Στο νοσοκομείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Είμαι γιατρός σε ένα νοσοκομείο και εργένης. Κάποιο βράδυ που είχα εφημερία, εκεί που όλα κυλούσαν ομαλά και ενώ διάβαζα αμέριμνος την εφημερίδα μου, μπαίνει μέσα η Γιάννα,...

μια νοσοκόμα, με λίγο άξεστους τρόπους μα πολύ καυλιάρικη φάτσα.

Ήρθε στο γραφείο των Ιατρών για να πάρει τις εξετάσεις ενός ασθενή και όσο έψαχνε εγώ δεν έδινα σημασία στην παρουσία της.

Ξαφνικά, κοιτώντας την μπροστά στο έντονο φώς του γραφείου μου, διαπιστώνω ότι η Γιάννα δεν φορούσε τίποτε μέσα από την ιατρική της ποδιά!! Μη χάνοντας ευκαιρία και εγώ, τη ρωτάω πονηρά:

-    «Γιατί δεσποινίς δεν φοράτε τίποτε μέσα από την ποδιά σας;»

-    «Ε, όχι και τίποτα γιατρέ μου. Φορώ το στρινγκ μου», μου λέει και με κοιτά χαμογελώντας.

Εγώ χωρίς να χάσω ευκαιρία πάω προς το μέρος της και την ακουμπάω χωρίς να αντισταθεί καθόλου. Την αρπάζω και βίαια της ξεκουμπώνω την ποδιά, της βγάζω το στρινγκ της και της χώνω το καυλί μου με δύναμη στην υγρή μουνότρυπά της.

Εκείνη άρχισε να ηδονίζεται και να φωνάζει καθώς με βία μπαινόβγαινα στο υγρό μουνί της και σιγοψιθύριζα:

-    «Είναι καλύτερα τώρα μωρή σκύλα που φοράς μόνο τον πούτσο μου αντί για το ξεκωλιάρικο στρινγκ σου;»

Ξαφνικά έντρομος διαπίστωσα ότι η πόρτα του γραφείου μου είχε παραμείνει ξεκλείδωτη και μιας και δεν ήμασταν οι μόνοι άνθρωποι στο νοσοκομείο, εκείνη τη στιγμή έσπευσα να την κλειδώσω αφήνοντας την Γιάννα με ανοικτά τα πόδια πάνω στο γραφείο μου και ξεθεωμένη.

Γυρνώντας πίσω η Γιάννα είχε στήσει την κατακόκκινη κωλοτρυπίδα της και με παρακαλούσε να την ξεσκίσω και από πίσω!! Δεν έχασα ευκαιρία και της τον έχωσα στον κώλο.

Άρχισε όμως να ουρλιάζει από τον πόνο και εγώ σκυλοβρίζοντάς την για να μη φωνάζει και ακουστούμε σε όλο το νοσοκομείο, συνέχισα να της ξεσκίζω τον κώλο ενώ έβλεπα τα κωλομέρια της να απομακρύνονται το ένα από το άλλο.

Κυριολεκτικά κλαίγοντας από την καύλα μου ζητούσε να την πηδήξω και από το μουνί. Η σφιχτή της κωλοτρυπίδα όμως μου άρεσε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να βγω και μη έχοντας δυο πούτσους, της έχωσα τη γροθιά μου στο μουνί της.

Έσφιγγε τα δόντια της για να μην ξεσπάσει σε ουρλιαχτά ενώ εγώ στη θέα της είχα καυλώσει τόσο που μετά από λίγο έχυσα στην κωλοτρυπίδα της. Αφού τελείωσα το τρελό αυτό γαμήσι φυσικά δεν μπόρεσα να επανέλθω στο έργο μου!!

Η Γιάννα έφυγε σαν κυρία από το γραφείο μου. Από τότε όταν έχω εφημερία η Γιάννα φροντίζει να έχει και αυτή υπηρεσία για να την ξεσκίζω. Μόνο που από δω και πέρα δεν φορά ούτε το στρινγκ για να κάνει πιο εύκολο το έργο μου.

Τι να κάνουμε, εμείς οι γιατροί εκτός από τα φακελάκια έχουμε ανάγκη και από ξεκωλιάρες νοσοκόμες.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")