Τα απρόσμενα είναι τα καλύτερα

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Το e-mail μου είναι το:

Ήταν αρχές Ιουλίου. Οι ζέστες είχαν αρχίσει και φόρεσα ένα τιρκουάζ αέρινο φορεματάκι για να πάω στο γραφείο. Ξεκίνησα με ωραία διάθεση να πάω στη δουλειά μου.

Έφτασα στο γραφείο αλλά δεν έμεινα για πολύ. Είχα κάποιο ραντεβού σε ένα άλλο γραφείο. Ετοίμασα τα χαρτιά μου και ξεκίνησα. Πήγα στο ραντεβού που είχα με συνάδελφο δικηγόρο. Αυτός καθόταν στο γραφείο του και εγώ απέναντί του στον καναπέ. Μιλούσαμε αρκετή ώρα για την υπόθεση που μας απασχολούσε. Όλη αυτή την ώρα κάτι γινόταν. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. Με κοιτούσε κάπως διαφορετικά. Δεν έδωσα σημασία. Όταν τελειώσαμε τη συζήτηση για την υπόθεση αρχίσαμε να τα λέμε σε φιλικό επίπεδο. Που θα πάμε διακοπές, πότε θα πάρουμε άδεια και τέτοια. Μετά από μια μικρή παύση γυρνάει και μου λέει:

-    «Βγάλε το εσώρουχο σου και δώσ’ το μου!»

Ξαφνιάστηκα. Ταράχτηκα. Κοκκίνισα, πρασίνισα άλλαξα διακόσια χρώματα.

-    «Τι λες βρε Γιώργο, πως σου ήρθε αυτό;;;»

-    «Θέλω το εσώρουχο σου. Και το θέλω τώρα!»

-    «Πλάκα μου κάνεις;» του λέω. Εξακολουθώντας να είμαι στα χαμένα.

-    «Όχι, καθόλου! Μιλάω πολύ σοβαρά. Θέλω να πας στα δικαστήρια σήμερα χωρίς εσώρουχο. Θέλω να σε σκέφτομαι γυμνή. Να σε αναστατώνει ο αέρας που θα χαϊδεύει το μουνάκι σου. Να σε κοιτάνε και να νιώθεις αμήχανα. Και όταν τελειώσεις έλα από εδώ να το πάρεις!»

Θύμωσα πάρα πολύ!

-    «Άκου να σου πω Γιώργο, δεν σου έχω δώσει το δικαίωμα να μου μιλάς έτσι. Πως πήρες τέτοιο θάρρος; Λυπάμαι, αλλά μετά από αυτό οι σχέσεις μας θα είναι μόνο επαγγελματικές».

-    «Από την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε σε έχω προσέξει. Μου βγάζεις πολύ ερωτισμό».

Έφυγα χωρίς να χαιρετήσω. Μες στα νεύρα. Προχωρούσα στο δρόμο και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν αυτό που μου είπε. Δεν το πίστευα! Παράλληλα όμως όλο αυτό το σκηνικό με είχε ερεθίσει…

Την επόμενη μέρα το πρωί χτυπάει το κουδούνι στο γραφείο μου. Ήταν η γραμματέας του.

-    «Καλημέρα Βασούλα, τι κάνεις; Πως και από εδώ;»

-    «Με έστειλε ο κύριος Γιώργος να σας φέρω αυτό…»

-    «Τι είναι αυτό;»

-    «Δεν έχω ιδέα κυρία Μαρία».

-    «Σε ευχαριστώ πολύ. Να πας στο καλό».

Ήταν μια μικρή χάρτινη σακουλίτσα και μέσα είχε μια δεύτερη σακουλίτσα. Το ανοίγω όλο περιέργεια και τι να δω; Ένα μποξεράκι και ένα σημείωμα που έλεγε: «Να ξέρεις πως αυτό είναι το δικό μου εσώρουχο και θα είμαι γυμνός μέχρι να μου το επιστρέψεις…»
Η αλήθεια είναι πως ερεθίστηκα απίστευτα! Το σκεφτόμουν για ώρα.

