Μην κοιμηθείς ποτέ πριν χύσω

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Το ρολόι στον τοίχο μετράει κιόλας την πρώτη πρωινή ώρα. Ο Μιχάλης, ο άντρας μου, έχει κοιμηθεί μετά από το τσιμπούκι που του έκανα. Πρόλαβε μόνο να αδειάσει όλη του την...

καύλα στο στόμα μου και έπειτα επιδόθηκε σε ένα βαθύ γαλήνιο ύπνο.

Βγήκα στο μπαλκόνι να κάνω ένα τσιγάρο. Είχα μείνει με το διαφανές νυχτικό να περιμένω τη λύτρωση της δικιάς μου καύλας σε λίγες ρουφηξιές καπνού μέσα στη σιωπή της νύχτας. Είχα ανάγκη να βγάλω όσα κρατούσα φυλαγμένα για εκείνον που όμως δεν πρόλαβε να μάθει.

Έσβησα το τσιγάρο. Η πόλη σιωπούσε και όμως κάτι ένιωθα κοντά μου σε όλη αυτή την ερημιά… Κάθισα στον καναπέ και άνοιξα τα πόδια. Η τρύπα μου είχε κιόλας μουσκέψει… και μόνο που πέρναγα τα δάχτυλα μου από πάνω ένιωθα να αφήνει κύματα ζεστά, έτοιμα να κάνουν και τον πιο απαιτητικό πούτσο να σβήσει με υγρές συσπάσεις.

Γρήγορα άφησα το νυχτικάκι να κυλίσει ως τη μέση μου. Χάθηκα στο παιχνίδι και τίποτα δεν με σταματούσε. Οι ρώγες μου πρησμένες και έτοιμες να αφεθούν στα χείλη του οποιουδήποτε και το μουνί μου να στάζει συνεχώς.

Άρχισα να το τρίβω πιο γρήγορα. Ήθελα να τελειώσω, να αφήσω την καύλα μου να στάξει όλη για να ηρεμήσω. Κοίταξα δίπλα μου και είδα στο δίπλα μπαλκόνι το γείτονα να απολαμβάνει σιωπηλός με το καυλί του έτοιμο να σκίσει το στενό μποξεράκι.

Σηκώθηκα και πέρασα το χαμηλό κάγκελο. Χωρίς να πούμε ούτε μια λέξη στάθηκα μπροστά του. Τον κοίταξα στα μάτια και επιδόθηκα σε μια πίπα πιο απολαυστική από ποτέ. Ο πούτσος του ξυρισμένος και τεράστιος χόρευε στη γλώσσα μου και εγώ λαίμαργα τον έπαιρνα όλο στο στόμα. Τα στητά βυζιά μου πέρασαν στο στόμα του. Τον ήθελα τώρα. Θα του έδινα κάθε σταγόνα μου…

Σήκωσα τη μέση και με μια απότομη κίνηση τον πήρα στο μουνί μου. Δεν τον άφησα να με γαμήσει, μόνο άρχισα ένα ξέφρενο χορό στο δικό μου ρυθμό. Το χοντρό καυλί του μούσκευε όλο και πιο πολύ.
Έσπρωχνα με μανία την καυλωμένη τρύπα μου στο παλούκι και ένιωθα να ετοιμάζομαι να τον χύσω.

Η καύλα μου με έκανε να χάσω τον έλεγχο. Με δυνατά καρφώματα έφτανα το χοντρό καυλί στον πάτο μου τόσο που ον κοίταζα έτοιμο να ουρλιάξει. Τώρα το μουνί μου ήθελε λίγα λεπτά για να τον χύσει και εκείνος το ένιωθε…

Με βίαιες κινήσεις καρφώθηκα τόσο που δεν πήγαινε άλλο και λίγο πριν τελειώσω ένιωσα τον πούτσο να συσπάται.
Καρφώθηκε μέσα μου όσο πιο δυνατά μπορούσε και ένιωσα καυτές ριπές σπέρματος να χύνονται μέσα μου και να με καίνε πιο άγρια από ποτέ.

Κάρφωσα την τρύπα μου πιο δυνατά και έχυσα μαζί του έχοντας γεμίσει με τα χύσια του.

Σηκώθηκα… το μουνί μου έσταζε καυτό χύσι και μουνόχυμα. Άρχισε να κυλά στα πόδια μου. Τον κοίταξα, έσκυψε και άφησε τη γλώσσα του να σκουπίσει κάθε ίχνος από εκείνα τα λεπτά.

Σηκώθηκα, τον κοίταξα στα μάτια και άφησα τη γλώσσα μου να χαθεί στο στόμα του κλείνοντας τη βραδιά. Δεν ένιωθα ίχνος ντροπής την ώρα που αγκάλιαζα τον Μιχάλη ξαπλωμένη το επόμενο πρωί.

-    «Ήσουν απίθανη χθες…!» μου είπε καλημερίζοντάς με.

-    «Περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς…» του απάντησα και άφησα τα χείλη μου να γευτούν ξανά το γνώριμο πούτσο...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")