Ο νονός μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Με κρατούσε αγκαλιά και εγώ του χάιδευα το στήθος. Άρχισα να τον ρωτάω γιατί αφού και αυτός με ήθελε, δεν έκανε κίνηση όσες φορές του έδειχνα πόσο πολύ τον ήθελα…

Ξέχασα να σας πω ότι παρά τα σαράντα εννέα και τα λίγα κιλά παραπάνω, κοιλίτσα και λίγη καραφλίτσα, είναι απίστευτα γοητευτικός.
Όλες οι φίλες μου τον αποκαλούν μανάρι.

Άρχισε να μου λέει ότι προσπαθούσε πάντα να μην καταλάβει κανείς πόσο πολύ με γούσταρε. Ότι από τα από όταν ήμουν δεκαπέντε τράβαγε απίστευτες μαλακίες για πάρτη μου. Αλλά γενικά φοβόταν να πάρει οποιαδήποτε πρωτοβουλία.

Μου είπες επίσης ότι αν δεν τον βούταγα από τον πούτσο του εγώ, πάλι δεν θα έκανε καμία κίνηση, παρότι είχε καταλάβει πριν χρόνια ότι έχυσα μια φορά που  με κρατούσε αγκαλιά…

Το είχε καταλάβει γιατί είχα σπασμούς… Εγώ τότε είχα ντραπεί γιατί το μουνάκι μου έτρεχε από την καύλα.

Πάντα του έλεγα τα πάντα για μένα και για τον δεσμό μου που σπουδάζει στην Αγγλία και γενικά για όσους μου την έπεφταν, αλλά εγώ γούσταρα να γαμηθώ μαζί του όταν καύλωνα.

Όσο λέγαμε αυτά, άρχισα να του χαϊδεύω την όμορφη πούτσα του. Τότε με βουτάει, βάζει το μουνί μου στο στόμα του και ξεκινάει ένα απίστευτο 69! Εγώ να γλύφω την χοντρή του πούτσα και αυτός να γλύφει το πρησμένο μουνί μου.

Ξαφνικά αρχίζει να γλύφει την τρυπούλα του κώλου μου. Άρχισαν να με κατακλύζουν απίστευτοι σπασμοί όταν ένιωσα το δάχτυλο του να προσπαθεί να μπει στην τρύπα μου. Έχυσα στο στόμα του…

Αυτός άρχισε να το κουνάει μέσα-έξω και εγώ να τρελαίνομαι. Όσες φορές το αγόρι μου, μου είχε γαμήσει τον κώλο μου εγώ σκεφτόμουν ότι ήταν ο νονός μου εκείνη την ώρα.

Τότε γυρίζω, κάθομαι επάνω του, πιάνω τον πούτσο του και τον οδηγώ κατευθείαν στην τρύπα του κώλου μου. Μόλις ένιωσα το χοντρό κεφάλι να μπαίνει, νόμιζα ότι σκίζομαι στα δύο αλλά ήταν τόση η καύλα μου που έσπρωχνα πιο δυνατά για να μπει όλο μέσα μου…

Για λίγο πόναγα αλλά σιγά-σιγά άρχισα να κουνιέμαι πάνω-κάτω και να χύνω. Άρχισα να του λέω να γαμήσει πιο δυνατά το κωλαράκι της βαφτιστήρας του.

Ο νονός μου, μου φύλαγε τις βυζάρες μου και ξαφνικά ένιωσα να έρχεται η συντέλεια του κόσμου! Ανεξέλεγκτοι σπασμοί να τρελαίνουν το κορμάκι μου όπως ποτέ άλλοτε.

Το βύθισα βαθιά μέσα μου και άρχισα να χύνω απίστευτα… να τρέμω ολόκληρη και να νιώθω το καυλί του να σπαρταράει μέσα στον κώλο μου… και να με χύνει τρελά!
Απίστευτο...!

Εγώ τώρα νονούλη μου θέλω να με σκίζεις όποτε βρίσκουμε την ευκαιρία και να μην ψάχνομαι όταν είμαι μόνη μου.

Και τώρα που γράφω για αυτόν, χύνω…

Με τρελαίνει χρόνια, αλλά τώρα δεν πρόκειται να τον αφήσω με τίποτα παρότι αγαπάω το αγόρι μου, που λείπει όμως τον περισσότερο καιρό.

Τα άλλα την άλλη φορά. Δεν συμφωνείτε ότι είναι μεγάλη καύλα ο νονός μου;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")