Προς το μεσημεράκι πήγα από το γραφείο του. Είχε πελάτη και περίμενα να τελειώσει. Όση ώρα περίμενα είπα στη γραμματέα του αν μπορούσε να πεταχτεί μέχρι την τράπεζα να μου κάνει μια δουλειά (παρεμπιπτόντως είχα δει πως γινότανε χαμός από κόσμο στην τράπεζα) και δέχτηκε να με εξυπηρετήσει. Μερικά λεπτά αργότερα και αφού η Βασούλα είχε φύγει για την τράπεζα έφυγε και ο πελάτης του. Μπήκα μέσα στο γραφείο του και πήγα δίπλα του και του είπα:

-    «Σου έφερα το μποξεράκι σου για να πάψεις να είσαι γυμνός…»

Χωρίς να πει λέξη και μόνο κοιτώντας με στα μάτια με ένα βλέμμα ιδιαίτερα πρόστυχο, έβαλε τα χέρια του κάτω από το φορεματάκι μου για να μου βγάλει το εσώρουχο. Προς έκπληξη του το είχα βγάλει από το γραφείο μου πριν πάω. Μόλις το αντιλαμβάνεται με τραβάει και με βάζει να καθίσω μπροστά του πάνω στο γραφείο του. Αυτός καθιστός στην καρέκλα του. Μου ανοίγει τα πόδια και αρχίζει να με γλύφει με απίστευτο πάθος. Νόμιζα θα εκραγώ από ηδονή. Είχε ερεθιστεί απίστευτα και φαινόταν γιατί το εσώρουχό του δεν το φορούσε… οπότε τίποτα δεν τον πίεζε!

Με έγλυφε με λύσσα, δεν σταματούσε… έκανε κυκλικές κινήσεις πάνω στην κλειτορίδα μου, την ρουφούσε, την έγλυφε, έβαζε τη γλώσσα του όλη μέσα. Είχα αρχίσει πλέον να έχω σπασμούς. Τιναζόταν το κορμί μου και εκείνος συνέχιζε να με γλύφει. Σηκώνει το κεφάλι του και μου λέει:

-    «Κάθε φορά που σε συναντούσα ερεθιζόμουν, και όταν έφευγες υπέφερα από καύλα. Τώρα θα υποφέρεις εσύ!»

Και συνέχισε να γλύφει και να ρουφάει το μουνάκι μου. Οι κινήσεις του ήταν όλο και πιο βασανιστικές. Άνοιγε τα χειλάκια διάπλατα σαν να ήθελε να τα σκίσει και έγλυφε την κλειτορίδα μου με όλη του τη γλώσσα. Ρουφούσε τα υγρά μου, ακουμπούσε τα δάχτυλά του πάνω στο υγρό και κατακόκκινο ξυρισμένο μουνάκι μου αλλά δεν τα έβαζε μέσα. Έβλεπε στο πρόσωπό μου πόσο ήθελα να τον νιώσω μέσα μου και εκείνος γινόταν όλο και πιο βασανιστικός.

Αφού με έγλυφε για πάνω από μισή ώρα σταματάει με κοιτάει και… πριν προλάβει να πει λέξη έβαλα το πόδι μου πάνω στον ερεθισμό του και άρχισα να τον χαϊδεύω στην αρχή, και σιγά-σιγά να του ασκώ και πίεση. Έσκυψα του ξεκούμπωσα το παντελόνι και το θέαμα ήταν υπέροχο και πολύ μεγάλο. Άρχισα να τον χαϊδεύω γύρω-γύρω, να γλύφω τις κλειδώσεις του, να πλησιάζω στα αρχίδια του και απλά να νιώθει την καυτή ανάσα μου. Έπρεπε να πάρω εκδίκηση.

