Η γυναίκα μου και οι δυο ξένοι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Γεια σας φίλοι μας. Επικοινωνούμε με αρκετά άτομα εδώ και ένα χρόνο, και παρόλο που κάποιοι μας έδωσαν ωραίες ιδέες, δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι το γλυκό.

Είμαστε παντρεμένο ζευγάρι, 45 και 33 χρονών, με παιδιά και καλή οικογενειακή και ερωτική ζωή. Έχουμε πολλές φαντασιώσεις για τις οποίες μιλάμε συνεχώς και χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε αυτές βάζουμε άντρες ικανούς να μας βοηθούν στην ερωτική μας ζωή.

Πριν μια εβδομάδα ήμασταν Αθήνα για δουλειές και δεν χάσαμε την ευκαιρία να βγούμε λίγο έξω. Πήγαμε σε ένα κέντρο μου έπαιζε ελληνική μουσική και είχε αρκετά άτομα της ηλικίας μας. Κάτσαμε σε ένα τραπεζάκι με πέντε καρέκλες και παραγγείλαμε. Σε καμιά ώρα γέμισε και ο σερβιτόρος αφού πήρε την άδεια μας έφερε δυο νεαρούς που έκατσαν μαζί μας.

Εμείς καθόμασταν απέναντι και οι νεαροί, που ήταν και οι δύο περίπου τριάντα χρονών, έκατσαν στις κενές καρέκλες δίπλα μου, ενώ η γυναίκα μου καθόταν απέναντι μας. Πιάσαμε μετά από λίγο συζήτηση και φαινόταν μάγκες και οι δυο. Με ρώτησαν αν ήταν γυναίκα μου η κυρία, και όταν τους είπα πως όχι αλλά φίλη μου, ο ένας μου είπε:

-    «Καλή φαίνεται… θα περνάς καλά!»

Η γυναίκα μου είναι 1.66, γεματούλα, 68 κιλά, και έχει μεγάλα στήθια και μακριά μαλλιά. Μου άρεσε όπως μιλούσαν και συνέχισα να λέω διάφορα προσπαθώντας να δίνω κάπου - κάπου το λόγο και στη γυναίκα μου για να μην αισθάνεται μόνη. Μετά από λίγο ο ένας, αφού εξοικειώθηκε μαζί της, ζήτησε άδεια και έκατσε απέναντι μου δίπλα στη γυναίκα μου.

Ήπια και δεύτερο ποτό ενώ η γυναίκα μου ήπιε το χυμό της και οι νεαροί κόντευαν να αδειάσουν το μπουκάλι τους. Χωρίς να με ρωτήσουν τράβηξε ο ένας για χορό τη γυναίκα μου κι αυτή σηκώθηκε, αφού έκανε τη δύσκολη, προβάλλοντας μικρή αντίσταση. Το ντύσιμο της δεν ήταν προκλητικό αλλά γυναικείο. Μετά από τρεις χορούς ο διπλανός μου είπε:

-    «Θα σου την ξεσκίσει τη φίλη σου ο δικός μου!»

Έκανα πως δεν μου άρεσε, σήκωσα ελαφρά τους ώμους, αλλά στην πραγματικότητα με τρέλανε η φάση. Συνεχίζοντας το χορό με τη γυναίκα μου σε ένα τσιφτετέλι άρχισε να τρίβεται πάνω της, ενώ αυτή αφού με κοίταξε και κατάλαβε με το νόημα που της έκανα πως δεν είχα πρόβλημα. Δεχόταν τα χάδια. Όταν ήρθα στο τραπέζι της έβαλε χέρι και της είπε μπροστά μου:

-    «Άστον αυτόν το μαλάκα και έλα μαζί μας να περάσεις καλά…»

Έκανα να αντιδράσω αλλά ο διπλανός μου με κράτησε με δύναμη στη θέση μου και μου είπε:

-    «Τι θες ρε πουστάρα;»

Η γυναίκα μου γελούσε συνεχώς και έδειχνε να της αρέσει. Καύλωσα τόσο που δεν μπορούσα να κρατηθώ. Άφησα το μπουφάν μου στο τραπέζι για να μην φανεί ότι φεύγω και πήγα τουαλέτα. Με ελάχιστο παίξιμο άρχισαν να πετάγονται τα χύσια μου και μετά από αυτό ηρέμησα λίγο. Όταν πήγα στο τραπέζι η γυναίκα μου καθόταν ανάμεσα τους και τη χάιδευαν κανονικά. Έκατσα σιωπηλός και την απολάμβανα ενώ κανένας από τους τρεις δεν μου έδινε σημασία. Της έκαναν πρόταση να την πάρουν μαζί τους αλλά δεν δέχτηκε και τους ζήτησε τηλέφωνο.

Επανέλαβαν την πρόταση τους αρκετές φορές, ενώ πλέον έχον αρχίσει να φέρονται χυδαία, χωρίς όμως να αντιδρά η γυναίκα μου. Πήγα για δεύτερη φορά στην τουαλέτα και έπαιξα κι άλλη και καλύτερη μαλακία, είχα καυλώσει τόσο πολύ. Στο τέλος πληρώσαμε και φύγαμε μαζί.

Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους αυτό ή αν είμαι πολύ ανώμαλος. Η γυναίκα μου λέει πως ήταν ένα ωραίο παιχνίδι. Δεν πήρε ποτέ τηλέφωνο, παρόλο που της το πρότεινα, αλλά και δεν το πετάει και το έχει στην τσάντα της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")