Η εκπαίδευση της Έφης (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Από κείνη την ημέρα η Έφη ήταν το ερωτικό μου παιχνίδι. Το απολαμβάναμε και οι δύο πάρα πολύ. Σχεδόν κάθε βράδυ κοιμόταν σπίτι μου και κανονίσαμε να πάμε οι δυο μας...

διακοπές. Είχαμε πολλούς κοινούς φίλους και βγαίναμε μαζί τους πολύ συχνά. Μπροστά στους άλλους ήμασταν ένα ερωτευμένο ζευγαράκι, μέσα στις γλύκες και τις τρυφερότητες και όλη την ώρα ερωτοτροπούσαμε με τον τρόπο μας. Με κάθε ευκαιρία όμως η Έφη γινόταν η Φιόνα και ήταν σκλάβα στις επιθυμίες μου.

Οι άλλοι γύρω μας δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ψιθυρίζαμε ο ένας στον άλλον αλλά ήταν εντελώς φυσιολογικό για ερωτοχτυπημένους. Όταν την φώναζα Φιόνα έπρεπε να έρθει κοντά μου και να μου πει πόσο πολύ θέλει να την κάνω ότι γουστάρω και να την μεταχειριστώ όπως της αξίζει. Σε φιλικές συγκεντρώσεις σε σπίτια, ιδιαίτερα στο δικό μου την απομόνωνα σε κάποιο δωμάτιο και την τσιμπούκωνα για λίγο, κάποιες φορές έχυνα κιόλας στο στόμα της και ξαναγυρίζαμε ευτυχισμένοι στην παρέα μας. Ήμασταν διαρκώς καυλωμένοι οπουδήποτε κι αν βρισκόμασταν.

Μπροστά στους άλλους της ψιθύριζα προστυχόλογα και την έβαζα να μου ψιθυρίζει πόσο καυλωμένη σκλάβα είναι και πόσο θα ήθελε να πέσει στα τέσσερα για να της το βάλω στο στόμα. Την έστελνα στην τουαλέτα να βγάλει κάποιο εσώρουχό της και να μου το φέρει να μου το δείξει μέσα στην τσάντα της, ή να πάρει μια φωτογραφία με το κινητό τα στήθη της και να μου τη φέρει να μου τη δείξει κρυφά. Μια φορά σε ένα δοκιμαστήριο ενός πολυκαταστήματος την έβαλα να με γλύψει μισόγυμνη και γονατιστή ενώ σε ένα εστιατόριο τη γάμησα στα όρθια στην τουαλέτα.

Όταν καταλήγαμε σπίτι η καύλα μας ήταν απερίγραπτη. Η Έφη μόλις έμπαινε σπίτι μου έσπευδε να βγάλει τα ρούχα της και να παραμείνει με τα εσώρουχα. Μετά ερχόταν όπου ήμουν και γονάτιζε σε ένα μαξιλαράκι που της είχα παραχωρήσει για να μην καταστραφούν τα γόνατά της κοντά μου και περίμενε να την καλέσω για τα ερωτικά μας παιχνίδια. Δεν την καλούσα πάντα αμέσως, την άφηνα να περιμένει χωρίς να της δίνω σημασία, ήξερα ότι το απολάμβανε πολύ αυτό. Πολλές φορές την χρησιμοποιούσα σαν έπιπλο για να ακουμπάω το ποτό και το τασάκι μου. Την άφηνα έτσι για αρκετή ώρα και μετά τη ρωτούσα σε τι άλλο μπορούσε να φανεί χρήσιμη και αυτή τότε παρακαλούσε να την τσιμπουκώσω.

Της έβαζα παγάκια σε όλες τις τρύπες για να ηρεμήσω την καύλα της αλλά δεν την άφηνα να έχει συχνά οργασμό. Όσο πιο καυλωμένη είναι η σκλάβα τόσο πιο υπάκουη είναι. Αντίθετα εγώ έχυνα πολλές φορές στα βυζιά της που τους είχα ιδιαίτερη αδυναμία, στο πρόσωπο της, τα κωλομέρια της ή το στόμα. Όπου κι αν έχυνα πάντως την έβαζα να γλύψει τα χύσια μου ταΐζοντας την ή βάζοντας την να τα μαζεύει και να τα γλύφει.

Είχαμε υιοθετήσει αρκετά τελετουργικά για να κορυφώνουμε την επιθυμία μας. Συχνά της φορούσα μια ποδιά και την έβαζα να κάνει δουλειές στο σπίτι και να με υπηρετεί σαν δούλα ενώ σχολίαζα πάντα αρνητικά τις επιδόσεις της για να έχω αφορμή να την τιμωρήσω. Το ήξερε και μπορώ να πω ότι συχνά ήταν επίτηδες περισσότερο αδέξια για να προκαλέσει την τιμωρία της. Οι τιμωρίες ήταν πολλές, το ξύλο δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή. Η εναλλαγή ζεστού και κρύου νερού στο ντους ήταν ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους να την τιμωρώ ή το να πάει με πρόστυχο ντύσιμο ως το περίπτερο να πάρει μια τσόντα ή κάτι ανάλογο. Άλλοτε πάλι της έδενα τα μάτια, την φίμωνα και την έβαζα γονατιστή σε κάποια γωνία του δωματίου ενώ εγώ έπαιρνα δήθεν τηλέφωνα.