Μου έπιασε το κεφάλι, μου τράβηξε τα μαλλιά, ήθελε να τον πάρω στο στόμα μου… αλλά όχι, αντιστάθηκα και συνέχισα να τον ερεθίζω. Υπέφερε το ένιωθα… με την μύτη της γλώσσας μου ακούμπησα το κεφαλάκι του. Έβγαλε μια απίστευτη κραυγή καύλας. Αυτό ήθελα. Άρχισα να το γλύφω να το παίρνω όλο μέσα στο στόμα μου. Στην αρχή αργά και μετά όλο και πιο γρήγορα. Το αποκορύφωμα ήταν όταν του έγλυψα τα αρχίδια. Τα ρούφηξα και άσκησα πάνω τους λίγη πίεση με τη γλώσσα μου. Αυτό ήταν! Πετάχτηκε από την καρέκλα σαν να τον είχε χτυπήσει το ρεύμα, με σήκωσε, με γύρισε πλάτη και με έριξε πάνω στο γραφείο του. Με μια απότομη κίνηση μπήκε μέσα μου.

Ήμασταν και οι δύο σε έκσταση από καύλα. Τα βογγητά μας πρέπει να ακούστηκαν σε όλη την πολυκατοικία. Χύσαμε μαζί… αλλά ήταν τόσο το πάθος, η καύλα… που δεν του έπεφτε με τίποτα. Με έριξε στον καναπέ, έβαλε τα πόδια μου στους ώμους του και συνέχισε να με σκίζει. Λίγη ώρα μετά με γυρνάει στα τέσσερα και μπαινόβγαινε στο μουνάκι μου πολύ γρήγορα. Έβαλε τα χέρια του και έπιανε το στήθος μου, τσιμπούσε τις ρώγες μου, και λίγο πριν τη δεύτερη έκρηξη με έπιασε από τα κωλομέρια.

Με γαμούσε με δύναμη και πάθος. Ένιωθα τα αρχίδια του να χτυπάνε πάνω μου και μου έριξε μερικά μπατσάκια στον κώλο… και έχυσε πάνω του. Μείναμε αγκαλιά στον καναπέ και κάναμε τσιγάρο. Φιλιόμασταν και νιώθαμε και οι δύο πως δεν μπορούμε να ξεκαυλώσουμε με τίποτα! Ήταν απίστευτο! Το μουνάκι μου έτρεχε συνέχεια… και ο πούτσος του δεν του έπεφτε με τίποτα!
Η ώρα είχε περάσει και έπρεπε να φύγω. Έβαλα το φορεματάκι μου, έκανα μερικά βήματα και τα υγρά μου τρέχανε στα πόδια μου. Το παρατήρησε και μου λέει:

-    «Δεν έχεις και το κιλοτάκι σου μαζί… όλοι θα σε κοιτάνε στο δρόμο μέχρι να φτάσεις. Κι εγώ δεν πρόκειται να ηρεμήσω που θα το σκέφτομαι…»

Δεν είχα δυνάμεις να πω και πολλά. Τον κοίταξα, χαμογέλασα και έφυγα. Ανοίγω την πόρτα και τι να δω; Η Βασούλα είχε επιστρέψει και καθόταν στο γραφείο της. Δεν την πήραμε χαμπάρι και μάλλον και εκείνη έγινε περισσότερο διακριτική. Την χαιρέτησα σαν να μην συμβαίνει τίποτα και έφυγα. Έβαζα το χέρι μου και σκούπιζα τα μπούτια μου γιατί υγρά συνέχιζαν να τρέχουν.

Έφτασα με δυσκολία στο γραφείο, πήρα τα πράγματά μου και έφυγα για το σπίτι να κάνω κανένα ντουζάκι. Προς έκπληξή μου με περίμενε ο Γιώργος στο πάρκινγκ. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο, πήγαμε σπίτι μου όπου ακολούθησαν αρκετές ώρες παθιασμένου έρωτα. Δεν μπορούσαμε να ηρεμήσουμε… και απλά το απολαμβάναμε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")