Ο νονός μου (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

....Ένιωθα ότι είχα αδειάσει από όλα τα χύσια που μπορούσα να βγάλω… ήθελα όμως να κάνω όλες τις φαντασιώσεις που είχα μαζί του.

Ήθελα να του παίρνω τσιμπούκι και να τα καταπίνω όλα. Ήθελα να χύσει στο πρόσωπο μου, στις ματάρες μου που μου λέει. Άρχισα να του το λέω και να τον φιλάω παντού…

Αυτός χάιδευε με το ένα χέρι τα βυζιά μου και με το άλλο το κωλαράκι μου και να μου λέει ότι είμαι πουτανάκι, μουνάρα, ότι όσες φορές και να με γαμάει δεν θα χορτάσει ποτέ το μουνάκι μου ότι και αυτός θέλει να με χύσει παντού.

Ότι τρελαίνεται και πάει να σπάσει το καυλί του από καύλα όταν με βλέπει να χύνω και να τραντάζεται το κορμί μου και να βγαίνουν τόσο πολλά χύσια από το μουνάκι μου και ότι θέλει να τα μου τα ρουφήξει όλα.

Ότι είμαι απίστευτη καύλα όταν μου τρέχουν τα χύσια μου στα μπούτια.

Άναψε τσιγάρο και μου έδωσε και μένα. Συνεχίζοντας να μου λέει ότι ο φόβος του πάντα τον τρόμαζε μαζί μου και ότι αν δεν έκανα εγώ την κίνηση να βουτήξω το καυλί του αυτός δεν θα έκανε ποτέ τίποτα…

Αλλά από σήμερα θα με ξεσκίζει κανονικά τώρα που είναι σίγουρος για μένα, και ότι θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ, και να του στέλνω μήνυμα ότι θέλω να του μιλήσω για κάτι σοβαρό, που θα σημαίνει: είμαι καυλωμένη και σε περιμένω.

Ωστόσο εγώ έπαιζα με το καυλί του που είχε γίνει πύραυλος πάλι. Έσκυψα και το πήρα στο στόμα μου και άρχισα να το γλύφω σαν παγωτό, αργά και αισθησιακά, και σιγά-σιγά να το βάζω όλο μέσα στο στόμα μου… και αν το πιστεύετε, ένιωθα ότι θα χύσω πάλι.

Με τράβηξε και με σήκωσε βάζοντάς με να κάτσω στο τραπέζι και άρχισε να με φιλάει και να ρουφάει τα βυζιά μου, και να μου λέει ότι θα με σκίσει. Βάζει το καυλί του στην μουνάρα μου αργά, αισθησιακά, λέγοντάς μου να κοιτάζω πόσο όμορφα μπαίνει και βγαίνει.

Φοβερή καύλα ένιωσα κάνοντάς το. Άρχισα να χύνω. Αυτός εκεί… να μου λέει συνέχεια πόσο μουνάρα είμαι και πόσο φοβερό μουνί έχω, και ότι θα μου το σκίσει.

Και εμένα να μου έρχεται και άλλος οργασμός… να τρέμω και να του λέω ότι θέλω να χύσει μέσα στο στόμα μου… να τα γευτώ και να τα καταπίνω όλα… και το κορμάκι μου να τρέμει ασταμάτητα όσο κοίταζα την πούτσα του και το μουνί μου.

Του έλεγα συνέχεια:

-    «Γάμα με! Σκίσε με! Μόνο μαζί σου χύνω τρελά. Είσαι ο καλύτερος νονός! Γάμα με!!!»

Δεν ξέρω πόσες φορές έχυσα… πέντε… έξι… ένιωθα να χάνομαι συνέχεια και αυτός εκεί… να καρφώνει πότε δυνατά, και πότε σιγά το μουνί μου.

Ξαφνικά, τον ένιωσα ότι θα χύσει. Τραβήχτηκα και με τη μία κατέβηκα και το έβαλα στο στόμα μου. Άρχισα να του την παίζω και αυτός να μου σπρώχνει το κεφάλι μου πάνω στο καυλί του. Τότε άρχισε να χύνει. Απίστευτη αίσθηση! Τα κατάπινα και τον ρούφαγα. Ούτε μια σταγόνα δεν άφησα.

Έκατσε κάτω και σαν να τα είχε χάσει, άρχισα να τον φιλάω και κουλουριάστηκα στην αγκαλιά του. Ο καλός μου ο νονούλης τα έπαιξε αφού πρώτα έστειλε εμένα αδιάβαστη! ΝΑ μην μπορώ να κουνήσω ούτε τα δάχτυλα μου!

Τώρα που τα γράφω έχω ξυπνήσει και χύνω μόνο που σκέφτομαι ότι σε λίγο θα έρθει γιατί είμαι μόνη στο σπίτι και του έστειλα μήνυμα ότι θέλω να μιλήσουμε για ένα θέμα που με απασχολεί πολύ σοβαρό… ‘’έχω απίστευτη καύλα και θέλω να με γαμήσει πάλι ο νονός μου και καυλώνω γιατί θέλω να μου τον χώσει στο κωλαράκι μου’’.

Αυτά και γεια σας!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")