Έκανα ότι φλερτάρω άλλες γυναίκες ή ότι μίλαγα για την Έφη σε φίλους μου και έλεγα τι πουτάνα ήταν και περιέγραφα πως τη γαμούσα δεμένη στο κρεβάτι ή στην καρέκλα. Κάποιες φορές όμως της τις έβρεχα κανονικά και την έβαζα να μετράει δυνατά τα κωλοσκάμπιλα και να με ευχαριστεί για αυτά. Δεν βαρούσα πολύ δυνατά αλλά κάποιες φορές μου ξέφευγαν και μερικά πιο δυνατά είτε κατά λάθος είτε επίτηδες. Αν και η ίδια έλεγε ότι δεν επιζητούσε τον πόνο, αγόρασε μόνη της χωρίς να το ζητήσω κλιπς με αλυσίδα για να τις βάζω στις ρώγες της και να την τραβάω από εκεί όταν το επιθυμώ.

Στα ερωτικά μας παιχνίδια είχαμε σχεδόν πάντα έναν καθρέφτη για να βλέπει το είδωλό της δεμένη ή γονατιστή τα τέσσερα να με παρακαλάει να τη γαμήσω ή με τα χύσια μου στο πρόσωπό της. Όταν δεν ήμασταν μαζί με έπαιρνε τηλέφωνο ή μου έγραφε mail για να μου πει πόσο πολύ θέλει να την γαμήσω και να την χύσω στη μάπα. Έψαχνε στο ίντερνετ για φωτογραφίες υποταγμένων γυναικών και μου τις έστελνε στο mail μου με τα απαραίτητα σχόλια του πόσο θέλει να την μεταχειριστώ όπως θέλω. Συχνά της διάβαζα ερωτικές ιστορίες από το ίντερνετ ενώ αυτή με τσιμπούκωνε... αυτό της άρεσε πάρα πολύ.

Όταν πήγαμε διακοπές επιλέξαμε ένα μικρό νησί χωρίς πολύ κόσμο. Καταφέραμε και βρήκαμε μια ερημική παραλία όπου πηγαίναμε μακριά από τα αδιάκριτα μάτια. Εκεί την μεταχειριζόμουν όπως ήθελα με την ησυχία μου. Την είχα συνέχεια γυμνή, συχνά στα τέσσερα πότε για να μου κρατάει τον καφέ άλλοτε πάλι για να μου δροσίζει τον πούτσο με το στόμα της. Καυλωμένη όπως ήταν την έβαζα να κουνάει τον κώλο της προκλητικά ενώ επαναλάμβανε συνεχώς πόσο καλά ένιωθε που ήταν η πουτάνα μου και πόσο της άρεσε να την ξεφτιλίζω. Καθόμουν σε μια σκιά και έκανα ότι διάβαζα το βιβλίο μου, αλλά στην πραγματικότητα απλώς απολάμβανα το θέαμα, που μυαλό για διάβασμα.

Πολλές φορές την έβαζα να στηθεί μπροστά μου ώστε να την χρησιμοποιώ για να ακουμπάω τα πόδια μου πάνω στην πλάτη της. Δεν τολμούσε να μου φέρει καμιά αντίρρηση, ήταν φτιαγμένη για να είναι σκλάβα. Οι τιμωρίες της εκεί ήταν διαφορετικές, μπορεί να την έβαζα να τρίψει τα βυζιά της στην άμμο ενώ εγώ την μιλούσα όσο πιο πρόστυχα μπορούσα. Την έβαζα να με παρακαλά δυνατά να την γαμήσω και να ομολογεί πως θα έκανε ότι της ζητήσω χωρίς όρους. Όταν κολυμπούσαμε της τσιμπούσα τις σκληρές από το νερό ρώγες της, και αρκετά συχνά της τον έβαζα λίγο μέσα στο νερό για να την καυλώσω περισσότερο.

Μόλις γυρίζαμε σπίτι την έβαζα στο ντους και πλενόμασταν μαζί. Το τσιμπούκι στο ντους ήταν το καλύτερό της ενώ εγώ κατάβρεχα τα βυζιά της και το μουνί της, έκανε σαν τρελή για να το πάρει στο στόμα της. Μετά βγαίναμε για φαγητό και ποτό χωρίς να σταματάμε στιγμή να ερωτοτροπούμε. Την απειλούσα πως θα την πρόσφερα σε κάποιον ξένο και της περιέγραφα τι θα την διέταζα να κάνει. Ή κοιτούσα επίτηδες άλλες όμορφες γυναίκες και της έλεγα ότι θα γούσταρα να την έχω σκλάβα μαζί τους. Αυτό ήταν ο χειρότερος φόβος της αλλά ποτέ δε σταματούσε να είναι καυλωμένη και να μου το δείχνει. Τις περισσότερες φορές δεν αντέχαμε πολύ και καταλήγαμε σε κάποιο ερημικό μέρος ή στο δωμάτιο μας να γαμιόμασταν. Τα βράδια κοιμόμασταν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου ευτυχισμένοι.

Ίσως γράψω και άλλα για όσα συνέβησαν τότε. Αναπολώ συχνά την σχέση μου με την Έφη και εύχομαι σε όσους έχουν παρόμοιες ιδιοτροπίες με μένα ή την Έφη να βρει το ταίρι του, θα ζήσει ονειρεμένα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")