ήσυχο και δεν φοβόσουν για την εγκληματικότητα.

Οι σεξουαλικές μου προτιμήσεις εκείνη την περίοδο της ζωής μου ήταν προς τους μεγαλύτερους άντρες. Οι παρέες μου ήταν νορμάλ αλλά για εραστές προτιμούσα τους μπαμπάδες. Μου την έπεφταν πολλά αγόρια στην ηλικία μου και κατέληγα να το κάνω με κάποιους από αυτούς, όμως πάντα φαντασιωνόμουν να κάνω σχέση με κάποιον μεγαλύτερο από εμένα σε ηλικία.

Ζητούσα έναν άντρα τριάντα πέντε έως πενήντα ετών, προστατευτικό και λίγο αυταρχικό, με όρεξη για σεξ, όχι όμως για one night stand, και επειδή μεγάλωσα μπροστά σε υπολογιστή, αναζήτησα τον κατάλληλο στο ίντερνετ. Όπως ήταν φυσικό πήρα πολλές απαντήσεις και ενώ ήθελα να κάνω την καλύτερη επιλογή, τελικά διάλεξα μερικούς υποψήφιους που έμεναν κοντά.

Αυτός που έκανε την περισσότερη εντύπωση τον έλεγαν Klaus και έμενε στην ίδια περιοχή με εμένα. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο αρκετά και μου έκανε καλή εντύπωση. Έτσι, κανονίσαμε να συναντηθούμε. Ήθελε να το κάνουμε μέσα στο αυτοκίνητο και έξω από την πόλη. Την πρώτη φορά βρεθήκαμε σε ένα πάρκινγκ. Άφησε το αυτοκίνητο του εκεί και φύγαμε με το δικό μου. Οδήγησε εκείνος μέχρι μια ερημιά έξω από την πόλη και μέσα στο δάσος μέχρι που σιγουρευτήκαμε ότι κανένας δεν θα μας έβλεπε.

Παρά την όλη ταλαιπωρία, όταν τον είδα από κοντά μου άρεσε πολύ και είπα να βάλω τα δυνατά μου να τον συγκινήσω. Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο τον φίλησα και αρχίσαμε να χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλο. Έβγαλα έξω το καυλί του και άρχισα να το παίζω και να το γλύφω μέχρι που καύλωσε. Μετά ρίξαμε τα καθίσματα πίσω και τον καβάλησα. Το κάναμε και εκείνος μου έβαζε κωλοδάχτυλο και φιλιόμασταν στο στόμα με γλώσσα όλη την ώρα ενώ είχα οργασμό πριν τελειώσει εκείνος.

Ήταν καταπληκτικά. Όταν χωρίσαμε τον άφησα στο πάρκινγκ με την υπόσχεση ότι θα συναντηθούμε ξανά.

Όμως πέρασαν τρεις εβδομάδες μέχρι που βρεθήκαμε ξανά, τρεις φορές στην σειρά, με τον ίδιο τρόπο και το σεξ ήταν καλύτερο από την πρώτη φορά. Στο ενδιάμεσο και ενώ μιλάγαμε στο τηλέφωνο, δεν δέχονταν να με συναντήσει. Εγώ τον πίεζα να βρισκόμαστε πιο συχνά και σε πιο βολικό μέρος, αλλά εκείνος δεν δέχονταν και μου έλεγε να αρκεστώ σε αυτό που είχαμε γιατί εκτός από παντρεμένος, ήταν και γνωστός στην πόλη και μια αποκάλυψη θα τον κατάστρεφε.

Όλο αυτό το κρυφτό με τον κόσμο λειτουργούσε σαν αφροδισιακό και δέχτηκα την συμφωνία. Τις περισσότερες φορές σκεπτόμουν ότι απλά ήταν παρανοϊκός με την γυναίκα του και δεν με φόβιζε το τι θα συνέβαινε αν αποκαλυπτόμασταν. Για επτά μήνες ακολουθούσαμε την ίδια ρουτίνα αν και εκτός από το αμάξι, πήγαινα να τον βρω και σε διάφορα σπίτια. Άλλες φορές πάλι έπαιρνε και ακύρωνε επειδή όπως έλεγε ήταν πολύ επικίνδυνο.

Στο σπίτι η συγκάτοικος μου η Anette είχε καταλάβει ότι έβλεπα κάποιον και αφού με πίεσε, της τα είπα όλα εκτός από το όνομά του.

Αν ήταν μαζί μου όταν τον είδα στην τηλεόραση σίγουρα θα το είχε καταλάβει από την αντίδρασή μου. Όταν ο Klaus είχε πει ότι ήταν γνωστός, εγώ υπολόγιζα ότι θα ήταν κάποιος γιατρός ή το πολύ δικηγόρος, αλλά με τίποτα δεν θα τον έκανα πολιτικό. Τότε σκέφτηκα για πρώτη φορά ότι μπορεί να γινόμασταν πρωτοσέλιδο. Ακόμα και έτσι δεν σταματήσαμε να βρισκόμαστε.

Την άνοιξη πήγε σε συνέδριο στο Βερολίνο που οργάνωνε το κόμμα και πήγα και εγώ μαζί του. Στην αρχή είχα επιφυλάξεις γιατί εκεί ζούσε η μητέρα μου, αλλά και επειδή το ξενοδοχείο που γίνονταν το συνέδριο ήταν γεμάτο με συνέδρους και δημοσιογράφους. Ο Klaus δεν ήθελε να κυκλοφορώ ή να κάνω οτιδήποτε που να τραβούσε την προσοχή του κόσμου επάνω μου και μου υποσχέθηκε ότι θα πέρναγε να με βλέπει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που ήμουνα κλεισμένη όσο πιο συχνά μπορούσε. Αυτό ήταν το κακό με αυτό το ταξίδι, ήμουν κλεισμένη στο δωμάτιο περιμένοντας.

Ο Klaus δεν ξέρω πως τα πήγε σε αυτό το συνέδριο γιατί ήταν συνέχεια τόσο καυλωμένος. Με επισκέπτονταν τέσσερις με πέντε φορές την ημέρα σε όλες τις ώρες και το κάναμε συνέχεια, ενώ μερικές φορές του έπαιρνα πίπα και τέσσερις φορές την ημέρα.

Μετά το Βερολίνο μείναμε άλλους τρεις μήνες μαζί μέχρι που μου ζήτησε να διακόψουμε γιατί κάτι υποψιαζόταν η γυναίκα του. Δέχτηκα χωρίς δισταγμό αν και ήθελα να συνεχίσουμε γιατί πέρναγα πολύ καλά.

Georgia

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")