Οι Αθηναίες

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με λένε Κώστα και είμαι είκοσι πέντε χρονών. Μένω σε χωριό και είναι δύσκολο να κάνεις κάτι με κάποια κοπέλα. Όλα γίνονται κρυφά. Μικρές κοινωνίες, μεγάλες αμαρτίες.

Η ιστορία που θα σας περιγράψω έγινε πέρσι το καλοκαίρι στον αρραβώνα μιας ξαδέρφης μου. Επειδή υπήρχε ξένος κόσμος όλοι είχαμε αναλάβει καθήκοντα ώστε να διευκολυνθούν οι επισκέπτες. Σε μένα είχαν πέσει οι δύο κολλητές της ξαδέρφης μου, η Γεωργία και η Έλενα από την Αθήνα (σπουδάζανε μαζί) και ο γκόμενος της Έλενας, ο Αντρέας.

Όταν πήγα να τους πάρω από το ξενοδοχείο μου πέσανε τα σαγόνια. Τέτοιες γυναίκες στο χωριό μου δεν υπήρχαν. Κορμιά θανατηφόρα, αλλά για να μη λέω και μαλακίες, και ο Αντρέας ήταν πολύ ωραίο παιδί και πολύ γέλιο. Περάσαμε πολύ καλά στον αρραβώνα και περιττό να πω ότι όλοι οι βλάχοι κοίταζαν τις δύο κολλητές της ξαδέρφης μου.

Και οι δύο ήταν στο 1.60 με φοβερά κορμιά και ειδικά τα κωλιά τους ήταν για πολλές μπάτσες. Η Γεωργία είχε τεράστιους βύζους και ήταν ξανθιά, ενώ η Έλενα ήταν μελαχρινή με πιο μικρά βυζάκια αλλά οι ρώγες της ήταν σαν πιπίλες. Και για το χωριό ήταν αρκετά έξαλα ντυμένες προβάλλοντας η κάθε μία τα προσόντα της όσο καλύτερα μπορούσε.

Όταν τελείωσε το γλέντι κατά τις πέντε το πρωί όλοι είχαμε πιει αρκετά αλλά τα παιδιά (και τα τρία) ήταν γκολ. Η Έλενα κάθισε πίσω με τον Αντρέα και η Γεωργία μπροστά. Μέχρι να βγω από το πάρκινγκ του κέντρου πρόσεξα ότι το ζευγάρι πίσω είχε αρχίσει να ξεσαλώνει με τρελά γλωσσόφιλα. Καβαλάει τον Αντρέα και όπως τούρλωσε το κωλομέρια της βγήκαν όλα έξω. Τι με θες εμένα! Παίρνει χαμπάρι η Γεωργία τι γίνεται και της ρίχνει μια μπάτσα στον κώλο.

-    «Εεε! Έχουμε και ξένο κόσμο μωρή ξεκωλιάρα!», της λέει.

Εγώ για να πω την αλήθεια, τέτοια πράγματα πρώτη φορά τα έβλεπα και καύλωσα. Το βλέπει η Γεωργία μου το πιάνει σφιχτά και μου λέει:

-    «Ζηλεύω… θέλω και εγώ».

-    «Πάμε σε καμιά παραλία απόμερα;» μου λέει ο Αντρέας.

Μέχρι να φτάσουμε η Γεωργία με τσιμπούκωνε και η Έλενα είχε βάλει το μουνί της στο στόμα του Αντρέα και είχε γύρει πάνω από τη Γεωργία, που πότε της έριχνε μπάτσες στον κώλο και πότε της έβαζε δάχτυλο στο μουνί της και μου τα έδινε να τα γλύψω.
Φτάνουμε στην παραλία που ήταν αρκετά απόμερα και τα κορίτσια γδύνονται τελείως και φεύγουν για βουτιά. Έμεινα με τον Αντρέα πίσω και μου λέει:

-    «Καιρό ψάχνω ευκαιρία να τον μπήξω στη Γεωργία. Γι’ αυτό έχε το νου σου να κάνουμε αλλαγές».

Τα πετάμε και εμείς και πάμε προς τα κορίτσια τα οποία είχαν ξεκινήσει να παίζουν μόνες. Μόλις τις είδα, η πούτσα μου έγινε κάγκελο. Πήγαμε από πίσω τους και αρχίσαμε να χαϊδεύουμε μία τη μία, και μ’ια την άλλη. Όταν είχαμε γίνει όλοι τούρμπο βγήκαμε έξω και ο Αντρέας τον έχωσε στην Έλενα και εγώ πήρα τη γκόμενα του στα τέσσερα.
Συνεχίσαμε αλλάζοντας συνέχεια στάσεις και γυναίκες. Τα πολλά ξύδια δεν μας άφηναν να τελειώσουμε και μας πήρε πολλή ώρα ώσπου λιώσαμε και αποκοιμηθήκαμε στην παραλία.

Το πρωί που ξυπνήσαμε δεν βρίσκαμε το φουστανάκι της Γεωργίας και της έδωσα μια πετσέτα για να γυρίσει στο ξενοδοχείο. Από τότε δεν τις ξαναείδα αλλά δεν θα της ξεχάσω ποτέ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")